Grmcemin tavrlar yetti artk...

ebru82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
91
0
86
42
Diğer
kızlar 5 ay falan oluyo yeni evimize taşındık görümcemle farklı şehirlerde kalıyoruz.annesigilin yanına geldıgınde bı aksam yemege davet ettim. keşke etmeseydim..evime ilk defa geliyo insan bi güle güle oturun der..onu bile demedi.benimle hiç muhatap olmuyo.üşümüşler kombinin ayarını aç dıye eşime söyluyo igne ile ip lazım olmuş eşımden ıstıyo...bı kac gun once yıne geldı kızı var 4 yasında kuruyemiş tabagını düşürdü ben bı taraftan cay serv isi yapıyorum bı taraftan onları toplamaya calışıyorum ama ne kaynanam ne gorumce gelipte yardım edelım demıyo..o kadar rahatsız olmaya basladım kı sankı ben o ortamda degılim gibi davranıyo..evime geliyo benımle dogru duzgun konusmuyo...ya annesi babası ya da görümcen illa bırı benı huzursuz edecek yoksa rahat edemıyolar..nasıl davranıyım kızlarr görumceme artık bende onunla muhatap olmamaya calışıyorum dogrumu yapıyorum bilmıyorum..ama gercekten cok canımı sıkıyo yaptıkları

evin hanımı olarak sizden istemeli ama
aranız limoni herhalde ki,sizinle muhatap bile
olmuyor,bence siz de onlarla muhatap olmayın ama
eşinizin de bu durumu görmesini sağlayın derim...
Allahtan aynı yerde oturmuyorsunuz,o zaman
daha çok sıkıntı yaşayabilirdiniz...
sevgiler...

Rahatsız olduğunu samimiyetle onunla konuş,eğer aynen devam ediyorsa sen onlara karşı daha ilgili olup davranışlarını düzeltmeleri için örnek olabilirsin,muhattap almamak sorunu çözüme götürmez,dialog hez zaman iyidir :)

songul arkadasiminda dedigi gibi sende onlarla muhatap olma,senin onlarla ilgilendigini gorunce hoslarina gidiyodur,hic umursama sende,ama esinede anlat durumu,,,,,,,

senı cok iyi anlıyorum.bu anlattkların neki..kaynannm degıl ama gorumcem ( sunu bılkı sustukca ilglenmedıkce,ses cıkarmadıkca dahada abartıyolar ben hıc alltta kalmıyorum artık

bencede eşinede bahset bunlardan bu durumun canını sıktığından fln

sızı onemsemıyor muhatabı degılsınız onun muhatabı karsdesı sıze "sen benım gozumde yoksun senı saymıyorum" demeye calısyor
sızde aynı sekılde davranmaya devem edın anlamadıgınızı dusunup o çatlasın bır ınsan verılecek en buyuk ceza senı takmıyorum onemsemıyorum demektır sızde aynı sekılde davranın
kıskanclıgını bu sekılde vuruyor yazık acınacak bır halde
gercekten kardesını sevse onu uzmez gelın nekadar kötü olsa bile kardesının hatrına tahammul edere buyulerımızın sozu var KÖPEĞıN HATRI YOKSA SAHıBıNıN HATRI VARDIR
SıZDE BOYLE DUSUNUN esınızin hatrına kötü olmadan onlarada hıssettırerek tavrınızı koyun
çok samımı olmayın

eşim herseyin farkında sadece takma diyo onlar ne derse desin sen bildgini yap ama kendini üzme diyo

sende onları gormezden gel
eger esın durumun farkında ve uzulmenı ıstemıyorsa
hıcte tınlama ne halı varsa gorsun
muhatabım olamazsın mesajını sen ver o kudursun

canım kardeşini de o kadar önemseyen biri degil onuda arayıp agzına ne geliyosa söyleyen biri...2sene önce eşim kayınvalıdem evine gittik..yemegfe oturduk herkese yemek koyuyo bana sen ne yersin diye soruyo..bende o gelınce tutup yemege davet edıyorum anlasın yaptıgını dıye ama yok..gercekten cok canım sıkılıyo etme bulma dunyası allaha havale edıyorım hepsini

insan kardeşinin yeni tasındıgı eve gelirde nasıl gule gule oturun demeden gider hediye falan gectik artık.

eşim herseyin farkında sadece takma diyo onlar ne derse desin sen bildgini yap ama kendini üzme diyo

eşinizin cevabı da hiç hoşuma gitmedi doğrusu..
hem takma,hem hizmet et...
sonuçta kendi evinize gelen ,sevmesenizde akrabanız,
onlara ikram da bulunacak,hizmet edeceksiniz,
peki aranızdaki bu olayın başlamasına neden nedir acaba??
bence öncelikle onu bilmelisiniz ki,eğer size keyfi olarak
böyle davranıyorlarsa,onlar geldiğinde siz de
evde olmazsınız ve hiçbirşekilde muhatap da olmazsınız...
tabi bu benim fikrim...

eşime onlar gittikten sonra ablan bize niye geliyo ki benimle konusmıyo madem evimde ne işi var dedim..eşimde benimle de konuşmuyo dedii..ben de o zaman bidaha gelmesin madem bizi muhatap kabul etmıyo dedim..

eşinin desteği olduktan sonra gerisi boş
aynen eşinin de dediği gibi
kendini üzme ve içinden nasıl geliyorsa öyle davran.

eşime onlar gittikten sonra ablan bize niye geliyo ki benimle konusmıyo madem evimde ne işi var dedim..eşimde benimle de konuşmuyo dedii..ben de o zaman bidaha gelmesin madem bizi muhatap kabul etmıyo dedim..

ama evde birşey istediği zaman eşinizle konuşuyor ya,
ben anlamadım onların aile ilişkilerini...
bir neden olur,ama çözümlemek için
her iki tarafta çabalar,ama bunların ki
farklı geldi bana,dedim ya siz dua edin aynı şehirlerde
yaşamıyorsunuz görümcenizle...

Erkeklerin ailesini Rabbim sanki sadece sorun çikartmak için yaratmişlmaz:
görümce bir dert kayinvalidesi bir dert kayin pederi ayri dert
takmayacaksin salla gitsin konuşmazsa konuşmasin
en güzeli uzak olup görüşmemek darisi başimazemuszemus

evet canım iykı aynı şehirde yaşamıyoruz..görümcemin hayatında kocası cocugu annesi babası..bunun dışında kimse için yer yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…