• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü kadınlar bana da öğretin..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
İçim yanıyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum...büyük zorluklar sonucu kurduğum yuvam dağılıyor...hayallerim,umutlarım hepsi en dibe çökmüş...9 aylik bebegimle baba evindeyim...onları çiğneyip geçtiğim uğruna tüm gemileri yaktigim kocam beni koca okyanusta yüzme bilmeden bıraktı gitti...bu muydu tüm bunların karşılığı şimdi ne yaparım tek basima bu hisle nasıl başedebilirim...bu yikilmişlikla...geçer mi acısı diner mi alışır mı insan neler çeker alisana kadar...eyy güçlü kadınlar bana da öğretin nasıl güçlü olunur...hayal kırıklıkları en dibe cekmisken nasıl ayağa kalkilir...

Oncelikle kocaniz sizi neden birakti cok ozel degilse
Kucucuk yavrunuz icin yikilmamalisiniz

Şuan belli ki acınız çok taze ama 9 aylık bir bebeğiniz var. Hiç kimse olmasa bile o var. Yavrunuza sıkıca sarılın ve her şeyin yoluna gireceğine inanın. Şuan istediğiniz şey gerçekleşmiyor olsa bile, gerçekleşmemesi belki daha iyidir sizin için. Bütün kadınların içinde o güç var. Yeter ki bakmasını görmesini bilin.

Maalesef anlatilmaz yaşanır sadece sabır ,kararlilik ve zaman....Tabi nedeni de bunlari zorlastirir , uzatır ya da tam tersi...

Dibe vurduysan sıçrama da olacaktır zamanla..

Sebep mantıklı kılacak belki ayrılığı.. anlatsaniz bi?

Birkaç konunuzu inceledim. Ailenizin istemediği bir evlilik yapmışsınız . Eşinizin sürekli kendi tarafını koruyup küçücük bebeğiniz ve sizi önemsemediği ana konu maddeleriniz aslında . Benim gördüğüm kadarıyla her şer görünen de vardır bir hayır belki de bir sene sonra çok şükür diyeceksiniz kurtulduğunuza sevinin zira arkadaşlarla çekinip whatsap duruma koyduğunuz fotoğraf için eşinizin "Kendini erkeklere mi göstermek istiyorsun ?" Demesi yeterli oldu benim bu fikrimde.

umursamazlik diye bir duygu var bende dünya yansa canimi yakan insani umursamam onu cileden cikaracak sekilde hayatima devam ederim oglunla güzel bir tatile cik hayantinda onsuz hersey kusursuz gibi görün ve paylas unutma at gibi giden it gibi dönermis

Canım benim ölüm acısı bile kabulleniliyor bunu mu kabullenemeyeceksin.
Sen oğlunu çok seven bir annesin. Onun için en iyisini isteyeceğini biliyorum. Önceki konularına bir göz attım. Eşin zaten ilgisiz ve düşüncesiz. Senin ve evladının sevgisine değeyecek bir insan değil. Oğlun zaten mutsuz bir yuvada yetişmemeliydi.Hayat çok kısa ve elindekilerle yetinmek zorunda değilsin. Sen zaten güçlü bir kadınsın. Yalnız da kalsan çocuğuna verecek sonsuz sevgin ve onu muhtaç etmeyecek ekonomik özgürlüğün var. Eğer o adamdan sevgi ve şefkat görmüyorsanız seni zaten orda tutacak bir sebep yok. Oğlunuzu alıp bir tatile çıkın kafanızı dinleyin. Kim ne der, ne olacak diye düşünmeyin zira mutsuzluğunuzda sizi sizden başkası düşünmüyor

Ayrılınca kimse ölmüyor. Tek hayalleri yıkılan siz değilsiniz, alışırsınız

Hepinize yorumlariniz için teşekkür ederim iyi dilekleriniz biraz olsun içimi rahatlattı böyle zamanlarda iyi bi şeyler duyup güç almaya ihtiyacı oluyor insanın...umarım basarabilirim

Önceki konularınızı okudum da zaten eşinizle sağlam bir ilişkiniz yokmuş baştan bitmiş bir evlilik gibi geldi bana

Back
X