Guatr

simdi söyle anlatayim yüz yüze olmayinca ne kadar zor mesajla anlasmak;) yarim oluyor söylediklerim. adette o kadar sapma normaldir hele pcosun ve düzenli oluyorsan oo süper. ben 13 yasimda ilk adetimi gördüm o zamandan bu zamana pco var bende sende iki senedir varmis. ayni problem bende de vardi bekarken pek takmiyordum bacaklarimda cogaldi zaman cogaldikca üst bacaklarda cogaldi sonrasinda gögüs cevresinde falan vs. ama dur diyecek lazerden baska cözüm bulamadim maalesef bunu bana tavsiye edende kadin dogumcum oldu . tamamen cikmayacak degil ama ayva tüyü denir hani öyle cikiyor. birde ben bebek icin tedavi görüyrum iki senedir neredeyse sürekli hormon vs yükleniyor hala ayni ayva tüyü cogalmadi lazerden sonra. misal bacaklarim icin diyeyim sekiz dokuz ay gitmiyorum artik lazere tek tük cikanlar icin gidiyorum sonrasinda onlarda zayif ve renksiz. bu bile benim icin büyük bi nimet.

Bende de hipotiroid var pcos var . Ama pcos daha büyük bir etken değil mi tüylenme için . Bide mesela benim kullandığım 50 mglik ilaç benim troidime çözümüm. Simdi sebeb bu çıkarsa ben ne yapabilrim ki.
pcoyu bi hastaliklar zinciri olarak düsün canim corap sökügü gibi bi ucundan tutarsan digerleri gelir. mesela sende hipotroidi ile birlikte görülürken bende insülin direnciyle beraber görülüyor. arkadasinda dedigi gibi sen troid ilacini düzenli kullan hayatiana hareket kat kilo alma özellikle karbonhidrat agirlikli beslenmeden uzak dur. birde testlerin cikmasini bekle bakalim endokrin uzmani sana ne tavsiye edecek.

simdi söyle anlatayim yüz yüze olmayinca ne kadar zor mesajla anlasmak:KK66: yarim oluyor söylediklerim. adette o kadar sapma normaldir hele pcosun ve düzenli oluyorsan oo süper. ben 13 yasimda ilk adetimi gördüm o zamandan bu zamana pco var bende sende iki senedir varmis. ayni problem bende de vardi bekarken pek takmiyordum bacaklarimda cogaldi zaman cogaldikca üst bacaklarda cogaldi sonrasinda gögüs cevresinde falan vs. ama dur diyecek lazerden baska cözüm bulamadim maalesef bunu bana tavsiye edende kadin dogumcum oldu . tamamen cikmayacak degil ama ayva tüyü denir hani öyle cikiyor. birde ben bebek icin tedavi görüyrum iki senedir neredeyse sürekli hormon vs yükleniyor hala ayni ayva tüyü cogalmadi lazerden sonra. misal bacaklarim icin diyeyim sekiz dokuz ay gitmiyorum artik lazere tek tük cikanlar icin gidiyorum sonrasinda onlarda zayif ve renksiz. bu bile benim icin büyük bi nimet.
İnan çok teşekkür ederim. Çok zahmet oldu yazdın falan. Aynen benim de üst bacak, karin, göğüs kollarımın üstü omuzlara doğru falan çok sikintidayim . Karnım full tüy. Heryerim. Ama su anda lazer olma imkanim yok. Annem biz yaptırmayiz diyor anca nisanliyken yaptirabilirim. Başka umudum yok. Bide abla simdi ben adet oluyorum Rabbime bin şükür. Yumurtla yi da hissediyorum akıntıdan yumurta akı kıvamından falan. O zaman ben evlenince çocuğum olur demi abla. Korkuyorum çünkü . Sevdiğim var. Onu da umutlandirmak istemiyorum.

İnan çok teşekkür ederim. Çok zahmet oldu yazdın falan. Aynen benim de üst bacak, karin, göğüs kollarımın üstü omuzlara doğru falan çok sikintidayim . Karnım full tüy. Heryerim. Ama su anda lazer olma imkanim yok. Annem biz yaptırmayiz diyor anca nisanliyken yaptirabilirim. Başka umudum yok. Bide abla simdi ben adet oluyorum Rabbime bin şükür. Yumurtla yi da hissediyorum akıntıdan yumurta akı kıvamından falan. O zaman ben evlenince çocuğum olur demi abla. Korkuyorum çünkü . Sevdiğim var. Onu da umutlandirmak istemiyorum.
canim inan ayni anlattigin gibi bende tüylenme problemi hatta göbek bölgeme ben daha bi sey yaptirmadim cesaret bulsam igneli yaptiracagim. bende lazere evlendikten sonra basladim hioc stres yapma insallah olur gider bunlar siz birbirinizi sevdikten sonra kil tüy problem degil. cocuk meselesine gelince Allah nasip ettikten sonra hersey olur kiminin hic problemi yokken olmuyor kimine imkansiz derken oluveriyor sen düzenli adet görüyorsun bu cok iyi bir sey ben onuda görmüyrum ama umudum hep var. pco olan herkes eninde sonunda cocuk sahibi oluyor Allah nasip ettikten sonra. bence stres yapma kendine sen yapman gerekeni yap düzenli beslen troid ilacini kullan gerisi nasip kismet

canim inan ayni anlattigin gibi bende tüylenme problemi hatta göbek bölgeme ben daha bi sey yaptirmadim cesaret bulsam igneli yaptiracagim. bende lazere evlendikten sonra basladim hioc stres yapma insallah olur gider bunlar siz birbirinizi sevdikten sonra kil tüy problem degil. cocuk meselesine gelince Allah nasip ettikten sonra hersey olur kiminin hic problemi yokken olmuyor kimine imkansiz derken oluveriyor sen düzenli adet görüyorsun bu cok iyi bir sey ben onuda görmüyrum ama umudum hep var. pco olan herkes eninde sonunda cocuk sahibi oluyor Allah nasip ettikten sonra. bence stres yapma kendine sen yapman gerekeni yap düzenli beslen troid ilacini kullan gerisi nasip kismet
İnşallah ablacım . Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah . Basta da sana olsun inşallah . Peki abla hadi diyelim bacağı aldım boydan boya. Sende benim gibi cesaret edemiyor muşun ben kalkıp da göbeği alamam agdayla falan. Peki nasıl oluyor ben gosteremem utanırım abla ya. Diyorlar erkek o anda gözü görmüyor onu falan diye ama ben mesela onun yanındaüstümü degistiremem. Sen nasıl yapiyosun.

lazerde ki merkezlerde zaten bayanlar calisiyor problem olmaz ilk baslarda cekiniyorsun ama hep ayni kisi yapinca artik problem olmuyor mecburen gidiyorum artik yapacak bir sey yok maalesef utansamda

lazerde ki merkezlerde zaten bayanlar calisiyor problem olmaz ilk baslarda cekiniyorsun ama hep ayni kisi yapinca artik problem olmuyor mecburen gidiyorum artik yapacak bir sey yok maalesef utansamda
Yok ben eşin için diyorum. Hani göbek bolgemi daha yaptiramadim dedin ya.

Back
X