• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grlerinizi merak ediyorum

Eğer döndüğünde herşey eskisi gibi ise sözlenirsiniz, nişanlanırsınız, evlenirsiniz acele etme derim ben.

Ayrıca ailene söylemek için sözlenmeyi beklemene de gerek yok bence 21 yaşındasın artık. En azından ciddi düşündüğün biri olduğunu söyleyebilirsin. Durumu izah edersin.

bence yanlış bir düşünce ailelerden gizli görüşmemek için söz takmak...
gizli görüşmeyin, ailenizle paylaşın...

sen sen ol önünde askerlik varken sakın evlenme
sözü bilmem ama evlilik zor eş askerdeyken...
yengemden bilirim neler çektiğini...

Cnm sende bendenmişsin bende sözlüyüm ve bizde nişan yapmayı düşünüoruz ma onunda askerliği var önlisans okuo ve ben seneye mezun olunca 2 yılda a.ö den devam et 5 ay git(şu 12 ay askerlik yasası kabul olmazsa) diyorum ama 2 yılda az buz değil ya konuşup halledecez ya da 3-4 sene beklicez hayırlısı artık..gör halimi ona göre ii düşün cnm..

bencede asker donusunu beklesenız daha ıyı olur.. aılemden saklı olmasını ıstemıyorum demıssın ılla bırıne soylemeyı dusunuyorsan sana yakın senı daha ıyı annen mı babanmı hangısıyse onunla konusabılırsın.cıddı oldugunuzu ve asker donusunu bekledıgınızı fılan.. :delphin: hakkınızda hayırlısı olsun.. :Saruboceq:

Back
X