Grup içerisinde en sevilen kız olmak

Ya ben seni anladım. Kıskanç falan demişler de katılmıyorum. Bazı insanlar vardır ortamı domine ederler. İtaat edenler zaten itaat etme yaradılışına sahip insanlardır kimi bilerek kimi bilmeyerek Ayşe’ye ya da Fatmaya fark etmez, koşulsuz biat ederler. Senin gibi kişiler de olayın farkına varır, bir terslik olduğunu görür. Bir şey diyince de Ayşe yine baskın çıkar.

Benim tavsiyem şu, cool takıl. İtaatkarlardan birisi mutlaka zayıf halkadır. İnce ince Ayşe’yi kötülemeden o kişiyle daha fazla konuş vakit geçir zayıf halkaya eğil. Zayıf halka zamanla çözülür, kendine bağlarsan diğerleri de yavaş yavaş döner. Zayıf halka Ayşe’nin olayını ortaya dökünce diğer nedimeler de döner.

Cool takılmak önemli dediğim gibi. Yavaş yavaş sakin sakin ilerle. Dikkatli incele her şeyi detayları gör ama sakinliğini koru.

Bir kıskanma sezdim. Ama kız kekeme, güzel de değilmiş pek (!). Neyini kıskansınız ki?

Aurayla pek alakası yok çok içten pazarlıklı biiz bir yoldan götürüyorsa mutlaka o yolda başka biriyle karşılaşıyoruz. Bir de Buse diye arkadaşım var boyu uzunn sarışın çok güzel içi dışı bir içten pazarlıklı değil ama o kadar sevilmiyor
İçten pazarlıklı kekeme lider sari Buse'nin bile önüne geçmiş 😐

Kekeme olsun, engelli olsun veya başka bir özelliği olsun. Varsın çok güzel olmasın. Onu kendisi yapan bu özellikler. Belki insanlar onu daha samimi ve temiz buluyordur. Ondan yaklaşıyordur bilemeyiz.

5 kişilik kız grubumuz var. İçlerinden bir kız diğerlerinden çok farklı. Kesinlikle en güzelimiz değil ya da en konuşkanımız. Biraz kekeme hatta. Ama sanki diğer kızlar en çok kendini Ayşeye (temsili isim) sevdirmeye çalışıyor. Her şeyi o planladığı için mi başka bir şey mi var anlamadım. Sizce neden kaynaklı? Neden o kızın yeri farklı?
F9F33889-FA6B-49D8-A536-FAA89EB11FA9.webp

En kısa zamanda bir tane edinin derim :süslü:

Normalde böyle konulardan ben de hazzetmem ama maşallah ne yorumlar yapılmış yahu. Konu sahibinin ne kıskançlığı ne kötülüğü kalmış daha şimdiden. Öyle yorumlar var ki sanki gruptaki kızın anası babası burdakiler. Bi sakin olun arkadaşlar yani bu kadar mı bunalımdasınız.
Gerçekler acıdır. Eğer birine sadece seviliyor diye çekemediği için kekeme yazarsa, biz de onun kıskanç ve kötü biri olduğunu düşünürüz ki haklıyız da. İstediğini söyleyen istemediğini işitir.

Back
X