Guclu olmak .... ?

cok tesekkur ediyorum cunku tam ilgi alanima isabet ettiniz.. Acikcasi suan zorlu bir donem geciriyorum ve nasil kalkacagima karar verememistim ki farkli insanlardan "akilli" gorudugum fikirleri ve kendime benzer yonlerini secip kendime uygulamaya calisiyorum.. 8yildir birini sevdim, birlikte oldum fakat oyle boyle ayrilik barisik derken sonu ayrilik oldu. Ve bu sefer ki ayrilik bir daha asla diyebilecek bir ayrilik oldu. ben ise kendimi ne kabullendirebildim ne inandim buna. Yogun bir caba dan sonra olumsuz netice olarak kendimi cok yipratdigimin farkina vardim ve nasil duzelebilecegimi bilemedim. Sizin saydiklariniz cok guzel ve o kisiye degmez diyerek hayata devam etmeyi seciyorum, Rabbime siginiraka yola dvm. fakat aklima bir suru degisik dusunceler geliyor.. yinede Rabbime siginarak sabir ederek, elbette bu isin hayirlisini nasip edecek diyerek kendi hayatima odaklanmaya calisiyorum. suan ise gayet kendimi iyi hissetmeye basladim. bir haftadan once ise surekli Kalbimin verdigi sesi dinleyerek kendimi hasta ediyordum sanki ama artik aklimi dinlemeyi basariyorum yani umarim oyle devam eder.. sizin verdiginiz yasam derseleriniz de bana ayri destek verdi. Birde ben kendimi guclu gormuyordum ve bu yuzden bana destek verecek birini ariyordum ama galiba gerek kalmadi cunku kendim kalkamabilecegime (ve Rabbimin yardimi ile) inandim.. sizlere cok tesekkur ediyorum olivia ve burcu01

ufacık da olsa yardımım olduysa ne mutlu Bana.. olivia çok teşekkür ederim güzel msjın için.. sevelim kendimizi.. Biz istemezsek ve izin vermezsek kimse üzemez Bizi...

Son düzenleme:
uuuuuyyyy canlarim bende size tesekkür ediyorum, mesajlarinizi yeni gördüm.:54:

işler ters gittiğinde, hayatım tepe taklak olduğunda, hatalarım karşıma geçip Benle alay ettiğinde, haksızlığa uğradığımda her zaman önce Allahıma dua ederim.. ona sığınırım.. mesela dün gece yaptiğim gibi.. sabah 6 ya kadar ağlayıp dua ettim.. ona sığındım..sonra da kendime.. kendime aslında ne kadar değerli olduğumu ve ellerimden tutup kendimi ayağa kaldirabilecek güçte olduğumu fısıldadım. kendimi sevdim, okşadım, avuttum.. Biliyordum ki Ben güzel şeylere layığım ve kocaman Bi yüreğe sahibim.. o yürek de mutlu olacak.. öyle veya Böyle.. kendimi severek, kendimle Bariş ve uyum içinde yaşayarak aşiyorum çoğu şeyi.. Bana güç veren şeyi özümde Buluyorum.. özüme inebildiğim kadar inip kendi penceremi genişletiyorum. ana rahmine düştüğüm günü düşünüyorum.. allahımın Bana can verdiği anı.. o can üzülsün perişan olsun hayatın güzelliklerini kaçırsın diye düşmedi o rahme diyorum.. anam Beni 9 ay hayatım kabus gibi olsun diye taşımadı.. o yüzden en fazla Bi gece sürüyor acılarım.. dün gece sabaha kadar ağladım.. sabah erkenden uyandım açtım şuan oyun havaları ayna karşisinda oynayip kendi halime gülüyorum =) ama allahım korusun Bi yakının kayBında durum farklı olur.. yani sevdiğim Bi insanı kaybedersem ne yaparım Bilmem.. insan herşeye hazırlamalı kendini..

Su yazın ilaçtan farksız neler yaşamışsın ama bu şükür bu inanç
Sen ne güzel bir insansın ya :)

ben ole zamnalrımda arkadaslarım sagolsunlar yanımdalar yanı onlar benım hep yanımda bana destek oldular konustum konustukca acıldım ve takmamaya calıstım ve tabıkı dua her zamn ınsana ılac gıbı gelıyor...

Back
X