Grmcemin tavrlar yetti artk...

bence eşin suya sabuna dokunmadan olayların dışında kalmak istiyor fazla güvenme onun telkin veren sözlerine ilk fırsatta ablasını kollar sen kendi çözümünü kendin bul. ne fazla uzak ne de yakın ol.akşam kafanı yastığa koyduğunda vicdanın rahatsa gerisi boş.

yada git sor "bir probleminmi var,yoksa ben mi yanlış hissediyorum" de

"problem yok ne alakası var " felan dersede

"o zaman bundan sonra bende sana aynen senin bana davrandığın gibi davranıcam sakın zoruna gitmesin" de
ve soru sormadıkça onunla muhattap olma

her zaman mesafeli olmak iyidir.
mesafeni koy araya fazlada muhatap olma o sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran.
sen niye bana böyle yapıyor diye canını sıkacagına o düşünsün bu gelin bana niye böyle davranıyor diye.
hiçde canını sıkma boşver.

ben olsam konuşurummm
derdin ne senin kardeşim derim ne alıp veremediğin benlee
ne bu tavırlar derimm lmaz:
bişeyden rahatsızsa adam gibi gel söyle ne afra tafra yapıyorsun derimm
bazen böyle gıcık insanlara çok kızıyorumm
neyse derdin söyle kardeşimm kırıldıysanda söyle kızdıysanda söylee
ben müneccimmiyim nerden bileyim sen neye kızdınn :dilcikar:
alla alla yaaaaa ..

haklısın canım aslında boyle ınsanlar ıçın kendını hıç yormayacaksın.yapsan da kötüsün yapmasanda

bence takma zaten kırk yılda bir geliyodur şehir dışındaysa..umursamaz ol sen de iyice kudursunlar:)

5 gorumcemden bır tanesı senın gorumcenden bıle beter
senınkı yıne gormezden gelse bıle hatır sayıp yenı evınıze davetınıze ıcabet etmıs

3 yıllık evlılıgım suresınde ne evıme geldı ne davetlerıme ıcabet ettı
dogum yaptım onun oz yegenı oldugu halde gecmıs olsuna aramadıgı gıbı uzerıne bebege aldıgı hedıyeyı esımın ıs yerıne gıderek verdı
sonuc gonderdıgı hedıyeyı cope attıgımı hem kayınvalıdeme hemde dıger gorumcelerıme anlattım mesaj yerıne ulastı
bana olan tavrına uzuluyormuyum ? hayırrrr
bu saatten sonra benım evıme gıremeyecegı gıbı esımde onun evıne gıdemez
bu kadar sertım bu konuda yasanmısların etkısıyle tabıı

hıc takma kafana uzuldugun seye bak
demek kı senın muhatabın olmayı haketmıyor bu sekılde dusun

kendinin görümcesi yok eltisi yok.kayınvalıdesi el üstünde tutuyo.kocası bı dedıgını ıkı etmıyo.alışmış herkes benı pohpohlasın istiyo ..yaptıgım bısey olsa onun ıçın yapıyolar dıycem..esim paralı askerlık yaptı 20 gun..giderken ebru sıze emanet dedi..yemin ederim 20 gun burnumdan geldi..eşi yok destek olalım demedıler..her sabah bugun ne dıyecekler diye aglayarak kalktım.bı hafta annemgılde kaldım dıye kayınpederim telefon edıp agzına gelenı söyledi..üstelik bana bunu söylerken görümcem 1 aydır annesigildeydi

valla benım evime gelipte bana surat yapacagına gelmesın daha iyi..keşke evime hiç girmese..sende aldgı hedıyeyı kullanmamakta cok ıyı yapmıssın bole ınsanların hedıyesı bıle lazım degıl

kısasa kısas :lepi:

bence takma zaten kırk yılda bir geliyodur şehir dışındaysa..umursamaz ol sen de iyice kudursunlar:)

ayda bır gelıyolar o kadar saat yolu..1 haftadır görümcem burdaydı..kayınvalıdemlerı de göturup gıttıler.bı hafta kaynanamgıl kalır..15 20 gun sonra gorumcem geri gelir..oturdgu yerde oturamaz

Arkadaşım ne dert edersin bilmem ki boşverrrr sallaaaa

ne ara ne sor hatta karşılaştığınızda sadece kafanı sallayarak selam ver ki senin onu muhatap almadığını anlasın şımarık şey ne sanır kendini bilmem gıcık olurum öylelerine

sen evinde eşinle mutlu ol huzurlu ol bırak kaynanayı, kayıpederi ve görümceyi ne halleri varsa görsünler öyle insanlardan zaten hayır gelmez ki baksana kendilerini dünyanın merkezi sanıyorlar.

canım bende benzer durumları yaşadım. benim görümcemde evli olmasına rağmen kayınvalimde kalıyordu çocuğuyla. biz eşimle gezmeye gittiğimizde hoşgeldin demiyorlardı bana. küs falan değiliz ha hiç bir tartışmamız da yok. insanlıkları kıt biraz. bende bir iki sefer onlar bişey demeden hoşbulduk dedim hoşgeldin dediler. böyle böyle alıştılar şimdi hoşgeldin diyorlar hatta öpüyorlar. sende onunla muhatap olma söyleyeceklerini eşin aracılığılıyla söylersen onun yaptığı gibi anlar belki yaptığını.

insanlara hakettiği değeri vereceksin.o seni saymıyosa sende saymayacaksın.onun evine gittiğinde sende aynılarını yap bakalım.a.s

güzel yöntem aslında...bızımkıler allahtan hosgeldın dıyolar..eşimle aksam iş cıkışı gıdıyruz kapıyo acar acmaz gorumcem de kaynanamda gorumcemın kızına aaa seda dayın gelmiş diyolar..yanın dakı sanki eşşekbaşı..

insanlara hakettiği değeri vereceksin.o seni saymıyosa sende saymayacaksın.onun evine gittiğinde sende aynılarını yap bakalım.a.s

yapmadgım halde yaranamıyrm bide oyle yapsam..görümcemlere bı gıttıgımızde gorumcemın kocasının cayı bıtmıs doldurmamısım kaynanam mura tın cayı bıttı doldurmadın yerın dıbıne gırdım dıyo..sankı benım evimdeyızde ben cay doldurmadım..evine gidince cay bulaşık hepsini benden bekliyolar bende 2 senedir gitmiyorum evine

ya ne saçmalık görümcemin kocasının çayını ben niye dolduruyorum ben onun karısımıyım allah allah yerin dibine girilecek ne var abartma deseydin karısı dururken ben niye dolduruyorum çayını deseydin kimin evi belli değil sen mi misafirsin onlarmı:uhm:

ahh ebrucugum
ınsanlarımız empatı kurabılse bu sorunlar olmaz
sen anlayıs bekleme
beklentılerın arttıkca hayal kırıklıgında artacak
gorme duyma bak esın sana destek demkkı aılesını bılıo bırcok erkek aılesının ne oldugunu kabullenemıyor
gelınlerden ıs beklenır bu boyledır gelın degıl hızmetcımantıgı var kabulleneceksın bu herkeste boyle :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…