salla gitsin güzelim muhatap olma ben öyle yapıyorım kaynanama gelince görüyorum sadece hoşgeldin nasılsın tamam geçer otururum bi köşede sorarlarsa söylerim aman ne sanırlar kendilerini bilmem sanki dünya onlara kalacak havasında kıskançlıktan yapıyodur evin yeniymiş eh ondanda biraz üstünsen gıcık olmuştur sana hiç samimi olma çaya yemeğe falanda çağırma öylelerini
5 gorumcemden bır tanesı senın gorumcenden bıle beter
senınkı yıne gormezden gelse bıle hatır sayıp yenı evınıze davetınıze ıcabet etmıs
3 yıllık evlılıgım suresınde ne evıme geldı ne davetlerıme ıcabet ettı
dogum yaptım onun oz yegenı oldugu halde gecmıs olsuna aramadıgı gıbı uzerıne bebege aldıgı hedıyeyı esımın ıs yerıne gıderek verdı
sonuc gonderdıgı hedıyeyı cope attıgımı hem kayınvalıdeme hemde dıger gorumcelerıme anlattım mesaj yerıne ulastı
bana olan tavrına uzuluyormuyum ? hayırrrr
bu saatten sonra benım evıme gıremeyecegı gıbı esımde onun evıne gıdemez
bu kadar sertım bu konuda yasanmısların etkısıyle tabıı
hıc takma kafana uzuldugun seye bak
demek kı senın muhatabın olmayı haketmıyor bu sekılde dusun
evin hanımı olarak sizden istemeli ama
aranız limoni herhalde ki,sizinle muhatap bile
olmuyor,bence siz de onlarla muhatap olmayın ama
eşinizin de bu durumu görmesini sağlayın derim...
Allahtan aynı yerde oturmuyorsunuz,o zaman
daha çok sıkıntı yaşayabilirdiniz...
sevgiler...
bence takma zaten kırk yılda bir geliyodur şehir dışındaysa..umursamaz ol sen de iyice kudursunlar:)
canım bende benzer durumları yaşadım. benim görümcemde evli olmasına rağmen kayınvalimde kalıyordu çocuğuyla. biz eşimle gezmeye gittiğimizde hoşgeldin demiyorlardı bana. küs falan değiliz ha hiç bir tartışmamız da yok. insanlıkları kıt biraz. bende bir iki sefer onlar bişey demeden hoşbulduk dedim hoşgeldin dediler. böyle böyle alıştılar şimdi hoşgeldin diyorlar hatta öpüyorlar. sende onunla muhatap olma söyleyeceklerini eşin aracılığılıyla söylersen onun yaptığı gibi anlar belki yaptığını.
insanlara hakettiği değeri vereceksin.o seni saymıyosa sende saymayacaksın.onun evine gittiğinde sende aynılarını yap bakalım.a.s
eşim herseyin farkında sadece takma diyo onlar ne derse desin sen bildgini yap ama kendini üzme diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?