Merhaba kizlar, içim cok bunaldı sizinle dertlesmek istedim. 2 bucuk yillik iliskimi yaklaşık bir ayi askin süre önce bitirdim. Bana bir sürü hatalar yanlışlar yapti konularimi okuyanlar bilir. Buraya sadece içimi dökmek icin yazdım onunla barismak konusmak asla istemiyorum. Sadece geçen yillarima üzülüyorum verdiğim emeklerime. Simdi biri gelcek ve hazıra koncak oysaki bn cok ugrastim onunla olsun diye cok seyden taviz verdim. Bazen cok nefret ediyorum ondan bazende gecen anlari özlüyorum. Ayni sehirde okuyoruz simdi 1 ay sonra okul icin o sehre gidicem ve oda orda olcak. Aynı bölüm degiliz ama bi cok ortak arkadaşımız var mutlaka adini duyuyorum oysaki ben onu çıkardım artık hic birseyini duymak istemiyorum iyi yada kötü. Bana akil verin oraya gittimde nasil bi tutum sergilicem nasil davranıcam. Güçlü olmak istiyorum. Iliskimi bilen cok kisi sorcak neden bitti noldu falan filan diye.. siz iyiydiniz diyolarya bide ölüp bitiyorum. Millete laf anlatmak ölüm geliyo. Napim nasil güçlü olayim akil verin bana