GRURSUZ OLMAK

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
KIZLAR buraya yazmak istediğim sey benim gibi nişanlasından ayrılan varsa lütfen düzelmeyecegını biliyorsanız ayrılıp bittiyse iletişime geçmeyiniz..:KK12: ben geçtim ağzımın payını aldım lan gerizekalı hiç bir fedakarlıkta bulunmadığım hatta benden sana yar olmaz kelimesini birebire yazdı ha bir de ben onu rezil rüsva etmişim ayrılmakla elaleme lütfen canım kardeşlerim benim gibi olan varsa yazmayın eski nişanlınız sevgiliniz vs.. İNANIN HİÇ BİRŞEY DÜZELMİYOR.. :KK12:şimdi iyiki diyorum iyiki ayrılmışımm...

KIZLAR buraya yazmak istediğim sey benim gibi nişanlasından ayrılan varsa lütfen düzelmeyecegını biliyorsanız ayrılıp bittiyse iletişime geçmeyiniz..:KK12: ben geçtim ağzımın payını aldım lan gerizekalı hiç bir fedakarlıkta bulunmadığım hatta benden sana yar olmaz kelimesini birebire yazdı ha bir de ben onu rezil rüsva etmişim ayrılmakla elaleme lütfen canım kardeşlerim benim gibi olan varsa yazmayın eski nişanlınız sevgiliniz vs.. İNANIN HİÇ BİRŞEY DÜZELMİYOR.. :KK12:şimdi iyiki diyorum iyiki ayrılmışımm...

Bende dun ayrildim sevdigim adamdan hatta bugun kpnu acip anlattim olmuyor gercekten seviyorum dwyip gitti benimkide suan icim cok yaniyor insallah en kosa surede gecer bu arada banada iki kez tartisma sirasinda lan demisti :KK43: cok kotu bi durum

Malesef gururu her zaman atar aşık bir kalp..
Sizinde hatanız sadece bu aslında hatanızda yok ki.

Canım nasıl ki biz sana iletişime geçme dediğimizde bir şey farketmedi, senin uyarman da başka insanlar üzerinde etki etmeyecek. Malesef iletişime geçip ağzının payını almadan tavsiyelerin işe yaramadığı bir cinsiyetiz.

Kusurs bakmayin da siz zorla kasindiniz eski konularinizi hatirliyorum. Insanlar yapma etme degmez umursama dediler olmadi. Sizin illa bu nlari duymaniz gerekiyordu.

Kadinlar gurursuz yaratiklar.
Yapacak bir sey yok maalesef.
Her kadin gurursulugu ask icin de yapmiyor ustelik. Hatta bircogunun sebebi ask falan degil.

Okuduğu kitabi tekrar açıp okumaya çalışanlara şaşıyorum.
İçeriğini ve sonucunu bildiğin kitabı tekrar okumaya başlamakla enbüyük hatayı yapıyosunuz.

Bu aralar erkek kelimesi dahi midemi bulandırıyor.

Konunuzu bilmiyorum.

Ama ben ayrılanların tekrar birleşebileceğine, eskisinden de sağlam devam edebileceğine inanıyorum.

Tabii bunun için bir çift medeni, sorunları dışarıdan kaynaklanan...

Yani dertleri kendisi yaratmayan insana ihtiyacımız var.

Taraflardan birinin medeniyeti ya da problem çözme becerisi yeterli değil maalesef.

O nedenle biri göz göre ayrılığa sürüklüyorsa ilişkiyi...

Diğerinin çabasının adı aşk ya da fedakarlık değil...

Karşı taraf için gurursuzluk, kendini paralayan için de pişmanlık olur.

Aşın artık.gurursuz değil ama aşırı derecede takıntılısınız.
Bakın etrafınıza , dünyaya neler neler oluyor,bunları aşın artık

Aşın artık.gurursuz değil ama aşırı derecede takıntılısınız.
Bakın etrafınıza , dünyaya neler neler oluyor,bunları aşın artık

AŞTIM ÇOK SÜKÜR DE HATA ETMİŞİM PEŞİNE DÜŞMKLE

değdiğini düşündüğüm birinin kapısında salya sümük de ağladım, her türlü egomu da ayaklar altına aldım.yemişim gururu.hep güçlü olmak çok sıkıcı.

gurur hareket etmeni engeller, sadece yaşanmamışlıklar bırakır .sen de böylece aklında tamamen kalmadan kapattın. yapsa mıydım demezsin.pişmanlık duycak bişey yok.

sen konu acinca, uzgun uzgun yazinca, hep korkuyorum o adamla barismaya niyetlisin diye.. cok sevindim boyle dusunmene..

sen konu acinca, uzgun uzgun yazinca, hep korkuyorum o adamla barismaya niyetlisin diye.. cok sevindim boyle dusunmene..

Yokk kuzucumm sadece ornek olsun da yazmasin benim durumumda olanlar diye.. Bana gerizekali dedi yazma bana beni rezil ettin elaleme nisan atarak adamin a si degilsin sen dedi cok sinirliyim cokk kuzum

X