Saol Can'ım kızım cok kardeş istıyo
Üzüldüm Can'ım hayırlısı allhtan olur yıneBenimde olmusdu ilk gebeligimde ama malesef dusuk yaptim 5haftalik
Bi haftaya belli olur inş öyleyimdirHamilelikte bağışıklık düştüğü için grip olabiliyor.
Bir tanıdığım griple beraber öğrendi hamileliğini.
Bi haftaya belli olur inş öyleyimdir
selam kızlar garip ama birkaç yerde okudum internette bazı gebe kadınlar öncesinde grip geçiriyorlarmış vücut direnci düşüp nezle yada griple gelen gebelik olabiliyormuş saçma geldi ama aranızda grip gecırıp peşine hamıle olduğunu öğrenen varmı
Ben canım ilk gebeliğimde de ve şimdikinde de grip oldum sonra hamile olduğumu öğrendim..:)selam kızlar garip ama birkaç yerde okudum internette bazı gebe kadınlar öncesinde grip geçiriyorlarmış vücut direnci düşüp nezle yada griple gelen gebelik olabiliyormuş saçma geldi ama aranızda grip gecırıp peşine hamıle olduğunu öğrenen varmı
hcg 46.84 oldu biliyor musun :)İnsAllah diledigin gibi olur o zaman cnm :)vardir insAllah.
Biliyorum cnm :) sevindim adina :)insAllah saglicakla bebegini kucagina alirsinnhcg 46.84 oldu biliyor musun :)
Ardindan gebr kalip dogum yaptim biır canim bebegim suan 14aylik:)Üzüldüm Can'ım hayırlısı allhtan olur yıne
Evet benim oldu okadar cok hasta oldum ki butun kemiklerim dislerim yuzumdeki kemikler falan kopcak gbiydi ilk defa oyle oldu o ay hamile oldugumu ogrendjmselam kızlar garip ama birkaç yerde okudum internette bazı gebe kadınlar öncesinde grip geçiriyorlarmış vücut direnci düşüp nezle yada griple gelen gebelik olabiliyormuş saçma geldi ama aranızda grip gecırıp peşine hamıle olduğunu öğrenen varmı
Ben her iki hamileliğimi de öğrenirken grip olmuştum. Zaten vücut direncimin düşmesinden şüphelenmiştimselam kızlar garip ama birkaç yerde okudum internette bazı gebe kadınlar öncesinde grip geçiriyorlarmış vücut direnci düşüp nezle yada griple gelen gebelik olabiliyormuş saçma geldi ama aranızda grip gecırıp peşine hamıle olduğunu öğrenen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?