Grmce olacaklar, grmceler bakar msnz?

söylemiş işte abime ben takılmadım hoşuna gitmedi söyledi tek ve özel olmak isterdi tabi nişanında ben hatalıyım o rada allahtan düğünde öyle bilinçsizce bir hareket etmicem beyaz giyip gelinimize hakaret edemem nişanda çok uatndım zaten:kedi::kedi:

bence hatalı değilsin yha o zaman sana niye arayıp söylememiş ben bu renki giycem sen ne giycen yada ben bu renki aldım sen alma diyebilirdi a.s​

abiye konusunda sana kabahat bulmuyorum.görüşmemişsiniz ki yengenin ne renk giyeceğini bilmiyosun ki sonuçta.tesadüfen olmuş.
eğer yengenin ne renk giyeceğini ble bile olsaydı tamam san kesinlikle hatalısın derdim.
ayrıca hayatım huylu huyundan vazgeçmez.soguksa soğuk samimiyse samimi değiştiremezsin
o yüzden kendinden taviz verme geçinecem yengemdir deyipte kendini yıpratma .tek taraflı olmuyor.yengen de kocamın kardeşidir deyip o bişeler yapsın biraz.
benim başımda da var öyle bir ömür törpüsü 3 yıldır değiştiremedim hep ben taviz verdim ama artık bıraktım ne hali varsa görsün:mymeka::
öfff amma yazdım beee

birazdaha çabalıyayım belki herşey istediğim gibi olur olmazsada olmaz yapıcak bişey yok

ayrı evdemi oturacak yoksa birliktemi oturacaksınız yengenizle

geınınız mesafelı ve sogukmus sız ne yapsanız gene batıcakdır gozune emınım..
sıze bı tavsıyem dugunde kırmızı gıyının..
beyazın yanında harıka olur:)..
sız sız olun hıc kendınızı kasmayın sız nekadar ıyı nıyetle yaklaşsanız gene buluncak bı bahane abınızede kızdım nısanlısının dedıgnı neden gelıpde sıze dıyokı! dengeyı ıyı korumalı ama sımdıden beceremıyo..

ayrı olucak evleri annem babam çok karşı öyle beraber oturmaya ama çok da uzağımızda oturmicaklar

bence o şimdi kaynanam beni ezer yüz verirsem görümcem tepeme çıkar gibi düşünüp araya mesafe koymaya çalışıyodur
eğer ailecek anlayışlı kişilerseniz sizi tanıdıkça kendisi girecektir içinize

anlattığına göre aynı ben kaydirigubbakcemile3
bende kendimden örnek verdim :icecream:

geınınız mesafelı ve sogukmus sız ne yapsanız gene batıcakdır gozune emınım..
sıze bı tavsıyem dugunde kırmızı gıyının..
beyazın yanında harıka olur:)..
sız sız olun hıc kendınızı kasmayın sız nekadar ıyı nıyetle yaklaşsanız gene buluncak bı bahane abınızede kızdım nısanlısının dedıgnı neden gelıpde sıze dıyokı! dengeyı ıyı korumalı ama sımdıden beceremıyo..

nişandan sonra ben birkaç gün boyunca utancımı atamadım üstümden hep söylendim nasıl böyle rastladı nasıl böyle oldu diye çok ayıp oldu gelinimize dediğim için abimde öyle söyledi bana

benim annemde bugun kız görmeye gitti..(kardeşimin kız arkadaşını)galiba şaka maka derken bende görümce olcam...ama ben uzakta oturuyorum sanırım çok sorun yaşamamkaydirigubbakcemile2

bence o şimdi kaynanam beni ezer yüz verirsem görümcem tepeme çıkar gibi düşünüp araya mesafe koymaya çalışıyodur
eğer ailecek anlayışlı kişilerseniz sizi tanıdıkça kendisi girecektir içinize

anlattığına göre aynı ben kaydirigubbakcemile3
bende kendimden örnek verdim :icecream:

inşallah ömür boyu öyle soğuk kalmak istemem

benim annemde bugun kız görmeye gitti..(kardeşimin kız arkadaşını)galiba şaka maka derken bende görümce olcam...ama ben uzakta oturuyorum sanırım çok sorun yaşamamkaydirigubbakcemile2

inşallah canım .ben söylede düşünüyorum kıyafet konusunda bana gıcık oldu diyee belkide bu kadar uzak olmazdık birbirimizee:kedi:

inşallah ömür boyu öyle soğuk kalmak istemem

yok cnm korkma
benim aileye alışmam içlerine girip kaynaşmam 5 sene sürdü
inşallah sizinki daha kısa sürer

bak bu ben gelin olduğum zamanki örnekti
ben görümceykende gelinimize çok yüz verdik çok sevdik oda tepemize çıktı
aman en iyisi mesafe
bence mesafeyi korumak lazım her kim olursa olsun :dilcikar:

birazdaha çabalıyayım belki herşey istediğim gibi olur olmazsada olmaz yapıcak bişey yok
zaten neşeli samimi biriyim diyosun davranışlarından taviz vermene de gerek yokmuş
yengene de aynı şekilde davranırsan değişeceği varsa değişir zaten.
değişmeyen de değişmiyor .kolay gelsin sana canımkaydirigubbakcemile4

yok cnm korkma
benim aileye alışmam içlerine girip kaynaşmam 5 sene sürdü
inşallah sizinki daha kısa sürer

bak bu ben gelin olduğum zamanki örnekti
ben görümceykende gelinimize çok yüz verdik çok sevdik oda tepemize çıktı
aman en iyisi mesafe
bence mesafeyi korumak lazım her kim olursa olsun :dilcikar:

bilemiyorumki şimdi gelinimizle yüz yüze geldiğimizde bütün verilen fikirleri değerlendiricem ama ben yinede iyi olmak istiyorumopuyorumnanaktan

zaten neşeli samimi biriyim diyosun davranışlarından taviz vermene de gerek yokmuş
yengene de aynı şekilde davranırsan değişeceği varsa değişir zaten.
değişmeyen de değişmiyor .kolay gelsin sana canımkaydirigubbakcemile4

ona tuhaf geliyo belkide beim böyle olmam bazen tuhaf bakıyo bana:1closedeyes:

benimde görümcem soğuktur.hiçbişe anlatmaz bana konuşmaz çok mesafelidir.ben hep dedim kocamın kardeşidir iyi gçinim kardeş gibi olim ama olmadı
3 yıllık evliyim yanında hep ben konuştum anlattım güldüm yok anacım değişmedi değişmedi
ben de bıraktım artık .o susuyor ben susuyorum.
sen de doğal ol o da düzelir belki girer aranıza.gelinleri aranıza alın yabancı gibi davranmayın

niye kendini kasıyosun ki, olduğun gibi ol, illaki aranızda sıcaklık olmak zorunda değil sıcaklık olsun diye uğraşma, akışına bırak sıcak olacağınız varsa olursunuz zaten, abinin normal kız arkadaşlarına nasıl davranıyorsan öyle davran, eğer senden hoşlanmıyorsa, ille benden hoşlansın diye caba gösterme bence, normalde nasılsan öyle bi insan ol

öncelikle selamLar... canım bende yeni görümce oLdumkaydirigubbakcemile3
abim 1 ay önce evlendi, bende aynı senin qibi düşündüm yakın oLayım abLam qibi v.s ama bence arada mesafe herkes için herzaman şart. baksana birde arkandan düğünümdede beyaz giysin falan filan demiş.oLabilir tesadüfen aynı renk qiymiş oLabilirsiniz ne varki bunda. yani daha evlenmeden arayı soğutmaya gerek yok. tamam o özel bi gündür ve gelin tek oLmak ister ama kaLp kırmaya da değmezZz:olmaz:
sen güLer yüzlü oL, konuş,et, sohbetini filan ama kendini sevdirmek için filan da uğraşma. mesafe herzaman için iyidir.. zemuszemus

bende görümceyim..hem de çok küçük yaşta görümce oldum..kaydirigubbakcemile3 hep küçük görümce diye dalga geçerlerdi:kedi: neyse..:dilcikar:

b,raz büyüyünce bu konuda bende tedirginliğime düştüm aslında senin gibi.. sonuçta iki ayrı insanız..duygularımız karakterlerimiz aynı değil...nasıl davranmak gerekir falankafamçokkarıştı

ama anladım ki tek yapman gereken şey hiç değiştirmeden kendin gibi davranmak..zamanla birbirinize alışıyorsunuz böylece.. öbür türlü ona ayak uydurmaya çalıştığında daha beter oluyor..kasılıyorsun karşısında..mirmirmirmir
eğlenceli esprili biriymişsin (aynı benim gibivereliniortak) hiç bozma derim ben..alışınca esprilerine o da gülmeye başlar..
şu kıyafet konusunda da senin hiç bir suçun yokmuş ki canım..:sm_confused: sonuçta haberin yok onun elbisesinin renginden..kafana takma..:teselli:yerimseniben hatta düğünde beyaz giy..:dance::roflol: benim diyeceklerim bu kada umarım yardımcı olabilmişimdir..unutma ne olursan ol kendin ol!opuyorumnanaktan

bende görümceyim ama gelinimizle çok iyi anlaşırım kardeşim gibidir herkesinde öle olmasını dilerim :lepi:

Back
X