güçlü olamamak sorunsalı ?

BaharUtku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
505
260
103
merhaba arkadaşlar allah aşkına nasıl güçlü kadın olunur size tuhaf gelebilir bu soru ama bir türlü başaramıyorum arkamda bırakıp bir şeyleri yeni hayat kuramıyorum konumda şu 3 senelik bi ilişkim var ve erkek arkadaşım evlenmek istiyor daha okulumuzun bitmesine iki yıl var allah aşkına ben nasıl evleneyim ama bunu erkek arkadaşıma söyleyince bu yıl nişan yapalım seneye okul biter evleniriz diyor işimiz gücümü yok hele ki benim yaşım da küçük ya çok seviyorum sevgilimi ama bu konu o kadar çıkmaza gitti ki arkamı dönüp gitmek istiyorum artık mutlu değilim kaç gündür ama sorun da şu ki gidebilecek kadar güçlü hissetmiyorum yani devam edebilir miyim onsuz bilmiyorum inanın çok yoruldum siz olsanız ne yapardınız fikirlerinize ihtiyacım varr

Erkekler öyle işte anacım çok fazla diretirsen yakında ayrılıktan girer olaya...
Sende taviz verme verirsen ipleri kaptırırsın...
Seviyorsa bekler böyle düşün biz nasıl askerde olan sevgililerimizi bekliyorsak onlarda bizi beklemek zorunda.. fedakar olamıyorsa yol ver gitsin...

Bence hemen evleneyim çok erken sevgilinize açıklayın güzelce...ayrilalim demiyorsunuz ki evlilik için bekleyelim diyorsunuz bunu anlaması gerek

Burada güçlü olunacak bir konu yok ki

Kendine haksızlık etme

Acelesi ne

Erkek arkadaşının yaşı kaç işi ne

Birkaç gün önce konu vardı evde nişan yapacağız 10000 kredi çeksek yeter mi diye

Evlilik hadi sen anne ol ben de baba deyip
Evcilik oynamak gibi değil

Maddi boyutu zaten acayip zorlu da sorumluluk duygusu, aileleri idare etmek, yeni bir aile kurup ona adapte olmak zor işler

İş güç sahibi olun evin çocuğu modundan çıkıp kendi hayatınızı sahibi olun bağımsız olun sonra yeni ailede eşlerden biri olursunuz

yaşı 23 o da daha okuyor ki bizim atamalrımız da var ülkenin durumu da belli öğretmen ataması yok yani hiç bir şey belli değil ailesine güveniyor nasıl vazgeçirecem bilmiyorum

yaşı 23 o da daha okuyor ki bizim atamalrımız da var ülkenin durumu da belli öğretmen ataması yok yani hiç bir şey belli değil ailesine güveniyor nasıl vazgeçirecem bilmiyorum

Aaa

Ben de onu büyük sandım

O zaman ona az ayar çekmek lazım

Mesela oku buradaki konuyu anlat işte nişanda kızlar şunu alıyormuş bunu istiyormuş aileler vs cs

Bir buzdolabı 5000 lira şu şöyle bu böyle piyasaya bak işte

Ben ailenden bir şey istemem sonra aileler evlilikte söz sahibi oluyor biz yapalım her şeyimize ben seninle karar vermek isterim

Annem neden alsın bizim nevresimimizi onun alacağı dallı güllü şeyi bakalım sen isteyecek misin vs vs alttan alta işle

Özetle yaşınız çok genç

Ben 26 yaşımda herşeyimi kendim yaparak evlendim ama 22 yaşımda üniversitem bitmişti bile

Aceleye gerek yok uzun nişan vs de hoş değil işe başlayınca beni unutur tribine girmesin

mezun olsanız da
evi nasıl geçindircek?
erkek olarak nereye dek gurur yapmadan ailesinden para isteyecek..

evlilik ana-baba parasıyla destek alınarak bir yere kadar olur.
ayakları yere sağlam basssın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…