İlk başlarda herşeyimi seven beni zor gören biriydi kendisi daha sonra gidersen git yaparsan yap moduna girdi, daha sonra güzelce oturup bu konuyu konuştuk bak böyle olmamalı eğer ikimizde birbirimizi seviyorsak böyle olmamalı diye.. Bir süre devam ettik güzeldi herşey ama bu sefer başka sorunlar ortaya çıktı. Suçsuzken suçlu konumuna geldim ve haksızlıği asla kabul edememsenin karakterin neyse aslında o sundur, çok değişmez azıcık ucundan olur değişim, seni bu şekilde kabullenecek insanla mutlu olursun sakın üzülme, biz iki kızkardeşiz , kardeşim aynı sizin gibi çabuk kırılan, kimse üzülmesin v.s, ben tam tersi erkek fatma, annemin lafı ile kuyruğumdan kıl aldırmam ,karakter meselesi ben hep güçlü karakter oldum, yeri geldi haklı olduğum konuda tüm aileme rest çektim, evlenmeden evvel , kendime ev tuttum yalnız yaşadım 2 sene kadar, evlenirken de herşeyin peşinde % 99 ben koşturdum, kimseye ezdirmedim kendimi, benim karakterim bu beni bu şekilde kabul edin artık diye soyledim herkese, yaradanıma bin şükür eşim benim karakterime anlayış gösteriyor,sakin bir insan,sadece dediği bana, şu dilinde olmasa oda bazen, İNŞALLAH SENİN DE KARŞINA ÇIKICAK SANA UYGUN BİRİ SADECE SABRET
"Hayatın boyunca hep birileri gelir geçer, ama hayatının tümünde yanında olan tek kişi sensin. Bu hayata bir kere geliyorsun, tek şansın var o da en güzel şekilde bu hayatı yaşamak. Sen değerlisin, hem de kendi hayatın içinherkesten çok. Kendini değerli görmezsen kimse görmez.Başkalarını mutlu etmeden önce kendinimutlu etmeye çalış. Sen mutlu olmazsan kimseyi mutlu edemezsin zaten"" işte bu cümlenizi Hergün tekrarlıcamGüçlü olmak bir tercih değildir tatlım. Hayat seni mecbur bırakır güçlü olmaya. Ben hep mecbur kaldım, hiç de hoşnut olmadım bu durumdan. Kendini toplaman içinse eskiden hep arkadaşlarıma söylediğim şeyi söyleyebilirim. Hayatın boyunca hep birileri gelir geçer, ama hayatının tümünde yanında olan tek kişi sensin. Bu hayata bir kere geliyorsun, tek şansın var o da en güzel şekilde bu hayatı yaşamak. Sen değerlisin, hem de kendi hayatın için herkesten çok. Kendini değerli görmezsen kimse görmez. Başkalarını mutlu etmeden önce kendini mutlu etmeye çalış. Sen mutlu olmazsan kimseyi mutlu edemezsin zaten
Ben artık kendimi sorgulayan hal almıştım ve onun bana göre uyanık olduğunu biliyordum. Beni bu çok korkutuyordu. Çünkü çok cin fikirli tereyağından kıl çeker gibi bi havası vardıherkes güçlü olmak zorunda değil tatlım seni sen yapan da bu saydığın özellikler. seni bu halinle sevecek seni değiştirmeyecek karakterınden rahatsız olmayacak bırını bul. arkadaşlarını seni suistimal etmeyen insanlardan seçmelisin. ne munasebet kimse sana karışamaz kimse seni sorgulayamaz ve değştiremez
Tipik sorun sende değil bende konuşması:) Senin kırıldığını farkedip kırmaya devam ediyorsa, kaybetmekten korkmuyordur. Kaybetmekten korkmuyorsa yeterince sevmiyordur. Yeterince sevmiyorsa bir ömür geçer mi sence? Boşver başkalarının hislerini, sen mutlu olabilir misin böyle biriyle?"Hayatın boyunca hep birileri gelir geçer, ama hayatının tümünde yanında olan tek kişi sensin. Bu hayata bir kere geliyorsun, tek şansın var o da en güzel şekilde bu hayatı yaşamak. Sen değerlisin, hem de kendi hayatın içinherkesten çok. Kendini değerli görmezsen kimse görmez.Başkalarını mutlu etmeden önce kendinimutlu etmeye çalış. Sen mutlu olmazsan kimseyi mutlu edemezsin zaten"" işte bu cümlenizi Hergün tekrarlıcambana dediği şey sen çok iyi ve temiz bir insansın karşındakine kendinden çok değer veriyorsun ama karşındaki o değeri sana vermeyince haklı olarak kızıyorsun dedi.. Burdan anlayacağım tek cümle Sen bana çok değer verdin ama ben sana o kadar veremedim haksız mıyım sizce ??
Tipik sorun sende değil bende konuşması:) Senin kırıldığını farkedip kırmaya devam ediyorsa, kaybetmekten korkmuyordur. Kaybetmekten korkmuyorsa yeterince sevmiyordur. Yeterince sevmiyorsa bir ömür geçer mi sence? Boşver başkalarının hislerini, sen mutlu olabilir misin böyle biriyle?
Mutlu olamayacağım için bitirme kararı aldım önceki ilişkimden sonra kendime söz vermiştim eğer bişeler ters giriyorsa ve sen yıpranıosan panik atak hastası evham hastası olacaksan bu ilişkiyi bitireceksin seviyorum yapamam edemem diye uğraşmicaksın dedim kendime. Ve şuan onu uyguluyorum çok kez adımlar attım ama kız gibi surat astı her konuda benden uzaklaştı dokunmani istemiyorum suan dedi. Ve ben artık yoruldum bitirdim çok haklısınız yapamazdım..Tipik sorun sende değil bende konuşması:) Senin kırıldığını farkedip kırmaya devam ediyorsa, kaybetmekten korkmuyordur. Kaybetmekten korkmuyorsa yeterince sevmiyordur. Yeterince sevmiyorsa bir ömür geçer mi sence? Boşver başkalarının hislerini, sen mutlu olabilir misin böyle biriyle?
Kpss ye hazırlanıyoruz şuan ona göre o kendince sınav sonuna kadar konuşmama kararı alalım diyecekmiş içinden bana bunu ayrıldığımız gece söylüyor ama kırılrırım diye söyleyememiş. kendince kafasında oda düşünmüş ama ben ani davranışım yine.. sınava 20 gün var düşünsenize 20 gün konuşmadıgımızı bu aşk mı sevgi mi? Bende kendimi biliyorsam bu adamdan sogurdım o kadar günde. Kavga etme nedenlerimizi anlatsam bide size gülersiniz 5 gün şehir dışına gitti ve defalarca çok özledim çok özledim derdim gel biran önce derdim oda nadir derdi. Geldiği gün açıkçası onun demesini bekledim buluşalım diye oda benden beklemiş. Bu yüzden kavga ettik sonrada tamam hadi üzülmeyelim dedim buluşalım dedim bu seferde bu tartışma sonrası buluşmak istemiyorum deyip mesajlarima cevap vermedi geç geç cevap verdi. Odasına bırakıyor teli salona gidiyor mesela umursamazlıga bakın.. Her neyse Tmm dedim ertesi gün oldu güzelce teklif ettim buluşalım mı seninle yüz yüze konuşmayı özledim diye. Tm dedik buluştuk. Daha 20.dakikada tartışma başladı neymiş sıcak sarılmamısım, laf sokuomusum sürekli, o arada mesaj geldi, al bak al bak telefona bişe saklanıyorum onuda diosun ya hani dedi. Ben anlamadım noluyor dedim sakince ve daha sonra ben senin için hazırladım lütfen tartışma yaratmayalım günümüzü mahvetmeyelim dedim. Hıhı tabi tabi dedi. Ağlamaya başladım ve o lafı etti daha sonra da biliosunuz zatın kalktım gittim. Ne kadar basit demi.. Bu gibi binlerce tartışma..çok haklısınız seni kaybetmek istemeyen biri için asla üzülme, hemen kaç ordan
Kpss ye hazırlanıyoruz şuan ona göre o kendince sınav sonuna kadar konuşmama kararı alalım diyecekmiş içinden bana bunu ayrıldığımız gece söylüyor ama kırılrırım diye söyleyememiş. kendince kafasında oda düşünmüş ama ben ani davranışım yine.. sınava 20 gün var düşünsenize 20 gün konuşmadıgımızı bu aşk mı sevgi mi? Bende kendimi biliyorsam bu adamdan sogurdım o kadar günde. Kavga etme nedenlerimizi anlatsam bide size gülersiniz 5 gün şehir dışına gitti ve defalarca çok özledim çok özledim derdim gel biran önce derdim oda nadir derdi. Geldiği gün açıkçası onun demesini bekledim buluşalım diye oda benden beklemiş. Bu yüzden kavga ettik sonrada tamam hadi üzülmeyelim dedim buluşalım dedim bu seferde bu tartışma sonrası buluşmak istemiyorum deyip mesajlarima cevap vermedi geç geç cevap verdi. Odasına bırakıyor teli salona gidiyor mesela umursamazlıga bakın.. Her neyse Tmm dedim ertesi gün oldu güzelce teklif ettim buluşalım mı seninle yüz yüze konuşmayı özledim diye. Tm dedik buluştuk. Daha 20.dakikada tartışma başladı neymiş sıcak sarılmamısım, laf sokuomusum sürekli, o arada mesaj geldi, al bak al bak telefona bişe saklanıyorum onuda diosun ya hani dedi. Ben anlamadım noluyor dedim sakince ve daha sonra ben senin için hazırladım lütfen tartışma yaratmayalım günümüzü mahvetmeyelim dedim. Hıhı tabi tabi dedi. Ağlamaya başladım ve o lafı etti daha sonra da biliosunuz zatın kalktım gittim. Ne kadar basit demi.. Bu gibi binlerce tartışma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?