- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
Sizce sevgi kadını güzel yapar derler öyle mi?
Ve etrafindaki bir kac kisiye duydugu sevgi kadını güçlü mu yapar güçsüz mu?
Esasında en sevmediğim huyum kararsızlık. Daha önce kendi yolumda yürümek için beni anlamayan kıymet bilemeyen insanlardan kaçtım. .ama eşime olan sevgim geri dönmeme sebep oldu . Onu kendime savundum. Ailesi ile baş ederim dedim. İmzayı attığım gün küçüldüm ben. Adım adım. Aslında mutlu olmalıydım. Bana hiç kızmayan her dediğimi yapan bir eşim vardi. Önceliği ailesi olsa da evini hoc ihmal etmedi ....
Ama ne var biliyor musun ? Benimle kitap okumadı... konusmadi aksamlari ... ozlemedi benimle geçecek olan hafta sonlarını sence bunlar ufak şeyler mi ben mi takıyorum yoksa gereksiz yere.
Bu ikilemi kitap örneginizle benzer şekilde yaşadıgım bir dönem vardı.
Bugun geldigim noktada kitap okumasaydık ama saçlarımı okşayabilseydi diyorum...
Oysaki ikisini de yapmaya çok hevesli biri vardı karşımda. Güçlü olacagım derken hırçınlaşıp duygularımı sakladıkça kendi kendimi üzdügümü daha sonra farkettim.
Sevgi demişsiniz... Hayatımdaki öncelikleri yeniden sıraladım. Ama en başa kendimi koymayı ihmal etmedim. Kendimle yüzleşmekten kaçmamaya, bir o kadar da kendimi yargılayıp cezalandırmaktan vazgecmeye çalıştım. Sonra gerisi kendiliginden geldi...