Grup içerisinde en sevilen kız olmak

Venuslukedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
151
98
33
24
5 kişilik kız grubumuz var. İçlerinden bir kız diğerlerinden çok farklı. Kesinlikle en güzelimiz değil ya da en konuşkanımız. Biraz kekeme hatta. Ama sanki diğer kızlar en çok kendini Ayşeye (temsili isim) sevdirmeye çalışıyor. Her şeyi o planladığı için mi başka bir şey mi var anlamadım. Sizce neden kaynaklı? Neden o kızın yeri farklı?

Size bir zararı oluyor mu bu durumun oluyorsa durumu dile getirin sonuçta arkadaşlarınız sizi de dinler bi zararı yoksa hiç bu duruma takılmayın yani grup içinde bu rekabete ne gerek var

Temsili Ayşe mi olmak istiyorsun ?
Yani neden rahatsızsin ?
Yoksa kıskançlık mi ?
Ayrica tanımadığımız arkadaslarinin tutumu hakkında grup dinamigi için nasıl cikarimda bulunabiliriz ki.
Onları da biraz anlatsan belki ama bu şekilde hayır..

Aslında çoğu arkadaş grubunda olan bir şey bu. Bence kötü bir durum değil. Yani her zaman bir kişi grubun lideri gibi olur.
5 kişilik kız grubumuz var. İçlerinden bir kız diğerlerinden çok farklı. Kesinlikle en güzelimiz değil ya da en konuşkanımız. Biraz kekeme hatta. Ama sanki diğer kızlar en çok kendini Ayşeye (temsili isim) sevdirmeye çalışıyor. Her şeyi o planladığı için mi başka bir şey mi var anlamadım. Sizce neden kaynaklı? Neden o kızın yeri farklı

5 kişilik kız grubumuz var. İçlerinden bir kız diğerlerinden çok farklı. Kesinlikle en güzelimiz değil ya da en konuşkanımız. Biraz kekeme hatta. Ama sanki diğer kızlar en çok kendini Ayşeye (temsili isim) sevdirmeye çalışıyor. Her şeyi o planladığı için mi başka bir şey mi var anlamadım. Sizce neden kaynaklı? Neden o kızın yeri farklı?
Ooo 5 kisilik kız grubu tam bir jungle🤣🤣

Kararları nettir. Kekeme olması önemli değil ne istediğini biliyordur muhtemelen böyle bir durumda fikir almak için o tarz kişilere gidilir genelde. Ve en önemlisi özgüveni vardır.

Iyi kalplidir. Mesela arkadasina kekeme demiyordur sizin gibi

Arkadaşın hakkında tek olumlu yorum yapmamışsın anlatırken. :))

Burada millet öküzün önde giden bencil kocasını anlatırken dahi "Özünde iyi insandır" diyor da biz atlıyoruz "Bacım iyi insan görmesek neyse" diye... Siz baya baya bi rahatsızsınız gruptaki varlığından bu kızın, belli. :)))

Ayşe'nin bağlantıları iyidir muhtemelen, olayların merkezidir veya merkezi olan kişileri tanıyordur. Hani olur ya her grupta "lisedeki herkesi tanıyan hafif kilolu merve" , muhtemelen odur.

İnsanlar da olayların içinde yer alabilmek için ona yanaşıyordur. Bunun gibi şeyler işte...

Normalde böyle konulardan ben de hazzetmem ama maşallah ne yorumlar yapılmış yahu. Konu sahibinin ne kıskançlığı ne kötülüğü kalmış daha şimdiden. Öyle yorumlar var ki sanki gruptaki kızın anası babası burdakiler. Bi sakin olun arkadaşlar yani bu kadar mı bunalımdasınız.

Back
X