güçlü bayanlar buraya, tavsiyenizi bekliyoruz?

Evet benim annem sağlam kadındı toprağı bol olsun.

En dogru tespit bu

ben de cok guruuyumdur bir gururum kirilsin bitmistir hersey.eger esimle tartismis sam ve hakliysam asla geri adim atmam ne arar ne sorarim suratina bakmam o ilgisizse bende aynini yaparim.hep soylerim onada ben koca manyagi degilim sindiye kadar senmi vardin gule gule git buyir yol orda diye.
severim cok sever ilgiyede bogarim fakattt karsilik gormessem umurum olmaz.sevgi saygi karsilik li olmazsa anlamsiz bence.bir kadin dik durmali ve gururlu olmali.kimse vazgecilmez degildir bunu unutmsmak lazim...

Super bir tespit,Tamda yazdiginiz gibi onlardan biride bendim Taki pisikologum sizin yazdiklarinizi bana soyleyene kadar. Aslinda cok guclu bir kisiligim vardir,gerekirse cekip gitmesinide bilirim ama hep baska turlu durduruldum yas kemale erdi artik. Hayatin ogrettigi tecrubeyle daha guclu bir durusa sahibim artik. Once can sonra canan diyorum :))

karakter ve hayatın insana getirdikleri diyorum.

bu zamana kadar tek büyümüş biriyim. sevgilimi de çok seviyorum,üstüne de düşerim. çünkü seviyorum neden düşmeyeyim? ama bir yanlışı olursa aldatma,küfür,hakaret,en ufak şekilde şiddete meyil vs bir daha dönüp yüzüne bile bakmam.

şahsen hayatımdaki en değerli varlık benim. kendi önüme kimseyi koymuyorum. hayatımı bu şekle sokana kadar çok uğraştım,kimseye zarar verdirtmem diye düşünüyorum ona göre hareket ediyorum.

Hayat böyle yapıyor insanı ama sizin de yapabileceğiniz şeyler var.

Kendinize değer verin. Kişisel gelisiminize hobilerinize, zevklerinize önem verin. Sadece yaşamak için yaşamayın. Yasama 4 elle sarılın. Sagliginiza, vücudunuza, bakiminiza dikkat edin. Bir olay olduğunda önce kendinizi sonra karşı tarafı düşünün. Aman ben üzülsem de olur o üzülmesin diye düşünmeyin. Kendinizi Sevin.

Ben yasanmislik diyorum.
1. Katagorideydim ikincisine yatay gecis yaptim.
Hic aglayamam ki yengec burcuyum, tribimi atarim gidersen git derim.
Kazik yiye yiye boyle oldum. Yada gece ruyamda uzaylilar kacirdi beni

her zaman değil :)

Bunun yolu karşıdakinin sevgisinden emin olmak. Ben de çok ağlak ve bağımlı bir kişiliktim ilişkilerimde. Boşandıktan sonra tek aradığım şey benim aşık olduğum gibi bana aşık biriyle olmaktı. O da oldu. Ozaman her türlü resti çekebiliyorsun, çünkü bağımlı olan da, vazgeçemeyen de o oluyor. Bu da kadının daha da mutlu ve özgüvenli olmasını sağlıyor. Bence başka sırrı yok bu işin.

İlişkilerde hep bir taraf bi'tık da olsa daha fazla sever ya,işte o taraf sen değil karşı taraf olursa rahatsın. ama sen daha çok seven taraf olursan da asla belli etmeyeceksin.benim de çıkarımım bu oldu şimdiye kadar.

İlişki sırasında sevgilimi hayatımın merkezine koyuyorum maalesef ama şöyle her şeyi onunla yapmak isterim. Mesela bir konser mi var onunla gidilmeli, bir film mi çıkmış onunla izlemeliyim. Arkadaş falan gelmez yani aklıma. Ama çok merak edip sürekli aramam senin bahsettiğin gibi. Kıskançta değilim çok. Bir insanı da aşırı derecede sevip bağlanamıyorum zaten artık. Ayrılınca da umrumda olmaz. Zaten ayrıldıysak bitmesi gerekiyormuş çünkü ayrılmak istemezsem sonuna kadar uğraşırım. Dediğim gibi 5 yıl da olsa 10 yıl da olsa ayrıldıysak 5 dakika sonra hayatıma normal bir şekilde devam edebiliyorum

L Liliyaaaa merhaba..
Öncelikle yazımınız, imlânız gerçekten çok düzgün. Türkçenizin kötü olduğunu düşünmeyin bence :)

Konunuza gelince; ben güçlü olmanın biraz karakter, biraz da hayatı kendi başına göğüslemekle alakalı olduğunu düşünüyorum. Mesela hayatını ailesinin yanında geçirmekle, belli bir dönemi yalnız geçirmek arasında fark var bence.. Eğitim için ailesinden uzakta yaşamaya başlayıp hayatını tek başına kuran insanlar daha güçlü oluyor. Mesela; üniversitesini kazanır, okulunu okur, işini kendi bulur, evini kendi bulur, evinin ihtiyaçlarını kendi giderir, faturasını kendi öder, evinin tadilatı için ustayı kendi bulur, hasta olduğunda doktora kendi gider, gibi.. Bunları yaptıkça kendine güveni artar. Zorlanır mı tabi ki zorlanır ama tek başına oldukça, hayatın üstesinden gelmeye çalıştıkça daha da güçlü hisseder.. Bence en büyük etken bu..

Çocuklarınızın da böyle olmasını istiyorsanız, küçükten alıştırmalısınız. Verin eline kaşığı, bırakın kendi yesin. Dökse de bir gün dokmemeyi öğrenecek çünkü. Sorumluluk aldıkça kendi işini kendi yapmayı öğrenecek ve inanın hayatta daha güçlü olacak..

cunku gururum her zaman onde gelir benim icin.aglarim yipranirim mafolurum ama asla yansitmam hep icimde yasarim..kimsenin pesinde kosmadim askindan olsem bile....hep gururum dedim....tabi yas 35e yaklasinca insan bi dusunuyor...mesela bir kizim var benim kadar guclu olmasini isterim ama benim kadar gururlu asla......cokda fazlasina gerek yokmus....kendisini seven bir insandan eminse ve sevdigindende eminse birazda gururu bosvermeliymis insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…