Guatr hamileliğe hazırlık

Merhabalar 2 gün önce guatr teşhisi koyuldu ilaca başladım bugünde test yaptım pozitif çıktı guatr yalancı pozitif çıkarmış olabilirmi yavaş calisiyormus bendeki TSH değerim 6.9

Tere tohumunu deneyin derim . Bitki çayı gibi demleyin. Kökten çözümdür kendisi. Çok düzenli kullanım da bir daha tiroid probleminiz kalmıcaktır . Ben defalarca düşük yaptım denge de tutmak çok zorlaşıyor hamile kalınca fırlıyor bu hormon
Benim değerlerim böyle bunu yaşayan var mı bana bir tavsiye verir misiniz ravdevu aldım perşembe gününe sizde durum nedir ne ne yapılması gerekiyor yaşayan var mı

Eklentiler

• 1000136649.webp
    1000136649.webp
    20 KB · Görüntüleme: 14
Benim değerlerim böyle bunu yaşayan var mı bana bir tavsiye verir misiniz ravdevu aldım perşembe gününe sizde durum nedir ne ne yapılması gerekiyor yaşayan var mı
Gebe değilseniz korkmayın ilaçla düzelir 15 günde . Gebeyseniz zaten doktorunuz sizi yönlendirecektir . Korkmanıza gerek yok sadece her sabah aç karına ilaçla yaşamayı öğreneceksiniz unutmadan düzenli bir şekilde.

1747545701858.webp

Benim değerler kötü arkadaşlar. Hipertiroidi ve haşimato var (zehirli guatr) 8 ay gebelik denedikten sonra öğrendim. İlaç içiyorum thromazol. Bunu en hızlı ve sağlıklı nasıl normale döndürürüm? Spora başladım kilo da veriyorum hızlı diye metabolizmam bu biraz iyi oldu ama gebelik istiyorum ne yapıcam?

Eki Görüntüle 3593077
Benim değerler kötü arkadaşlar. Hipertiroidi ve haşimato var (zehirli guatr) 8 ay gebelik denedikten sonra öğrendim. İlaç içiyorum thromazol. Bunu en hızlı ve sağlıklı nasıl normale döndürürüm? Spora başladım kilo da veriyorum hızlı diye metabolizmam bu biraz iyi oldu ama gebelik istiyorum ne yapıcam?
Ben de aynı durumdayım. Thyromazol başlandı. Bir ay sonra kontrol dendi ama bebek düşünüyorduk tam da.

Beslenmenizde neye dikkat esiyorsunuz iyotsuz tuz kaya tuzu turşuluk tuz yani bu uygun mu
Bir de kahve çayı azalttım
Gluten e dikkat etmeye başladım elimden geldiği kadar
Sizler neler yapıyorsunuz?

Ben farklı bir doktora daha gittim thyromazolü kesti, prednole başlattı bir ay kadar oldu. 8 hafta prednol kullan sonra kan değerlerine göre thyromazole dönebiliriz belki de gerek bile kalmaz dedi. Kahve ve çayı bende azalttım hatta ilk 2 hafta hiç içmedim. Tuz zaten çok tüketmiyorum

Back
X