GSS BORCUM YUZUNDEN ILAC YAZMIYORLAR

pembecoraplar789012345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
50
13
3
Merhaba, geçen cts günü acilde kan verdim ve beta 64 le gebe olduğumu öğrendim ama sürekli devam eden ve bazen kırmızıya dönen lekelenmelerim olduğu için üniversite hastanesindeki tanıdığım bi doktordan progesteron yazmasını istedim. Bagkur prim borcum olduğu için yazamayacagini söyledi bana. Şimdi ben hiç bir hastaneden ilaç reçete ettiremeyecek miyim? Okudum okul bitirdim derken borca batmisim çok üzgünüm keske hiç okumayıp bi yerde sigortalı çalışsaydım bebek için de acil bi ilaç bu. Dusugu engelliyor

Gebeliğiniz hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla devam eder lekelenme oldukça o kadar korkuyorum ki.. ilk başladığında tatile gidiş yolundaydık ben gebeliği bilmeden Denize girdim sürekli belki lekelenmenin uzaması bununla ilgilidir

Gerçekten mi bilmiyordum bunu.. doktor bunlar reçeteli dedi duphaston ve progesteron icin
Duphastonu bilmiyorum kullanmadım. Ama progesteron için eminim. Doktoruma yazmıştım hatta sen yat eşin alsın gelsin demişti ama tek başıma olduğum için kalkıp kendim almıştım. Yine de eczaneye sorarsınız 1 senede değiştiyse bilemem.

Progestanı bi an önce alın kullanın. Ve bol bol yatın dinlenin. Tuvalet harici kalkmayın. Bir de tekrar kan verin beta hcg nin düzenli artıp atmadığına bakın.

Hayırlı olsun. Reçetesiz eczaneden parayla satın alabilirsiniz. Borcunuzu ödeyemeyecek durumda mısınız?

Teşekkür ederim. Evet uzun zamandır bagkurluyum ve borcumu hiç odemedim çünkü kazancım hiç bagkuru ödeyecek güçte olmadı.
SSK daha mantıklı olabilir sizin için o zaman Bağkurdan ziyade. En azından böyle sorunlar ile karşılaşmazsınız. Eşiniz ssk lı bir işte bile çalışıyorsa yeter yani sizin çalışmanıza bile gerek kalmaz. İlacı alacak durumunuz var mı su an yoksa destek olabilirim ilaç konusunda

Çok teşekkür ederim eşim çalışıyor memur. Belki de tamamen onun üstüne sigortali olarak geçmek daha mantıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…