Gebeliğe Hazırlık Grip bir gebelik belirtisi midir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun cevabınız için bugün gecikmenin 4. Günüydü şükür ki çift çizgiyi gördüm daha sonra kan testi yaptırdım ve gebeliğim kesinleşti. Hgcye göre 5 haftalık hamileymisim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤

sana dedim kuzum allah gonlune gore versin olmaz diyen arkdaslarada guzel cevab vermis oldunuz

Tebriklerrr...
Rabbim zamanı gelince nasip ediyor işte
Çok sevindim

Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin bizede nasip etsin insallah

Burda birçok belirti okuyup acaba bende varmı diye çok kafa yormuşluğum vardı sessizce okuyup hiç katılmıyordum. Ama sizin konu çok ilginç geldi ilk sayfadan itibaren cevapları okuyordum linç yediğiniz mesajları görüp üzülmüştüm ki son sayfada hamileyim dediniz ya nasıl sevindim yaa.dayanamadım yazdım :)Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah.

Allah razı olsun teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallah

söylediğiniz şeyler aslında çok normal. linç yemeniz çok saçma geldi bana :) o linç eden insanlar her kadının farklı belirtiler yaşadığını hatta bazı hamilelerin belirti bile yaşamadığını, vücudun direncinin hamilelikte düştüğünü bu yüzden çok kolay hasta olunabileceğini bilmiyorlar herhalde :)))

hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim bize de nasip etsin inşallah :) kendine çok dikkat et :)

Vallahi lafı ağzımdan aldın canım forumu okuyum dedim kızı sorduğuna pişman etmişler kendini beğenmiş insanlar çok bilmişler.. Ağzına sağlık...

Vallahi lafı ağzımdan aldın canım forumu okuyum dedim kızı sorduğuna pişman etmişler kendini beğenmiş insanlar çok bilmişler.. Ağzına sağlık...
Bazıları çok sert çıkış yapıyorlar dalga geçer gibi ama konu sahibi hamile olarak zaten verdi cvplarini

Merhaba hayırlımolsun ya darısı başma başka ne belirtiniz cardı acaba
Pek bir belirtim yoktu aslında sadece dediğim gibi grip olmuştum ki hala geçmedi birde göğüslerimin uclarının koyulaştığını ve büyüdüğünü fark ettim. Adetim geciktikten 3 gün sonra teste pozitifi gördüm. Geçen cuma kontrole gittik kesesi oluşmuş herşey yolunda dedi doktor. Şuan 7. haftanın içindeyiz cumartesi tekrar kontrole gideceğim umarım kalp atışlarını duyarız İsteyen herkese nasip olsun inşallah

Ay maşallah bende her ay kendimde belirti arıyorum normalde cumartesi günü olmam lazm ama inş hamişeyimdir ya normalde bel ağrısı karın ağrısı 1hafta kala başlar bende yaklaşk 10 12gündr var inş bebiş vardır allahm cok ağlyrm cok istyrm hamişlern duası kabul olur derler banada dua edermsn suan belirtide yok gibi mide bulantısı felan yok ama insan psklojikmolataj öylemgörüyoe kendni allahm nokur buraya haykırmak istiyorum

Kiyamam sana ben ne kadar süredir istiyosun canım benim

canım sıkıntı yapma. inan bana kafaya takmadığın zaman gebelik oluyor. bir arkadaşımın hiçbir sorunu yoktu, eşinde de sorun yoktu ama 1 sene bebeği olmadı. en sonunda zaten artık olmuyor diyerek kafaya takmadı vazgeçip korundu veeee o ay hamile kaldı :)) hatta bebeği doğdu 4 aylıktı ikinci bebeğine hamile kaldı :)) her şey kafaya takmamakta bitiyor. ilişkiye girerken bebek olsun gebe kalayım diye değil zevk almak için gir. hatta zaten olmayacak de ve başka şeylere kafa yor. bir bakmışsın bir anda hamişsin :) ve tabi ki dua et. ben 3 aydır bebek istiyorum ama bu ay da adet olacağım sanırım. hayırlısı olsun canım :) sana dua edeceğim :)

Cok teşekkür ederim allah razı olsun:)banada allah tarafından herhalde bi rahatlık geldi olursa olur modundaym:)amin isteyen herkese nasip etsn olursa hemen yazıcam burda:)

Canım bende bebek düşünüyorum ve bat son 1 gün kaldı. Mesajını görünce umutlandım birden çünkü birden bir halsizlik oluştu grip olucam yani burnumda akıyor. Rabbim senin gibi bizede nasip etsin inşaşlah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…