• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guatr ve depresyon, panik atak!

Toxicant

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
603
726
303
Slm herkese!

ben guatr hastasiyim ve bunu bilmeden önce panik atak, depresyon gibi zorluklar yasadim. Bu durum yillar sürdü ve benim aklima hic organla ilgili yada hormonlarla ilgili olabilir diye aklima gelmedi. Sag olsun gittigim doktorlarda hic ilgilenmedi.
Sonunda kendi arastirmalarim sonucu guatr olabilir diye aklima geldi ve 5 ayri doktora gittim ve sonunda evet sorun sadece guatr mis.
Lütfen kendinizde panikt atak veya baska birden cikan durumlar varsa hemen ruh bozuklugu demeyin. Doktorlarda hemen antidepresan vermesin, bos bos konusup pozitif düsünün vs demesin daha derine gitsinler.
Herkes guatr kontrolle gitsin, bu sadece kan almakla olmuyor, röntgen, ultrason gibi aletlerlede bakmasi sart.
Kusura bakmayin türkcem cok iyi degil, o yüzden en iyisi googleden guatr yada troid yazin ve semtomlarini bi okuyun!
Herkese allahtan saglik diliyorum!

selam bende guatr hastasıyım ve panik atak hastasıyım.sizinki hangi tur guatr benimki hipertroidi yani çok çalışan tür.evet guatr bu şikayetleri yapıyo bende canlı örneğim ama bunun yanında panik atagımı bastırmak için antideprasan kullanmak zorundayım.gecmiş olsun.

Sagol canim, sanada gecmis olsun. Bende su an hipotroid var ama sürekli degisiyo. Bazi doktorlar hem Morbus Basedow, hemde Hashimoto var demisti. Bilmiyorum, her kafadan baska yorum yapiliyor.
Evet panik atak semptomlari ve guatr bozukluk semptomlari benziyor.
Arastirdin mi bilmiyorum ama bazi kisilerde travmadan sonra hashimoto olma riski cok büyükmüs. Ama tam terside olabilir önce guatr hastasi ve semptomlarindan dolayi panik atak yada depresyona girebilir.

merhaba..

bahsettiğiniz hastalıklarda tüm belirtiler yaşanıyormu? yoksa belirtisiz de olabiliyormu?yahut belli belirsiz uyarılar nelerdir..

bende boğulma hissi yutkunma güçlüğü vs.. yok..ama sinir var..durduk yere geçirdiğim panik nöbetleri var..

ya b12 lerim düşük yada dediğiniz gibi guatr filan..ama bende kimyasal bir bozukluk var bence..başka bişey çünkü bu..

Geçmiş olsun bende araştıracaktım iyi oldu

Mutlaka yapin kizlar, gerekirse endokronoloka gidin. Hormonlar bozulunca ruh haline yansiyor.

Back
X