Grip geliyoorrrr :(

Kuzum benim

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
746
819
23
32
Mrb arkadaslar. Siddetli bir sekilde grip oluyorum. Minuk bebegim var 4 aylik. O da oldugu zmn baya agir geciriyor. Emmiyor icilebilecek ilaclari iciyorum. Ona gecmemesi icin ne yapabilirim

Kolonya ile ellerini ve burnunu sil devamlı bide maske kullanabilirsin . Evde soğan nane limonun olduğu tencere kaynatabilirain havada ki mikrobu temizliyormuş. Evi havalandır

Ellerinizi duzenli yıkayın. Terledikce kendinizi kötü hissettikce dusa girin ama cikinca sıkıca giyinin. Maske takın. Nane limon ya da ihlamur bal limon üçlüsü icin ( inanın cok iyi geliyor)

ellerini sık sık yıka, kullandığın peçeteyi derhal çöpe at, maske tak, açık bir kapta 4 e bölünmüş soğan kaynat , evi havalandır ve güneşlendir, bebeği de öpme. yine de geçerse yapacak bişey yok... sen de c vitamini al bolca

Mrb arkadaslar. Siddetli bir sekilde grip oluyorum. Minuk bebegim var 4 aylik. O da oldugu zmn baya agir geciriyor. Emmiyor icilebilecek ilaclari iciyorum. Ona gecmemesi icin ne yapabilirim

daha önce de mi grip oldu bebeğiniz

henüz 4 aylıkmış ve daha yaz tam bitmedi bile

acaba cereyanda falan mı kalıyor ya da kalın giyinip terliyor mu

maske kullanın

imkan varsa birini çağırın siz biraz dinlenin ki başka geçmez grip

bol bol ortamı havalandırın

Az ihlamur icirebilirsin canim. 1 kac cay kasigi. Nefesinizden de koruyun bebisinizi.

Evet daha oncede olmustu yine benden gecti gribe karsi cok dayaniksizum biri hapsursa hemen geciyo bana da ve sanirim bebegimde bana cekmis

Evet daha oncede olmustu yine benden gecti gribe karsi cok dayaniksizum biri hapsursa hemen geciyo bana da ve sanirim bebegimde bana cekmis

o zaman siz bol bol vitamin ve kemik suyu kelle paça bol acılı sarmısaklı şeyler yiyin

siz kendi direncinizi artırın

size geçmesin ki ona geçsin

eşiniz çok kalabalık ortamda mı çalışıyor

siz çalışmıyorsanız virüslerden korunmak daha kolay

eşiniz eve gelince direkt temizlensin

kıyafetleri vs hemen kirliye ya da makinaya girsin

Daha dün doktordaydık. Bebenin hastalanacağını hissettiğiniz anda kullanmaya başlayın diye bir damla önerdi bize. Kış aylarında elinizin altında bulunsun dedi.

Ama bizim bebe 15 aylık. Sizinki daha ufakmış. Çocuk doktorunuza sorun o damlayı. U... adı. 4 harfli :) Yazmak yasak diye yazmıyorum.

Bi de aklınızda bulunsun önümüzdeki aylarda mutlaka grip aşısı olun. Kışı rahat geçirin. Geçmiş olsun.

bol bol ortamı havalandırın, limon ve taze zencefil tüketin, ve bol su için

Bende normalde çok kolay hasta olurum, el ayak hastalığı bile geçirmiştim kazık kadar halimle. Bu yıl bütün aile hastalandı ben hastalanmadım maşallah kendime, ama günde 2 posta b vitamini alıyorum. Bol bol ıhlamur içiyorum. Bir de dışarıda açık havada çok vakit geçiriyorum. Bu üçünden özellikle de b vitamininden kaynaklandığını düşünüyorum ben bağışıklığımın güçlenmesinin.

Mikroplardan kaçmaya evde steril bir ortam yaratmaya çalışmayın buarada. Bağışıklığınızı daha da zayıflatır böyle yapmak.

O hakikaten çok iyi geliyor. Yetişkinlerin kullanımına da uygun ayrıca. Hemen alıp günde 30 damla başlayabilirsiniz kendiniz için.

Cok tsklr asi oldum iki gun once ama sanirim biraz gec kaldim

O damla 1 yaştan sonra diye biliyorum ben .o şekilde öneriliyor. Ama anne sütü alıyorsa konu sahibi siz güzel dengeli beslenin ki bebekte korunsun

O damla 1 yaştan sonra diye biliyorum ben .o şekilde öneriliyor. Ama anne sütü alıyorsa konu sahibi siz güzel dengeli beslenin ki bebekte korunsun
Evet haklısın benim de sonradan aklıma geldi. Bir önceki mesajımda bahsettiğim damla 1 yaş üstü çocuklar için. Aman diyeyim konu sahibi :)

Bol sogan sarimsak yiyin ciddiyim cok faydasi var.Birde kemik suyuna corba yapin.Mümkünse iyi uyuyun.

Benim yasadigim ulkede grip testi var pozitif veya negatif cikiyor hamilelik testi gibi eger pozitifse zaten antibiyotik bi ise yaramiyor viral oldugu icin. Turkiye de adi ayni olan grip ilaci veriyor doktorlar T ile baslayan. evde herkesin icmesi lazim bebeginde koruma amacli. bebeklere de veriyorlar bu arada (suspansiyon toz seklinde kilosu ve kac aylik olduguna gore ayarlaniyor ilaci)
eger grip virusu ise pekte yapacak bisey yok aslinda, arkadaslarin dedikleri ancak sizi rahatlatir gecirmez. Ellerinizi bol bol yikayin, vitamin alin. Belki de soguk alginligi ya da nezledir sadece.
Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…