Güclü kadin olmak

Cok tesekkur ederim. Ceomuzda orada mutlu olmayacagimi beni iyi tanidigini soylemisti. Dediginiz gibi bende uretmeyi seven biriyim. Sirf ilerde cocuk oldugunda daha rahat olmak icin secmistim. Ankara malum sozlesmeli personel surekli aliyorlar. Insallah Hayirlisi ne ise o olsun diyorum. Bebisinizde Hayirli olsun

Tesekkur ederim darisi 2 yila size insallah :)

Kendimi kasmiyorum ki. Ozel hayatimda da esimi idare etmeye calisiyorum. Hep birseyleri dusunmek zorunda hissediyorum kendimi niyeyse ve kontrol mekanizmam cok gelismis durumda bu durum beni cok yoruyor ama elimde degil. Bir is yapilacak is yerinde de ozel hayatimda da salak gibi ben kosturuyorum agirmis erkek isiymis kadin isiymis hic farketmiyor. Kimseye mudaram yok. Kimseden birsey istemem kendim yaparim. Kucukkende oyleydim. Is yerinde de ayniyim. Cogu insan birsekilde ustlere yakin olup susup afedersiniz karsi tarafi pofpoflayarak bir yerlere geldi bizim sirkette. Ben kadin basina gerekirse 2 gun Fabrikada yattim yeri geldi. Ve o adam normalde herkesin tamam sevmedigi ama cekindigi biri. Ben karsisina gecip hakkimi korumak icin tartismak zorunda kaldim. Onun konusmasi beni buna itti. Cunku kimseden bir beklentim yok. Ilahi adalete guveniyorum.
Devlette evet rahat edersiniz ama nerede çalışacağınıza bağlı olarak körelme ihtimaliniz de var. Anladığım kadarıyla hem iş hem özel hayatınızda fıtrat olarak fazlaca sorumluluk yüklenen birisiniz ve bu ruhunuzu bi yerden sonra yoruyor. Biraz rahatlamanız için size paralel bir hayat daha oluşturmanızı önerebilirim, sevdiğiniz bir uğraşla ilgilenmek, bi gece kalmalı seyahatlere çıkmak gibi. Haftasonları doğayla ve güneşle iç içe olabileceğiniz yerlere gidin, kızılcahamam çubuk neresi olursa. Bunlar stresinizi biraz azaltır. İçinize sinen bir iş bulmadan mevcut işinizi bırakmayın, bu dönemin geçici olduğunu düşünün. İkcıyı takmamaya çalışın işinize gücünüze devam edin, hakkınızı savunmakla doğru birşey yapmışsınız.

Back