Arkadaşlar bir ay sonra abimin düğünü var ve ben görümce oluyorum. Gelinimize nasıl davranacağımı bilemiyorum. Annem ve teyzemler görümceleriyle kötü hatıralar yaşadılar ben öyle kötü görümce olmak istemiyorum.çok iyi geçinmek istiyorum gelinimizle. Ben çok şen şakrat espirili kapı gıcırtısında oynayan biriyim. Gelinimizde tam tersi gayet resmi,mesafeli,fazla konuşmaz yani benim tam zıttımda biri. Halendaha mesafeliyiz. Ben elimden geldiğince ona yakın olmaya çalışıyorum kestirip atmakta istemiyorum soğuk biri diye. abimin karısı olucak sonuçta arada soğukluk olsun hiç istemem. Birde bizim aramızda şöyle bişey geçti abimin nişanında ben gelinimizle aynı renk tonlarında bir elbise giymiştim onunki kabarıktı benimki uzun kuyruklu bir abiyeydi tamamen bilinçsizce oldu ama oda bilmiyodu benim o renkte bişey giyeceğimi bende bilmiyordum onun o renkte bişey giyeceğini çok resmi davrandığı için bende bişey soramadım hiç ayrı ayrı aldık elbiselerimizi çok utandım böyle olunca ama birde abime demişki düğündede beyaz tuvalet giysinde tam olur demiş bu laftan çok utandım öyle birşey yapıp kendimi gülünç duruma düşürmek istemem açıkcası sonuçda görümceyim dikkat çekicem gelini kıskanmış beyaz giymiş demesinler gelin arabasınada binicem arabadan gelincik olarak inmek hiç istemiyorum böyle bişey yapmamda gerçi toplumda çoğu kişi böyle davranışalrı ayıp karşılıyor bizdede öyle. Şimdi ben ne yapayım gelinimize nasıl davranayım onun bana davrandığı gibimi yoksa ben yine olduğum gibimi davranayım yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlaropuyorumnanaktan