grupfoni'den faydalanan var mı??

bende deniycem lazer veya zayıflamayla ilgili indirim bekliyorum, sorun yaşarsam mutlaka sizide haberdar ederim:)

ben aynı kategoride yer alan ve daha başarılı bulduğum şehir fırsatını kullandım vampgirlcüm defalarca birçok kampanya satın aldım ve hepsinden de çok memnun kaldım bence sitesine bi gir bak o kadar değişik konularda cool kampanyalar düzenliyorlar ki mesela geçen gün ipek kirpik kampanyası vardı atladım ben tabii... haftaya yaptırıyorum :))) özellikle zayıflama kampanyaları çok popüler ve sık çıkan kampanyalardan..

Acaba bi problem yaşanır mı ?? Bi bayan olarak internet alışverişi çok olumlu geliyor =) Onun için dayanamıyoruzz. Eğer Temin Eden warsa yardımcı olabilir mi bizlereee ??laelaelaelaelae

ben yardımcı olabilirim defalarca alışveriş yaptım şehir fırsatından istediğin herşeyi sorabilirsin bana...kesinlikle güvenlik konusunda problemin olmasın son derece güvenilir bir site hem ben hem ablam hem de bir sürü arkadaşım sürekliş kullanıyorus daha hiç birimizin başına bişey gelmedi ...

Grupfoni'den 3 fırsat satın aldım. Bir tanesi çiğköfte ile ilgiliydi. Sorun çıkmadı.
Celal Ağa Oteli gold masaj'da çok sorun yaşadım. Haddinden fazla kişiye satmışlar. Randevu verememek için ellerinden geleni yapıyorlar. Para iadesi istiyorum onu da yapmıyorlar. Çok berbat durumdayım. Paramla sinir sahibi oldum.
Bir de MRT Kozmetik'ten epilasyon aldım. Onu da 2500 kişiye satmışlar. Şikayetvar sitesinde bir sürü şikayet yazıyor. İnşallah bizimki sorunsuz geçer ne diyeyim. Zaten 2 ay sonrasına randevu verdiler. Randevuya giderken yol tarifi için aradık gelmeyin aletler çalışmıyor dediler. Bu cumaya tekrar randevu aldım. Grupfoni'yi genel olarak önermiyorum. Alternatiflerine bakın derim.

ben kavitasyon aldım, ilk randevuyu 3 hafta sonrasına verdiler, tam randevu günü arayıp 2 ay daha ötelediler ve şimdi bir ay sonra gel diyorlar. para iadesini grupfoni yapıyormuş; mail,telefon neler yaptım ilk 7 gün içinde olmazsa iade yapmıyorlarmış. nasıl iade isteyebilirdim ki, ilk randevu 3 hafta sonra iken???????

Bonnyfood kampanyasından yararlanmıştım ve çok memnun kaldım.60 liralık meyve sepetini 30 liraya sipariş etmiş oldum:)

Ben de 9 seans kavitasyon+lenf drenaj vs hizmeti veren bir yerden hizmetimi aldım.Ben şimdilik memnun kaldım diyebilirim.

ben de epilasyon aldım ama ıpl olduğu için hiç memnun kalmadım.
onun dışında anneme 5 seans oksijen terapi ve anti aging aldım bakalım o nasıl çıkacak daha başlamadı.
bi kere de bowling almıştım onda bi sorun çıkmadı zaten bildiğimiz bi yerdi.
şehirfirsatindan da kimyasal peeling almıştım çok bi etkisini göremedim ama yine de faydalı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…