hah bak ne demişsiniz baba figürü yok ama anne kendi ayakları üstünde güçlü bir kadın olmuş, baba gidince kendine sığınacak liman aramamış, çabalamış didinmiş bir şekilde çocuklarıyla ayakta kalmış.
E sizin rol modeliniz anneniz olmuş, sayesinde birine muhtaç olmadan tek başına yaşayabileceğinizi öğrenmişsiniz, ne mutlu öyle anneye
Ben karakter meselesi diyorumbende eşimin ustüne çok düşerim ama dediğiniz gibi hayatımın tek merkezi o değil
Aynisini soyleyecektim.. Bazı Turkce bildiğini iddia edenlerden cok cok daha iyi yazmis kesinlikle.. MasaAllah yaniAyrıca Türkçe bilen birçok kişiden iyi yazmışsın
Öyleyse size çok güzel bir miras bırakmışEvet benim annem sağlam kadındı toprağı bol olsun.
Öyleyse size çok güzel bir miras bırakmış
Mekanı cennet olsun..
En dogru tespit buGeçmiş yaşanmışlıklarınıza, deneyimlerinize ve edindiğiniz şemalara göre hayata karşı tavrınız şekillenir.
Mesela hiç baba sevgisi görmeyen, ailesi tarafından hiç takdir edilmemiş ve bu yüzden onları memnun etmek adına hamster gibi çarkı son sürat ölesiye çevirmeye çalışmış biri, ilerde sevgilisinin de kulu kölesi olacaktır.
AmiinTeşekkürler, amin. Tüm anneler uzun ömürlü olsun, göçenlerin mekanı cennet olsun.
Super bir tespit,Tamda yazdiginiz gibi onlardan biride bendimGeçmiş yaşanmışlıklarınıza, deneyimlerinize ve edindiğiniz şemalara göre hayata karşı tavrınız şekillenir.
Mesela hiç baba sevgisi görmeyen, ailesi tarafından hiç takdir edilmemiş ve bu yüzden onları memnun etmek adına hamster gibi çarkı son sürat ölesiye çevirmeye çalışmış biri, ilerde sevgilisinin de kulu kölesi olacaktır.
her zaman değil :)Geçmiş yaşanmışlıklarınıza, deneyimlerinize ve edindiğiniz şemalara göre hayata karşı tavrınız şekillenir.
Selam değerli hanimlar.
ilk önce sunu belirtmek isterim. Türkçem pek iyi sayilmaz yani yazı olarak) hatalarim var ise şimdiden affola :)
Konuyu hemen geçmek istiyorum degerli guclu hanimlar, siz guclu olmak neye borclusunuz?
Mesela soyke ornek vereyim, bi kadin vardir, sevdigi kisiyi hayatinin merkezi yapan, ayrilirsa cok uzulen drama baglayan, surekli sevgilisini kontrol etmeyi gerek bulan, sevgilisi kizinca kadin onu kaybedice korkusu yasar, bi kac dk /saat haber alamazsa hemen aramaya baslayan vsvs..
Ama bazi kadinlae varki, eslerine sevgilerine ustune okadar dusmezler, ayrilinca, hayat devam ediyor kolaylikla soyleye bilen hanimlarda var, sevgilisi yada esi sinirlenincr resti ceken hanimlarda var aramizda.. Güçlü duran!
Böyle olmayi nasil basara biliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?