- Konu Sahibi xXxTubaxXx
aşk değildir bence o etkilenme, hoşlanma...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kablolardan aşk geçmez![]()
Görmeden aşık olmak mümkün.. Devamlı o aklındaysa, sabırsızca onu bekliyorsan, büyük bir heyecan yüreğini kaplıyorsa ve midende bişeylerin uçtuğunu hissediyorsan, onu beklerken zaman geçmiyorsa yada onunlayken zamanın hızına yetişemiyorsan aşıksın demektir. Gördükten sonrada bunları hissediyorsun ama görmedende hissetmek mümkün. Bende görmediğim biri için bunları hissettim; demek ki görmeden aşık olunabiliyormuş..
bende görmeden asik oldum, bence mümkün......
kamerada bile full ekran yapiyorum karsimdaymis gibi oluyor..... gece gündüz yazistik, notebook laptopu evde gezdiriyordu :)) bence ask olur..... icimde kelebekler varsa ve istahim kactiysa zaten asik oldum demektir kiii bende sadece istahim kactiysa asik oluyom demek
Görmeden aşık olmak mümkün.. Devamlı o aklındaysa, sabırsızca onu bekliyorsan, büyük bir heyecan yüreğini kaplıyorsa ve midende bişeylerin uçtuğunu hissediyorsan, onu beklerken zaman geçmiyorsa yada onunlayken zamanın hızına yetişemiyorsan aşıksın demektir. Gördükten sonrada bunları hissediyorsun ama görmedende hissetmek mümkün. Bende görmediğim biri için bunları hissettim; demek ki görmeden aşık olunabiliyormuş..
Ama sonu acı bitti o ayrı :1no2: