GRİP VE SOGUK ALGINLIGI OKSURUK

ayseulas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
1.123
804
73
kızlar dun geceden berı oksuruyorm lımon bal sırke ılık su yapıp ıcıyorum ama kotuyum.eczane vermedı şurup.hasta olan varmı aranzda

viksi bi araştır tatlım sanırım kullanabilirsin biraz rahatlatır seni boğazına sürüp buharını soluyabilirsin rahatlamak için bi de ayağımın altına sürüp çorap giyip uyuyorum ben gece öksürük falan kalmıyor dene istersen

viksi bi araştır tatlım sanırım kullanabilirsin biraz rahatlatır seni boğazına sürüp buharını soluyabilirsin rahatlamak için bi de ayağımın altına sürüp çorap giyip uyuyorum ben gece öksürük falan kalmıyor dene istersen
denerım sağolasın iş yerınde zor oluo karnm agrıdı oksurmkten

Ben de geçen hafta öyleydim eczacı bitkisel bi ilaç verdi iyi geldi bana ama adını bilmiyorum eve gidince bakmam lazım.

kızlar dun geceden berı oksuruyorm lımon bal sırke ılık su yapıp ıcıyorum ama kotuyum.eczane vermedı şurup.hasta olan varmı aranzda
Canım bende öyleydim doğal olan ne yaptıysam geçmedi. Resmen kriz geçiriyordum, özellikle geceleri. En sonunda göğüs hastalıkları doktoruna gittim de rahatladım. Bence çok rahatsızsan gitmelisin.

bugun dr gıdıcem oksrmkten karnım agrıo kulaklarıma vurdu pastil fayda etmıo

Ben de hafta basinda oyleydim oksurukten uyuyamadim birkac gun. Calisirken de surekli konusmak zorunda oldugum icin kocaman bir termos ıhlamur yapip gun boyunca onu içtim. Sabah kalkar kalkmaz balli ılık sut içmek cok rahatlatiyordu beni. Yatarken de parol aldim. 4 gunde atlattim şükür. Gecmiş olsun umarim kisa zamanda atlatırsın.

Hanımlar sağolun yazmışsınız teşekkürler.dr gıttım bugün amoklavin 1000 mg verdı bırde parol ağrı kesıcı verdı kesınlıkle oksuruk surubu vermıo sızınde haberınız olsun.bogazlarm şişmiş oksuruk var ıns geçer hepınıze sevgıler

Back
X