Kafamdaki sesleri susturamiyorum . Kendime hakim olamiyorum .

Kafamdaki sesleri susturamiyorum.o kadar nefret ediyorum ki bundan bazen beynimi patlatmak istiyorum. Beynim bir türlü susmuyor . Bıktım artık. Ders çalışırken, bulaşık yıkarken, biriyle konuşurken... beynim susmuyor . Kafamın içinde biri var gibi. Kafam ağrıyor sürekli. Küçükken TV de izlediğim dizileri kafamda tekrar kurgulardım. Kafamın içinde olayları değiştirirdim. Sonra bu kitaplara evrildi . Şu an ise her şey. Ders , temizlik yürüyüş vs her olayda kafamda sürekli birseyler kurguluyorum. Sürekli müzik dinliyorum. Müzik dinleyerek hayaller kuruyorum günün 10 saati . Müzik dinleyerek hayal kurarak kendi kendime odada bir o yana bir bu yana gidiyorum. Okulda sürekli eve gitsem de hayallere dalsam diye dakika sayardım. Eve gidince yatıncaya kadar kulağımda müzik hayaller kurarak odamda dönerdim. Bir gün doktor olmuşum bir gün savcı , süper kahraman olmuşum vs.. Doktora gittim gerçeklerden kaçmak için hayal dünyasına sığınıyorsun dedi ve antidperesqn yazıp yolladı. Hiçbir faydası olmadı. 2 ay kullandım. Sonra araya sınav girdi vs gitmedim birdaha . Şimdi de kyk da kalırsam bu bozukluklarımı nasıl saklayacağım diye düşünüyorum. Bir anda kendi kendime gülmeye konuşmaya başlarsam. Bir anda odanın içinde dolanmaya başlarsam ne yapacağım bilmiyorum. Gittigim şehirde yeniden hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Burada laf söz çok çabuk yayılıyor. O gittigim gün bizim köylü biriyle karşılaştım.psikiyatri doktoru bekliyordum . Nenemin ağzını aramış senin toruna benzeyen birini gördük aynı senin torun gibiydi diye . Nenem de sen niye gittin o doktora dedi. Bende he hı dedim geçiştirdim
Ooo KYKda ne manyaklar var sıkıntı yapma hiç göze batmazsın. Bu dediklerin çoğu gençte oluyor zaten. Ben hâlâ da şarkı dinleyip hayallere dalarım 😂 Tavsiyem düzenli olarak kitap oku

Maladaptive daydreaming
Bu hastalığın tedavisi çıktığı an havada kapacağım ama tedavisi yok maalesef

Bence kağıda dökmeyi deneyin, gerçekten çok iyi geliyor. Ya da yalnız kaldığınızda sesli konuşmayı.

Aa bu ben. Benim de zihnim durmuyor. Hayal kurarak odanın içinde dolanan bi deli benim sanıyordum. Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)) Arada cumhurbaşkanı olup adaleti, eğitimi, kiraları falan düzenleyip halka açıklama yapıyorum ben😂
Belki olursun belli mi olur. O zaman bizi unutma ama. Bir zamanlar KK'da bi abla bana inanmisti, guvenmisti dersin 😁

Oo kiviricik

Kilo başlığında sana olumlu olumsuz yorum yaptık. Sen döndüğünde tüm sorununu çözecek yorumlardan ilerlemek yerine onlarca 50ye yakın yorumdan sadece bir kötü yoruma cevap vererek yine ceza almıştın.

O zaman takıntılı mı yada algıda seçiciliği çok yüksek diye düşünmüştüm senin hakkında.

Senin keyifli ve odaklanacağın şeylere ihityacın olabilir.

Beynin dikkat gerektiren keyifli şeyler sun.

İş yaparken dinlemen için Sportify indirip- Rabarba programının sana çok iyi geleceğini düşünüyorum hem dikkatini çeker hem zevk verir

Youtubede- Olacak o kadar programının oynatma listesi var 800 video var harika

Aynı zamanda imdb sitesinde dizileri en popülerden bugün başlasan ömrünce bitirmeyeveğin harika diziler var ama en yüksek oy almıştan (kategorisi komedi seç bence) harika hayatlar izleyeceksin

Daha önceden birisine daha yazmıştım birebir aynı durumu yaşıyorum diye. Hatta anonim okuyordum siteyi ona cevap vermek için sitede hesap açmıştım. Antidepresan bende geçirdi bu durumu , kullandığınız ilacın dozu yetersiz ya da ilaç size uygun gelmemiş olabilir.Bence doktora gidip ilaca bir şans daha verin.

Back
X