Grmcemin yaptklar :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi folyooo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

folyooo

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba şimdi size geçen günlerde başımdan geçenelri anlatmak ve biraz olsun rahatlamak istiyorum :sinifsinif:

Her zamanki gibi sabah kalkıp eşime kahvaltısını hazırlayıp işine uğrladım.Görümcem bir haftalığına bizde kalıyordu.O sabah geç kalktı ama bilerek geç kaltığını nerden bilirdim:1no2: neyse sabah kalktı daha masayı toplamamıştım.Zaten sabah sabah suratı mahkeme duvarı gibiydi.Yanıma geldi kendisi benden biraz daha uzun ve kiloludur.Sabah günaydın yok bişi yok durduk yere işte çay soğuk kahvaltılık bitmiş bana bilerek mi getirmiyorsun sen benim bu eve gelmemden rahatsızsın dimi diyerek sölenmeye başladı hiç bir şey yapmadığım halde:sinifsinif: sonra birden böle geldi beni itti.İtmesiyle yere düşmem bir oldu.Ben ne yapıyorsun sen çıldırdın mı neden vuruyorsun dedim.Neymiş zaten beni başından beri sevmiyormuş yok beni her gördüğünde rahatsız oluyormuş.Tamam biliyorum beni sevmiyor ama bu kadar ileri gideceğini nerden bileyim.Neyse ben olay büyümesin diye sesimi çıkarmadım.Sessizce ağladım ve odama çıktım.Sonra oda çıktı gitti.Akşam kocam geldi.Olanaları anlattım önceleri inanamadı sonra yeminler ettim ağladım sızladım gerçek bu dedim.Gene inanamadı kazrdeine telefon açtı oda hayır yalan sölüyor bütün gün onula uğraştığımı felan sdemiş.Kocam olacak adam ne yaptı derseniz.Bana neden ailesine iftia atıyorum diye yumruk attı dudağım patladı.Yetmedi saçımdan çekip koltuğa fırlattı.Bende dhaa fazla uzatmayayım bavulumu toplayıp babamın evine döndüm şimdi söleyin ben ne yapmalıyım kocamı seviyorum ama bu aile oldukça olmaz diye düşünüyorum

Allahım!!!akannehir
Hemen gidip darp raporu alın..
Sonra da boşanma davanızı açın..
Sevgi değil hissettiğiniz arkadaşım kendinize gelin...lmaz:

cok gecmıs olsun arkadasım n e dıyım gorumcen ayrı dert esın ayrı dert aılesıne bukadar duskun onların lafıyla sana yumruk atıyor bırde yumruk atmak ne yaa bence yolver gıtsın bosver

canım yaaa..bu durumlar çok zordur bilirim..bende bi görümceyim ama yengemle arkadaş gibiyiz.. ben sorun çıkmasın diye genelde alttan alıyorum,bazen o bana yengelik yapıyor ama hatasını anlayınca gelip kendi konuşuyor yine.. eşin inanmıyorsa görümcenle ikiniz evde olduğunuz bi zmn ya telefonun ses kaydedicisini aç ya da bi yere çaktırmadan kamera koy. benim arkadaşımda görümcesinden çok çekti.aynı senin durumlarını yaşadı. eşide inanmadı ama kamera koymuş gizli.akşam eşine izletmiş.şimdi eşi,ablasına karşı cephe aldı. tabi böyle olması da iyi değil ama öbürü de eşi sonuçta..gül gibi geçinip gitmek varken sen niye cadılık yapıyosun a görümce :mymeka: ne olursa olsun bi kenara çekilip susma canım.. ezilirsin. Allah yardımcın olsun

Yazıklar olsun.Sevgi hikaye ... Ailesini geçtim,eşinizde tüm kabahat.Asla affetmeyin,asla.:umursamaz:

başlarım öle kocaya arkadaşım hala saçma sapan konuşma allah aşkına ya

seviyorum da nedemek söylermisinn inanmamakta nedemekk yaaa

biran önce boşan dicem ama senin boşanmicana adım gibi eminim

bari biraz ciddi durda eşinin karşısında burnu sürtsün ne diyimkiii sanaaa

çok üzüldüm kusura bakma ama sanada kızdım bukadar sessiz olmana

kocanda iş yokmuş şekerim...
insan ailesini de tanır arısını da, kimin yalan kimin doğru söyleyeceğini bilir
ben de lalişin dediği gibi darp raporu al diyorum
sonra da süründür bu adamı klava: affetme bence hiç :mymeka:

yuh cıldırmıs bunlar ailecek
ne sevgısınden mahsedıyosun arkadasım sen
sengözlerimebaksanab
adam ın kardesınden dayak yıyosun
bıde ınanmayıp kendı dovuyo yok daha neler:bbo:

bu ne yaa şaka mı?

eşine inanmayan adam ,kardeşinin eşini tartaklayan görümce,yalanlar ve dayak atan koca...

birde sevgi diyorsunuzda sevgi bunun neresinde?

yada bu olaylarda sevilecek koca nerde?

arkadaşım evden gitmekle çok iii yapmışsın .lale arkadaşıma katılıyorum hemn darp raporu alın.

bu ne böyle yaa noluyor bu erkeklere kendilerini ne sanıyorlar...hemen kaba kuvvet

ya hemcinsimize ne demeli ?mutludur artık kına yollayın görümcenize yaksın artık.

ohhaaa
,
kocayada ,görümceyede pes doğrusu ,bu ne yahu ,dayak bu kadar kolaymı ,kalp kırmak bu kadar

kolaymı ,arkadaşım ben senin yerinde olsam aslaa kendimi ezdirmem ,dönme ,sürünsün ..eğer biraz

vicdanı varsa biraz olsun sevgi varsa gelir ayağına kapanır ..asla yumuşama ,boşan diyemem bize kolay

gelir söylemesi ,önemli olan senin kararın ..iyi düşün taşın ..geçmiş lsun canım...

:teselli:allah yardımcı olun arkadaşım zaten seni sevmedini dile getirmiş.amacına ulaşmış belkide sana bilerek yaptı ayrılman için...istedigde olmuş bence.beraber oturmuyonuz mesafenizi koyabilirsiniz.bida da o hareketi yapamaz.senden yüz bulmasına izin verme amacı belli.

yuh yani daha neler
sorunlu kardeşin, sorunlu abisi
böyle bişey yüzünden nasıl vurur size ya
bunlar ailece dengesizler herhalde bence duygularını tekrar kontrol et ve böyle insanlarla ile bir ömür geçer mi sen düşün karar ver

O aile oldugu sürece pek huzurun olmaz senin sevgiyi falan bırak bi kenara ruh saglıgın da önemli!

ben o görümce karısını don paça sokağa fırlatırdım
elin delisini çekmeye mi evlendim be
kocana bravo yani öyle adamın yanına geri dönülmez

Ben de görümceyim ama yengelerimi ablamdan ayırmadım allah yardımcın olsun umarım dogru kararı verirsin.

sen olanları anlatmak için niye akşamı bekledin ki
ben olsam yere düştüğüm an ararım kocamı gelsin sıcağı sıcağına

canım öncelikle geçmiş olsun diyorum bu gelin-kaynana-görümce ilişkileri neden böyle bir türlü anlamış değilim ya :1no2: çok üzüldüm durumuna ama bence bu kadar çabuk çekilmemelisin köşene o görümceye meydan bırakma lmaz: şuan eşin ne duygular içinde bilemiyoruz ama ben olsam pabuç bırakmam o görümceye ahh bu sessiz kalmalar yok mu aman bi tatsızlık çıkmasın diye susarız ya susmasaydın keşke ev senin evin tutsaydın kolundan dışarı atsaydın işte Çok üzgünüm çoook

sen delilerin içine düşmüşsün canım yazıklar olsun eşinede görümcenede hemen darp raporu al ve boşanma davası aç bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…