Grmcemin yaptklar :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi folyooo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Böyle olayları anlatıp, son cümle ''kocamı seviyorum'' olmuyor mu şoka giriyorum ya..

Ya adam dudağını patlatmış ne sevgisi ne aşkı ya?

Ciddi misiniz siz..? Hala ne yapayım diye mi soruyorsunuz?

Sopayı yiyenin aşkı depreşiyor..Anlamadım gitti nasıl bri aşk anlayışıdır bu..

Benim dudağımı patlatacak adamı anında yollarım ben, ne aşk kalır ne meşk..

evet denizim ya döven koca kıymetli oluyo valla....

anlamıyorum şu kadınları bir türlü....

insan dudağı patlayana kadar hem dayak yiyip hemde hala nasıl evli kalmayı düşünebilir....

ınanmıyorum ya yuh diyebilirim ancak görümcenin aklından zoru var galiba onuda geçtim eşin olacak o adama ne demeli onlar ailesiyse sen nesin peki sen onun ailesi değilmisin, eşini sevebilirsin buna bir şey diyemem ama sevilmeye layık olmadığını anlamışsındır umarım. Boşanın ve o çok kıymetli ailesiyle yaşasın bakalım psikopat adam.

hele bi anlatsanıza patlak dudakla hala nasıl sevgiyle bakılır kocaya.
valla çok merak ediyorum.
insanın içinden öldürmek mi gelir yoksa ne kadar sevdiğimi???

okurken klasik bir gelin - görümce kavgası sandım sonra okudukça gözlerim açıldıkça açıldı şoklardayım.canım sen hemen git al raporunu bütün haklarını sonuna kadar kullan.ya canım neyin sevgisi bu sen iyimisin sana inanmamış güvenmemiş resmen o sana iftira atmış ve yumruk atmalar yazarken bile sinir oldum ya.neyini seviyorsun bu adamın .bana bekara kolay yazmayın lütfen hiç bu kadar sert tepki verdiğimi hatırlamıyorum.görümce ittirsin koca dövsün bu ne ya.sahipsizmisin şamar oğlanımısın.ay sinir oldum.git al raporunu illede elinde olsun.şimdi vazgeçersen bile ilerde lazım olur.ay ne diyorum ben ya .akannehirkötükedihüso

valla kızımla okudum bana dediği bu adamın nesini seviyor

gitsin babasının evine orda kalsın dedi ceza versin dedi ben işe şok oldum bence anneni çağır

olanları ona anllat seni yalnız bulmuşlar arkanı güçlendir

Sevgi degildir güzelim icindeki....inan degildir...senin sevgi diye adlandirman korkundandir sadece....

Ben hala görümcenin neden böyle birsey yaptigna kafa patlatiyorum...ortada kavga yok dövüs yok ne diye böyle davrandi!!!!:olmaz:

Hayret ya....ben o görümceye kafa göz dalar donunu kafasina gecirdikten sonra esimi arar ablani dövdüm ama önce o kasindi...ben simdi babamin evine gidiyorum...bir daha ne senden nede bir baskasindan dayak yemicem derdim...:delphin:

neden sizde kalıyo, siz neden kahvaltı hazırlıosunuz, size nasıl hesap sorabilir, o üstünüze yürüyünce neden kapı dışarı etmediniz, size inanmayan biriyle neden evllisiniz, inanmadıında neden çekip gitmediniz neden neden neden......

bugün bir derdim var çok dertli şaşılacak konular var ya dövern sevgilisyle evlenen.yumruk atan kocasını seven.:olmaz::olmaz:

ya arkadaşlar yazdım ama arada galiba kimse okumadı yoğun yazılardan arada kayboldu.DÖNMEYECEĞıMMMMMMMMMMMMM.Bu arada babama evde yalvar yakar daha fazla büymesin diye annemle çok istedikte gitmedi ama o adamda ben varken eve gelmesin dedi ALLAH'tan evede gelmedi telefonlarınada çıkmıyorum.

valla cezsını çeksin oh olsun dönme biz senleyiz:lepi:

siz darp almışsınız eşiniz size inanmayıp size vuruyor...size inanmıyorsa onun yanında ne işiniz var...hastaneye gidip darp raporu alın...C.Savcılığına da şikayette bulunun...niakhlı eşe vurmanın cezası o kadar basit değil...hayat sizin hayatınız...ya adam gibi düzelir sizi herkese herşeye karşı korur, savunur... ya da çekip gider bu kadar yani...:olmaz:

Ailen seni desteklediği için çok şanslısın canım

ya bunlar nasil biseymis böyle siz simdi ayriliyorsunuz görümceniz mutlumu acaba cok merak ettim
allah korusun kardesim gelinimize el kaldirsa önce biz ona dünyayi dar ederiz
millet kizini siz dövesiniz edesiniz diyemi büyütüyor

seni yumruklayan adami mi seviyorsun ve ona dönmek istiyorsun akannehir

ya arkadaşlar yazdım ama arada galiba kimse okumadı yoğun yazılardan arada kayboldu.DÖNMEYECEĞİMMMMMMMMMMMMM.Bu arada babama evde yalvar yakar daha fazla büymesin diye annemle çok istedikte gitmedi ama o adamda ben varken eve gelmesin dedi ALLAH'tan evede gelmedi telefonlarınada çıkmıyorum.

arıyor demek kaç senelik bi evlilik bebek filan varmı.sen git darp raporu al lütfen.

Arkadaşlar merhaba şimdi size geçen günlerde başımdan geçenelri anlatmak ve biraz olsun rahatlamak istiyorum :sinifsinif:

Her zamanki gibi sabah kalkıp eşime kahvaltısını hazırlayıp işine uğrladım.Görümcem bir haftalığına bizde kalıyordu.O sabah geç kalktı ama bilerek geç kaltığını nerden bilirdim:1no2: neyse sabah kalktı daha masayı toplamamıştım.Zaten sabah sabah suratı mahkeme duvarı gibiydi.Yanıma geldi kendisi benden biraz daha uzun ve kiloludur.Sabah günaydın yok bişi yok durduk yere işte çay soğuk kahvaltılık bitmiş bana bilerek mi getirmiyorsun sen benim bu eve gelmemden rahatsızsın dimi diyerek sölenmeye başladı hiç bir şey yapmadığım halde:sinifsinif: sonra birden böle geldi beni itti.İtmesiyle yere düşmem bir oldu.Ben ne yapıyorsun sen çıldırdın mı neden vuruyorsun dedim.Neymiş zaten beni başından beri sevmiyormuş yok beni her gördüğünde rahatsız oluyormuş.Tamam biliyorum beni sevmiyor ama bu kadar ileri gideceğini nerden bileyim.Neyse ben olay büyümesin diye sesimi çıkarmadım.Sessizce ağladım ve odama çıktım.Sonra oda çıktı gitti.Akşam kocam geldi.Olanaları anlattım önceleri inanamadı sonra yeminler ettim ağladım sızladım gerçek bu dedim.Gene inanamadı kazrdeine telefon açtı oda hayır yalan sölüyor bütün gün onula uğraştığımı felan sdemiş.Kocam olacak adam ne yaptı derseniz.Bana neden ailesine iftia atıyorum diye yumruk attı dudağım patladı.Yetmedi saçımdan çekip koltuğa fırlattı.Bende dhaa fazla uzatmayayım bavulumu toplayıp babamın evine döndüm şimdi söleyin ben ne yapmalıyım kocamı seviyorum ama bu aile oldukça olmaz diye düşünüyorum

kocanı seviyormusun? akannehir bence o seni sevmiyor

Bu tür sorunlarla buraya yazanların çoğu ne yazık ki geri dönüyor evine, biz burda kendimizi harap ettiğimizle kalıyoruz, yinede fikrimi söyleyim o insanla evli kalsanın o yumruğun acısı geçer belki ama ya yüreğiniz, size inanmayan biri ile nasıl aynı yatağa gireceksiniz?

Öncelikle geçmiş olsun,çok üzüldüm.
Canım bence dönmeme kararın çok yerinde;
Sevgi öyle basit bişey değil;sevdiğinin ayağına taş değse insanın içi acır.Sen seviyor olabilirsin ama bence o sevmiyor.
Kimsenin kimseye böyle zulum etmeye hakkı yok,
Bunu kanun da sorar,Allah da sorar...

Back
X