Bebek Beslenmesi Grip oldum,bebegime geçer mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
15 gunlyk bwbegm ve ben cokk halsizim tavsiyer icin Allah razi olsun bin kete, cok korkmustum

Bir Buçuk AyLık Bebeqim Var Emziriyorum Grp oLdum Sütten Bebeqe qeçmesinden Korkuyorum Maskede Kullanıyorum ama başka ne yapabilrm..?

Bnde çok hastaydim 4 aylik bebgim sut korur dediler aferin verdi doktor öksürüğü kaldı bitek bebegi mide geçen banyo yaptırdım usudu biraz o yüzden mi olsa gerek benden mi geçti yoksa blmiyom ama oksuruo hapsiriyo bide :((

Ben de hep maske kullandim gripliyken. Bebegim de cekip cekip duruyordu emzirirken. Hic gecmedi ona cok sukur. Evde kim grip olduysa hoop hep maskeyle dolastirdim. :)

Canım sütten bebeğe geçmez. Ama hapşurduktan yada yüzünü elledikten sonra ellerini iyice yıkamadan bebeğini elleme.. Ve yüzünü bebeğine yaklaştırma. Emzirirken maske tak.. Şu ameliyat maskeleri var ya onlardan.. Mümkünse çok kucağına almamaya çalış... Çünkü daha çok küçük.. Acil şifalar diliyorum..

Aynen söylediklerine katılıyorum birde evi bol bol havalandır, mikroplar eve yayıldıgı için havalandırki mikroplar fazla durmasın evde :)

3 aylık bebeğim var ve 2 gündür gribim bebeğime geçecek diye korkudan psikolojim bozuldu nerdeyse maske takıyorum ne derece koruyucu açıkçası emin değilim . Erken doğumdan dolayı 2 hafta yoğun bakımda yattı solunum sorunu sebebiyle bu durum beni daha da endişelendiriyor

Back
X