- 19 Temmuz 2011
- 1.224
- 814
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
Onlar secenek değil başta da söyledim kalıp ya da katogorize etmek değil derdim. Onlar sadece örnekler.Guclu kadin ayni zamanda rasyoneldir. Yazdigin seceneklerin hic birini yapmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar secenek değil başta da söyledim kalıp ya da katogorize etmek değil derdim. Onlar sadece örnekler.Guclu kadin ayni zamanda rasyoneldir. Yazdigin seceneklerin hic birini yapmaz.
Kesinlikle her zerresi doğru .Gunumuz erkeklerı ne yazıkkı hammadde en kıbarı romantıgı bıle bır sure snra camışa donuyor seven kadından bahsedeceksek eger, garıbım yapacak bırseyı yoktur sevgı varsa aşk varsa kadın o hammaddeyı bır mucevhermiş gıbı kıymetler sever kul kole olur... Yanı hep bulduguyla yetınır... Sevgı tukendıyse karsındakı brad pıt olsa o kadın bosar... Katlanamaz , sevıpde canına tak dedıyse erkegın karekterıne gre degısır yapılacaklar :) bırgun bavulu toplayıp cıkldırmıscasına bagırıp uzaklasırsın ya degısırsın yada benı unut dersın adam sevıyorsa yola gelır sevmıyorsa kırmaya devam eder... ınsanlar degısmez dıye bırsey yok ask varsa sevgı varsa onun ıcın degısırsın karım benım yuzumden uzuluyor yapmayayım denır bunu yapmak zor degıl...
Allah izin verdigi sürece önce inancımız sonra kendimiz her daim ayaktayız. ALLAH RAZI OLSUN CANIMTebrik ediyorum ve sonuna kadar arkandaa daha dlgrusu yanındayiz.
Sen doğru olanı yapabilmis o mükemmel kadınlardan birisin. Yolun elbette dikenli olacak. Kolay değil güçlü kadın olup kendini yaşamak.
Senin ve senin gibi kadınların izindeyim daima .
Onlar secenek değil başta da söyledim kalıp ya da katogorize etmek değil derdim. Onlar sadece örnekler.
Kesinlikle aynen öyle doğru düşünüyorsun umarım düşüncelerini gerçekleştirecek gücü bulursun kendinde. Bugün değil, yarın değil ama bir günTeşekkür ederim haklısın yaşamadan olmaz. Kendi hatalarimla var olmak istiyorum artık.
Anladım tesadüf olmuş tamamen . Ben bugun hayatımı düşünme kararı aldım da.