Gruplara çağırılmama durumu

hale11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
53
36
3
45
Kızlar mesela çalıştığınız yerlerde insanlar toplanıyor, birlikte bir yerlere gidiyor diyelim. Sizin yanınızda diğer insanları çağırıp sizi geçiyorlar. Ama normalde aranızda sorun yok, iyisiniz. Bu gibi durumlarda nasıl tepki veriyorsunuz. Duygularınızla mı hareket ediyorsunuz, alınganlık yapıyor musunuz? Yoksa umursamamazlık mı yapıyorsunuz?

Pek çok sebebi olabilir çağrılmamanızın. Onları gözden geçirin.

Ben takmam öyle şeyleri. Herkesin birbiriyle ilişkisi farklı,geçirdiği süre ayrı. 10 yıldır beraber çalışan insanlar beni neden çağırsınlar mesela,ya da 20li yaş grupları var beni aralarına alıp napsınlar,gibi gibi.

sonradan katıldıysanız olabilir.
sessiz duruyorsanız, daha çok kendi başınıza takılıyorsanız zaten istemiyor olduğunuz gibi bir algı oluşmuş olabilir.

bir sebep de bence kişisel bakım, ter kokusu, ağız kokusu gibi durumlar varsa mesela. bu biraz dikkatle düzeltilebilecek bir şey. diğer yazdıklarımsa sizin çaba harcamanızı gerektirir, daha çok sohbet etmek, ortak konular bulmak, daha çok aktif olmak gibi.

bunu ben de çok sık yaşıyorum, işyerinde hemen herkesle muhabbetim vardır konuşurum anlaşırım, ama nedense dışarı çıktıklarında bi kere bile davet ettiklerini bilmem, üzülüyor muyum hayır sadece azıcık kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim ben neyi yanlış yapıyorum acaba diye de anlık düşünüyorum ama açıkçası çok da kafa yormuyorum ya zaten çok yorgunum bir de böyle şeylere çok fazla takamıyorum kafamı :)

Kızlar mesela çalıştığınız yerlerde insanlar toplanıyor, birlikte bir yerlere gidiyor diyelim. Sizin yanınızda diğer insanları çağırıp sizi geçiyorlar. Ama normalde aranızda sorun yok, iyisiniz. Bu gibi durumlarda nasıl tepki veriyorsunuz. Duygularınızla mı hareket ediyorsunuz, alınganlık yapıyor musunuz? Yoksa umursamamazlık mı yapıyorsunuz?
Alınırım elbet. Mesafemi de koyarım
İşyerinde mecbur kaldığın için maruz kalınan insanım demek ki diye düşünürüm. Çünkü dışarı çıkarken gönüllü seçim yapılıyor ama işte öyle değil

Cok yakınlık hissetmedigim insanlarsa zaten boyle bir beklentim olmaz ama samimi oldugum kisiler cagirmazsa ve iyi niyetlerinden eminsem umursamam. Belki ozel bir durumları vardir diye dusunurum. Bu surekli devam ederse mesafe koyarım.

Ben şöyle bi durur düşünürüm neden ben diye. Çünkü bunu iş yerinde ben ve arkadaşlarım da yapıyoruz. Sohbeti sarmayan, samimi bulmadığımız kişileri çağırmıyoruz. İlla ki bi sıkıntı oluyor yani karşı tarafta. Bunu bildiğim için eğer ben çağırılmıyorsam sorunun ne olduğunu bulmaya çalışırdım

Kırılsam bile ne yapayım ki
Sallamam açıkçası
Kim kimle isterse onla birleşsin

Henüz ilişkimizin birlikte vakit geçirecek kadar derinleşmediğini yüzeysel olduğunu düşünürüm. Herkes istediği kişi ile görüşebilir. Benim çok sevdiğim insanlar vardır. Ama onlarla birlikte vakit geçimeyi istemeyebilir yada daha samimi rahat konuşabileceğim insanlarla vakit geçirmek isteyebilirim. Şuan yeni okulumda biraz benimde başıma geliyor ama anlıyorum ben kafama takmıyorum demek ki gözleri beni aramıyor. Fotoları beğenip geçiyorum 😅

Sadece size yapıyorlarsa kasıt aranabilir. Ama sizin gibi çağırılmayan insanlar varsa kişiselleştirmeyin. Siz o gruptan samimi olduğunuz birini veya birilerini dışarda görüşmeye çağırabilirsiniz. Sohbetiniz sararsa büyük grubada çağırabilirler veya küçük grupla ilişkiniz gelişir.

Back
X