Ay cok teşekür ederim canim bunu bi kompliman olarak algiliyorum..Ben karakter meselesi diyorumbende eşimin ustüne çok düşerim ama dediğiniz gibi hayatımın tek merkezi o değil
Ayrıca Türkçe bilen birçok kişiden iyi yazmışsın
He asla göz yaşlarına boğulmam hatta hiç ağlayamam ben nedenseAy cok teşekür ederim canim bunu bi kompliman olarak algiliyorum..
Tabiki esinizin üstünüze dusersiniz buda ona deger vermenizden kaynakli.. ama mesela kimisi varki resti cekmeyi biliyor.. kavga olunca misali adam trip yapip : bitti diyorsa. Kadin : bitterse bitsin.
ama bazi kadinlar varki hemen gozyaslarina boguluyolar vsvs..
Selam değerli hanimlar.
ilk önce sunu belirtmek isterim. Türkçem pek iyi sayilmaz yani yazı olarak) hatalarim var ise şimdiden affola :)
Konuyu hemen geçmek istiyorum degerli guclu hanimlar, siz guclu olmak neye borclusunuz?
Mesela soyke ornek vereyim, bi kadin vardir, sevdigi kisiyi hayatinin merkezi yapan, ayrilirsa cok uzulen drama baglayan, surekli sevgilisini kontrol etmeyi gerek bulan, sevgilisi kizinca kadin onu kaybedice korkusu yasar, bi kac dk /saat haber alamazsa hemen aramaya baslayan vsvs..
Ama bazi kadinlae varki, eslerine sevgilerine ustune okadar dusmezler, ayrilinca, hayat devam ediyor kolaylikla soyleye bilen hanimlarda var, sevgilisi yada esi sinirlenincr resti ceken hanimlarda var aramizda.. Güçlü duran!
Böyle olmayi nasil basara biliyorsunuz?
Yapi meselesi bu. Tabiatima/yapima aykiri bir sekilde (ikinci kategoriye giren) cool kadin imaji cizmek benim icin o kadar zor ki... Ama basariyorum da. Karsi cinste bu izlenimi yaratiyorum ama gelin bir de bana sorun icimde ne firtinalar kopuyor bunu yaparken. :/
Bu yapidaki kadinlara hayranim gercekten.
ben de eşime çok düşkünüm ama saplantı boyutunda değil ama hayatımın merkezi o değil, resti de çekerim, aramazsa ve ben hatalı değilsem inat ederim aramam vs
bunun tek sebebi var
kendimi önemsiyorum
bu hayata bir kere geldim, mutlu yaşamak istiyorum
birine yalvararak, ilgi dilenerek, kendimi ezdirerek mutlu olamam ben
hatalıysam ne ala, seve seve özür diler gönlünü almaya çalışırım
ama o hatalıysa sonuna kadar ayak direrim
hayran olduğunuz kadınların da içinde fırtınalar kopuyor
onlar da sizin hissettiklerinizi hissediyor ama çaktırmıyor
yani siz de hayran olduğunuz kadınlardan birisiniz aslında
Geçmiş yaşanmışlıklarınıza, deneyimlerinize ve edindiğiniz şemalara göre hayata karşı tavrınız şekillenir.
Mesela hiç baba sevgisi görmeyen, ailesi tarafından hiç takdir edilmemiş ve bu yüzden onları memnun etmek adına hamster gibi çarkı son sürat ölesiye çevirmeye çalışmış biri, ilerde sevgilisinin de kulu kölesi olacaktır.
Kalplizebra ben de tam tersini yazacaktım :) Evde baba figürü nasıl olur bilmeden, o derece babamdan kopuk büyüdüm. Annemin ne kadar çalıştığına didindiğine şahit oldum. Erkeğe bağlı olmazsan ancak tek başına ayakta kalabileceğini ve ne yaparsan yap yaranamayacağını öğrendim. Bireyim, elim ekmek tutuyor, eşim olmadan varoldum, eşim olmasa da hayatta mücadelemi sürdürebilirim ama onunla tamamım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?