Çok yoruldum güçlü görünmekten . Bende diğer kadınlar gibi şımartılmak , naz yapmak istiyorum. Bu hayatı ben seçtim belki evet ayrılalı 2 yıl oldu... Güçlü olmak yoruyor insanı ; dışardan bakıldığında kimseye eyvallahım yok kendi işimi kendim yaparım gibi görünsemde gece tamda bu saatler sıcak bir omuza ihtiyacım olduğunu anlıyorum . Yalnızlık çok zor , derdini sevincini hüznünü sırrını paylaşabileceğin bir hayat arkadaşın olmaması çok acı. Neden biz kadınlar güçlü olmayı seçeriz neden hayatı sırtımıza yükleriz . Gerçekten biz mi akıllıyız zekiyiz yoksa dışarda gördüğümüz o kukla gibi oynatılan kocasının sözünden çıkmayıp evde akşama kadar keyif yapan kocası geldiğinde fare gibi vik vik vik konuşup naz yapan kadınlar mı akıllı
zor soru:))
anlattığın özellikler kişilikle alakalı büyük oranda.
kimisi senin benim gibi derdini içine atar,kendi çözer,kimseye ağlanmaz daha doğrusu yapamaz bunu bilemez.
ne olursa olsun kendini yer bitirir ama kimseden kolay kolay yardım isteyemez.
kimi ise yük olurum olmam kaygısı gütmeden bizim gibi uç noktada hassasiyetler taşımadan herkesten herşeyi bekler,ister.
bunu doğal hakkı gibi görür,herşeye yetişeceğim ,eksik bırakmayacağım gibi kaygıları asla yoktur.
burnu aksa bile en yakınındakilere dünyayı dar eder,napar eder suyu ayağına getirtir:))
senin benim gibiler ise ameliyattan çıkar gelir ,yatamaz,kalkar çocuğuna yemek yapar,süpürge yapar.
neden bilinmez.onun görevidir bunlar.yük olmamalıdır kimseye.minnet de etmemelidir.
sana gelince sorunun daha çok yalnızlık odaklı gibi.
yukarıda anlattıklarım hayatının geneline ne kadar hakim bilemedim ama çalışıp çalışmamakla yalnız olup olmamakla alakası yok bu tür kişiliklerin bana göre.
sen yalnız olmanın sıkıntısını kimse ile paylaşamamaktan da yalnız olmaktan da bunalmış gibisin.