Grmcemin yaptklar :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi folyooo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işinçok zor arkadaşım Allah yardımcın olsun görümcen gerçekten çok kötü kalpli biriymiş ama eşin de en az onun kadar kötü ki seni şu mübarek ayda bu kadar üzüp hırpalayabiliyor, eşine dargın olman çok doğal eğer baba evinde kalabileceksen biraz daha kal babanlarda zaman herşeyin en iyi ilacıdır ççok üzüldüm gerçekten:1no2:

çok çok geçmiş olsun.

eşin, sana dayak atmak gibi bir terbiyesizliğe kalkışmasaymış, sana hakkını ve evliliğini savun derdim. ama eminim görümce düdüğünün yaptığından daha çok eşinin tepksi seni üzmüştür. istersen bi süre bekle ve onlar ne yapacak seyret.

ama o dayagın hesabını mutlaka sor...

tekrar çok çok geçmiş olsun.

ya hepinize desteğiniz için teşekkür ederim ama emin olun anlattıklarım doğru malesef.:sinifsinif: artık canıma tak etti evet saolun kızlar artık yepyeni bir ben olacak madem beni ailesine tericih etti o zaman ailesiyle evlensin

ya daha neyi düşünüyosun hemen dr raporu al ve derhal boşan o gerizekalıdan ...bu dayak bi başladıysa geriside gelir merak etme ...

boşanmak için darp raporu almam şart mı şiddetli geçimsizlik ve uygulanan şiddet var yani illaki gerekir mi?

Arkadaşlar merhaba şimdi size geçen günlerde başımdan geçenelri anlatmak ve biraz olsun rahatlamak istiyorum :sinifsinif:

Her zamanki gibi sabah kalkıp eşime kahvaltısını hazırlayıp işine uğrladım.Görümcem bir haftalığına bizde kalıyordu.O sabah geç kalktı ama bilerek geç kaltığını nerden bilirdim:1no2: neyse sabah kalktı daha masayı toplamamıştım.Zaten sabah sabah suratı mahkeme duvarı gibiydi.Yanıma geldi kendisi benden biraz daha uzun ve kiloludur.Sabah günaydın yok bişi yok durduk yere işte çay soğuk kahvaltılık bitmiş bana bilerek mi getirmiyorsun sen benim bu eve gelmemden rahatsızsın dimi diyerek sölenmeye başladı hiç bir şey yapmadığım halde:sinifsinif: sonra birden böle geldi beni itti.İtmesiyle yere düşmem bir oldu.Ben ne yapıyorsun sen çıldırdın mı neden vuruyorsun dedim.Neymiş zaten beni başından beri sevmiyormuş yok beni her gördüğünde rahatsız oluyormuş.Tamam biliyorum beni sevmiyor ama bu kadar ileri gideceğini nerden bileyim.Neyse ben olay büyümesin diye sesimi çıkarmadım.Sessizce ağladım ve odama çıktım.Sonra oda çıktı gitti.Akşam kocam geldi.Olanaları anlattım önceleri inanamadı sonra yeminler ettim ağladım sızladım gerçek bu dedim.Gene inanamadı kazrdeine telefon açtı oda hayır yalan sölüyor bütün gün onula uğraştığımı felan sdemiş.Kocam olacak adam ne yaptı derseniz.Bana neden ailesine iftia atıyorum diye yumruk attı dudağım patladı.Yetmedi saçımdan çekip koltuğa fırlattı.Bende dhaa fazla uzatmayayım bavulumu toplayıp babamın evine döndüm şimdi söleyin ben ne yapmalıyım kocamı seviyorum ama bu aile oldukça olmaz diye düşünüyorum
görümceniz ne hakla çay soğuk kahvaltılık bitmiş die size tepki verior ki, sanki biraz kocanızmış gibi davranmış akannehir
ayrıca size böyle davranan bi eşi nasıl hala sevdiinizi söleyebiliorsunuz onu da anlayamıorum :delphin:

Böyle olayları anlatıp, son cümle ''kocamı seviyorum'' olmuyor mu şoka giriyorum ya..

Ya adam dudağını patlatmış ne sevgisi ne aşkı ya?

Ciddi misiniz siz..? Hala ne yapayım diye mi soruyorsunuz?

Sopayı yiyenin aşkı depreşiyor..Anlamadım gitti nasıl bri aşk anlayışıdır bu..

Benim dudağımı patlatacak adamı anında yollarım ben, ne aşk kalır ne meşk..

canım sen kocanı bunlara rağmen seviyosunda o seni seviyormu belli değil?
eş demek bumu? anlamadan dinlemeden pat küt karısına girişmek mi? yuhhhhhhh diyorum başka bişey diyemiyorum!!!!!!!!!!
boşan yada boşanma diyeme canm ama bi müddet ailenin yanında kal kıymetini anlsın!!

evet canım darp raporu şiddet gördüğünü kanıttlaman için gerekli acilen git ve al...

nasıl sevgi bu???
size inanmıyor, inanmadığı gibi kum torbası muamelesi yapıyor..
siz ben hala seviyorum diyorsunuz..
pess...
:1ninca:

peki ailen nasıl karşıladı bu olayı?
baban nasıl bir tepki verdi?

Back
X