- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 23
- 32
- Konu Sahibi Kuzum benim
-
Mrb arkadaslar. Siddetli bir sekilde grip oluyorum. Minuk bebegim var 4 aylik. O da oldugu zmn baya agir geciriyor. Emmiyor icilebilecek ilaclari iciyorum. Ona gecmemesi icin ne yapabilirim
Az ihlamur icirebilirsin canim. 1 kac cay kasigi. Nefesinizden de koruyun bebisinizi.Mrb arkadaslar. Siddetli bir sekilde grip oluyorum. Minuk bebegim var 4 aylik. O da oldugu zmn baya agir geciriyor. Emmiyor icilebilecek ilaclari iciyorum. Ona gecmemesi icin ne yapabilirim
Evet daha oncede olmustu yine benden gecti gribe karsi cok dayaniksizum biri hapsursa hemen geciyo bana da ve sanirim bebegimde bana cekmisdaha önce de mi grip oldu bebeğiniz
henüz 4 aylıkmış ve daha yaz tam bitmedi bile
acaba cereyanda falan mı kalıyor ya da kalın giyinip terliyor mu
maske kullanın
imkan varsa birini çağırın siz biraz dinlenin ki başka geçmez grip
bol bol ortamı havalandırın
Evet daha oncede olmustu yine benden gecti gribe karsi cok dayaniksizum biri hapsursa hemen geciyo bana da ve sanirim bebegimde bana cekmis
Daha dün doktordaydık. Bebenin hastalanacağını hissettiğiniz anda kullanmaya başlayın diye bir damla önerdi bize. Kış aylarında elinizin altında bulunsun dedi.
Ama bizim bebe 15 aylık. Sizinki daha ufakmış. Çocuk doktorunuza sorun o damlayı. U... adı. 4 harfli :) Yazmak yasak diye yazmıyorum.
Bi de aklınızda bulunsun önümüzdeki aylarda mutlaka grip aşısı olun. Kışı rahat geçirin. Geçmiş olsun.
Cok tsklr asi oldum iki gun once ama sanirim biraz gec kaldimDaha dün doktordaydık. Bebenin hastalanacağını hissettiğiniz anda kullanmaya başlayın diye bir damla önerdi bize. Kış aylarında elinizin altında bulunsun dedi.
Ama bizim bebe 15 aylık. Sizinki daha ufakmış. Çocuk doktorunuza sorun o damlayı. U... adı. 4 harfli :) Yazmak yasak diye yazmıyorum.
Bi de aklınızda bulunsun önümüzdeki aylarda mutlaka grip aşısı olun. Kışı rahat geçirin. Geçmiş olsun.
O damla 1 yaştan sonra diye biliyorum ben .o şekilde öneriliyor. Ama anne sütü alıyorsa konu sahibi siz güzel dengeli beslenin ki bebekte korunsunDaha dün doktordaydık. Bebenin hastalanacağını hissettiğiniz anda kullanmaya başlayın diye bir damla önerdi bize. Kış aylarında elinizin altında bulunsun dedi.
Maske tak.
Ellerinizi duzenli yıkayın. Terledikce kendinizi kötü hissettikce dusa girin ama cikinca sıkıca giyinin. Maske takın. Nane limon ya da ihlamur bal limon üçlüsü icin ( inanın cok iyi geliyor)
Evet haklısın benim de sonradan aklıma geldi. Bir önceki mesajımda bahsettiğim damla 1 yaş üstü çocuklar için. Aman diyeyim konu sahibi :)O damla 1 yaştan sonra diye biliyorum ben .o şekilde öneriliyor. Ama anne sütü alıyorsa konu sahibi siz güzel dengeli beslenin ki bebekte korunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?