Grip gebelik belirtisi olabilir mi?

Hamilelikte bağışıklık düştüğü için grip olabiliyor.
Bir tanıdığım griple beraber öğrendi hamileliğini.

Direncin düştüğü doğru bende gebeliğimi öğrenmeden once baya kötü olmuştum hatta dedim ben heralde baya hasta olucam meğer bebiş direncimi düşürmüş ama grip olmadım 2-3 gün sürdü

Ben canım ilk gebeliğimde de ve şimdikinde de grip oldum sonra hamile olduğumu öğrendim..:)

ben duydum birini griple beraber hamile olduğunu öğrendi. hamile olduğunu bilmediği zamanda antibiyotikleri de yuvarlaması bebeğine bişey olmaması da mucize tabi.

Benimde başım agrıyo dün geceden beri. adete 9gün var ilaç içmemeye direniyorum.. Ya baş ağrısını bile hamileliğe yoruyorum:) iyce yandı beynim :)

Hakkatten herseyi gebelige yormayin ya yazik gunah valla boyle yasanmaz oluruna birakin. Vakti geldiginde olacaktir.

Olabilir Can'ım zaten ben gribimi gebeliğe yormadım sadece böyle bişey okudum basına gelen varmı dıye merak ettım yoksa herşey gebelik belirtısı olcak dıye bişey yok bende bilinçsiz bi insan deilim ilginç geldi merak ettım hepsi bu acele etmıyorum zaten bi kızım var ıkıncı olsun istıyorum hayırlısı ne zamansa o Zaman olsun zaten

Evet benim oldu okadar cok hasta oldum ki butun kemiklerim dislerim yuzumdeki kemikler falan kopcak gbiydi ilk defa oyle oldu o ay hamile oldugumu ogrendjm

Benim bi arkadaşım grip icin ilaç yazdirmaya gitmişti önce test yapalım demiş doktor testle 3 haftalık hamile olduğunu öğrendi

Ben her iki hamileliğimi de öğrenirken grip olmuştum. Zaten vücut direncimin düşmesinden şüphelenmiştim

Slm bende şuan öksürükle beraber grip oldum kafamı tutamıyorum adetime 1 yada 2 gün var göğüslerim çok acıyor kasıklarımda batmalar var ve belim ağrıyor evliyim bebeğim yok ama istiyoruz adak adadık kurban kestirdik bu ay Kasım 22 gibi yetimhaneye dağıttık hamdolsun .Allah utandırmasın Rabbim bu Cuma gününün yüzü suyu hürmetine bebek isteyenlere en güzel şekliyle ve hayırlısıyla nasip etsin. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…