- 12 Mart 2025
- 50
- 13
- 3
- Konu Sahibi pembecoraplar789012345
-
Çok teşekkür ederim değerlerim artmamis zaten ilaç almanın bir anlamı var mı bilmiyorumSSK daha mantıklı olabilir sizin için o zaman Bağkurdan ziyade. En azından böyle sorunlar ile karşılaşmazsınız. Eşiniz ssk lı bir işte bile çalışıyorsa yeter yani sizin çalışmanıza bile gerek kalmaz. İlacı alacak durumunuz var mı su an yoksa destek olabilirim ilaç konusunda
2 günde 2 katına yakın yükselme olması gerekiyor diye biliyorum. Yükselmezse kimyasal gebelik oluyor. Öyle olursa da üzülmeyin. Ben kimyasal gebelikten 1 ay sonra hamile kalmıştım tekrarSimdi hemşire aradi 64 ten 66 ya yükselmiş sadece normalde daha fazla bekleriz dedi galiba yine düşük olacak
Cumartesi saat 11 de vermiştim şehir hastanesi acilde. bugün de saat 10 da verdim sağlık ocağındaHangi günler verdiniz kanı
Üzülmemek elde olmuyor ama yapacak bisey yok çok sagolun2 günde 2 katına yakın yükselme olması gerekiyor diye biliyorum. Yükselmezse kimyasal gebelik oluyor. Öyle olursa da üzülmeyin. Ben kimyasal gebelikten 1 ay sonra hamile kalmıştım tekrar
Kaç gün arayla verdiniz sabit mi kalmısÇok teşekkür ederim değerlerim artmamis zaten ilaç almanın bir anlamı var mı bilmiyorum
Biliyorum arkadaşım illaki üzülür insan. Benim bi ölü doğum, 2 kimyasal gebeliğim var. Son gebeliğim sağlıkla tamamlandı şükür. Kimyasal gebelikten sonra kolay hamile kalırsın inşallah. Daha dikkatli olursun.Üzülmemek elde olmuyor ama yapacak bisey yok çok sagolun
2 gün arayla verdim 64 ten 66 ya yükselmişKaç gün arayla verdiniz sabit mi kalmıs
Hmm anlıyorum kimyasal o zaman geçmiş olsun2 gün arayla verdim 64 ten 66 ya yükselmiş
Hiç hevesim kalmadı ama inşallah sagolunHmm anlıyorum kimyasal o zaman geçmiş olsuninşallah sağlıklı bir gebelik elde edersiniz en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?