Gucluyumde nereye kadar...

patladimof

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
124
125
18
Bende dokeyim bir icimi.. okurda bir tavsiye, teselli, yada bir sohbet ederseniz Allah razi olsun...
- 1 bucuk yil once dugunume 1 hafta kala nisani bozduk ve ayrildik..(sonraki yikintiyi siz dusunun artik)
- sonra rahatsiz ediliyorum diye isimden istifa ettim..
- 1 yil gezdim. kendimden kacmakmiydi insanlardanmi bilmiyorum.. faydasi evet oldu ama kumbaramin dibini gordum..
- bicok kisiyle tanistim ama hepsiyle en fazla 2 hafta konusma suresinden sonra kendileriyle dost/arkadas oluyorum yada hic konusmuyoruz.
- En son biriyle tanistim artik batti balik yan gider bir goruselim dedim ve 1 aylik kisa iliskiden sonra guven alamiyacagimi ve cocugun aklinda eski sevgilisini unutmadigini anlayinca bitirdim... ( sanirim buda biraz zoruma gitti, sonucta ilk defa nisandan sonra birine guvendim ve yeniden biseyler hissedebilecegimi dusundum)
- ha bu arada hala issizim.. parasizim.. evimde dizimi kirmis oturuyorum ve ha bire yiyorum.. (9 ayda 10 kilo aldim ve ilk defa fizigimle bir cekismedeyim, begenemiyorum)

En kotusu sanirim biyerden artik tutunmaya baslamam lazim ama nerden basliyacagimi bilmiyorum... cevremdekiler hayranlikla bakip "Cok guclusun nasil atlattin.. bak hayatini da yasiyorsun" deselerde gece basimi yastiga koyunca artik hic kimseyle bir iliskim olmayacakmis gibi.. bidaha hayatimi rutine koyamicakmisim gibi ve birde diplomali ev kizi olarak kalmisim gibi kendimde bir ozguven eksikligi hissediyorum bugunlerde.. artik guclu gorunmek istemiyorum huzurlu hissetmek istiyorum. hayata nerden tutunacagimi sasirdim..

Acil tarafından iş bulup çalışarak başlayabilirsiniz :KK37:
İstemediğiniz için döndünüz herhalde evlilikten.. böylesi yaşantılardan sonra yeni bir ilişki için acele etmek ya da beklentiye girmek pek akıl karı değil.
Ben evliyim, çok şükür evliliğimle ilgili bir sıkıntım yok,dünyalar güzeli de bir yavrum var ama halaaaa bekarlık günlerimin sultanlık olduğu konusunda sabitim:)
Bahar gelmiş memlekete,her yer cıvıl cıvıl. Herşey bir ilişkiden,evlilikten ibaret değil. Yapmayın bunu kendinize.

Ben bu ‘güçlü olma’ dayatmasını doğru bulmuyorum.
Biraz zayıf olmak, en azından kendi duygularına sagır olmamak iyidir...
Acınızı oyalanıp ertelemişsiniz resmen.
Şimdi elinizde hala yaşamanız gereken acı ve zaman kaybı var.
Bazen dibi görmek iyidir.
Kendinizi oyalama modundan çıkarıp hayatınıza dönün. Biraz sıkılın, ağlayın, çalışın, yorulun, o zaman kendiliğinden geçecek. Gerekirse oyalanmalık iş bakın. Ama daha fazla kaçmayın

Ben bu ‘güçlü olma’ dayatmasını doğru bulmuyorum.
Biraz zayıf olmak, en azından kendi duygularına sagır olmamak iyidir...
Acınızı oyalanıp ertelemişsiniz resmen.
Şimdi elinizde hala yaşamanız gereken acı ve zaman kaybı var.
Bazen dibi görmek iyidir.
Kendinizi oyalama modundan çıkarıp hayatınıza dönün. Biraz sıkılın, ağlayın, çalışın, yorulun, o zaman kendiliğinden geçecek. Gerekirse oyalanmalık iş bakın. Ama daha fazla kaçmayın
Suan gozlerim doldu.. evet aynen bunu yaptim duygulara sagir olmak icin dunyaya sagir olmak icin kactim kactim ve simdi yumurta tavugun .... geldi dayandi yeni bir hayata baslamak simdi vurdu galiba

Acil tarafından iş bulup çalışarak başlayabilirsiniz :KK37:
İstemediğiniz için döndünüz herhalde evlilikten.. böylesi yaşantılardan sonra yeni bir ilişki için acele etmek ya da beklentiye girmek pek akıl karı değil.
Ben evliyim, çok şükür evliliğimle ilgili bir sıkıntım yok,dünyalar güzeli de bir yavrum var ama halaaaa bekarlık günlerimin sultanlık olduğu konusunda sabitim:)
Bahar gelmiş memlekete,her yer cıvıl cıvıl. Herşey bir ilişkiden,evlilikten ibaret değil. Yapmayın bunu kendinize.
Allah bagislasin evladinizi. Ya konum evlenmekde degil aslinda suan hic olmdigim kadar ozgurum ama issizlik biraz vurdu galiba bide cok isteyen gelip gidiyor kimseye hicbisey hissedemiyorum.. ya sanirim ben genel olarak hissizlesmisim.. duygusal filmlere salya sumuk aglarken suan ne sacma rol ceviriyorlar diyorum..

Merhaba, uyku gözümden akıyor ama konunuzu görünce yazmadan gidemedim :)
Neden çalışmıyorsunuz şuanda ? Bence acilen bir iş bulup çalışma hayatına tekrar dönemiz gerekiyor.

Bir acı deneyim yaşamışsınız ama toparlanacak süreç geçmiş. Gezmişsiniz, yeni insanlarla görüşmüşsünüz.
Size iyi gelebilecek şeyleri deneyimlemişsiniz.
Şimdi tekrar kalkıp hayata tutunma zamanı gelmiş. İş çevreniz olursa yeni insanlar tanıma fırsatınız da olur.

Merhaba, uyku gözümden akıyor ama konunuzu görünce yazmadan gidemedim :)
Neden çalışmıyorsunuz şuanda ? Bence acilen bir iş bulup çalışma hayatına tekrar dönemiz gerekiyor.

Bir acı deneyim yaşamışsınız ama toparlanacak süreç geçmiş. Gezmişsiniz, yeni insanlarla görüşmüşsünüz.
Size iyi gelebilecek şeyleri deneyimlemişsiniz.
Şimdi tekrar kalkıp hayata tutunma zamanı gelmiş. İş çevreniz olursa yeni insanlar tanıma fırsatınız da olur.
Okadar ise basvurdum ki artik olumsjz cevaplari okumaktan skldim :( sansizlikmk bende bilemiyorum herseyide deniyorhm

Allah bagislasin evladinizi. Ya konum evlenmekde degil aslinda suan hic olmdigim kadar ozgurum ama issizlik biraz vurdu galiba bide cok isteyen gelip gidiyor kimseye hicbisey hissedemiyorum.. ya sanirim ben genel olarak hissizlesmisim.. duygusal filmlere salya sumuk aglarken suan ne sacma rol ceviriyorlar diyorum..
Amin :dua: Anlamsız geliyordur muhtemelen birçok şey. İş iyi gelir bence size.

Okadar ise basvurdum ki artik olumsjz cevaplari okumaktan skldim :KK43: sansizlikmk bende bilemiyorum herseyide deniyorhm

Sonuca ulaşanlar yola çıkanlardır. Başarılı olmak, bir işe atılmak için ısrarcı olmak lazım. Yani ısrarla ısrarla iş talep edin. Biri kabul etmezse biri edecek, nasibiniz gelip size bulacak.
Hiç çabasız olsanız daha kötü reddedilmek bile bir şeyler için uğraştığınızı gösteriyor :)
İnancınızı kaybetmeyin.

Bende dokeyim bir icimi.. okurda bir tavsiye, teselli, yada bir sohbet ederseniz Allah razi olsun...
- 1 bucuk yil once dugunume 1 hafta kala nisani bozduk ve ayrildik..(sonraki yikintiyi siz dusunun artik)
- 1 yil gezdim. kendimden kacmakmiydi insanlardanmi bilmiyorum.. faydasi evet oldu ama kumbaramin dibini gordum..
- bicok kisiyle tanistim ama hepsiyle en fazla 2 hafta konusma suresinden sonra kendileriyle dost/arkadas oluyorum yada hic konusmuyoruz.
- En son biriyle tanistim artik batti balik yan gider bir goruselim dedim ve 1 aylik kisa iliskiden sonra guven alamiyacagimi ve cocugun aklinda eski sevgilisini unutmadigini anlayinca bitirdim... ( sanirim buda biraz zoruma gitti, sonucta ilk defa nisandan sonra birine guvendim ve yeniden biseyler hissedebilecegimi dusundum)
- ha bu arada hala issizim.. parasizim.. evimde dizimi kirmis oturuyorum ve ha bire yiyorum.. (9 ayda 10 kilo aldim ve ilk defa fizigimle bir cekismedeyim, begenemiyorum)

En kotusu sanirim biyerden artik tutunmaya baslamam lazim ama nerden basliyacagimi bilmiyorum... cevremdekiler hayranlikla bakip "Cok guclusun nasil atlattin.. bak hayatini da yasiyorsun" deselerde gece basimi yastiga koyunca artik hic kimseyle bir iliskim olmayacakmis gibi.. bidaha hayatimi rutine koyamicakmisim gibi ve birde diplomali ev kizi olarak kalmisim gibi kendimde bir ozguven eksikligi hissediyorum bugunlerde.. artik guclu gorunmek istemiyorum huzurlu hissetmek istiyorum. hayata nerden tutunacagimi sasirdim..
Aaa ben :anneadayı:. İş hayatına bir atılın. Aşk da gelecek neşe de güven de... Mesela sporla başlayın.. Aşırı enerji verir.. Kilolardan kurtulursunuz. Sonra iş hayatına atılırsınız. Yeni çevre yeni enerjiler ohh mis gibi :KK68:

Okadar ise basvurdum ki artik olumsjz cevaplari okumaktan skldim :KK43: sansizlikmk bende bilemiyorum herseyide deniyorhm
Ben özellikle iş vs konularında evrene yaydığınız enerjinin dönütünü aldığını düşünüyorum insanın. Şanssızım,yok işte,hiçbirşeyde hevesim yok,sıkıldım,gücüm yok modunda takılırsanız genel olarak..dönüşler de size bu minvalde olur..önce bir silkelenin,kendinizce arınma yöntemleri varsa onu deneyin(mesela benim duş almak,açık havada yürümek,battaniye altına gömülmektir).
Daha fazla zamanınızı heba etmeyin,acımayın kendinize. Yas döneminizi sağlıklı bir şekilde sonlandırmaya bakın,devamı gelir.

Ben de bir buçuk iki ay önce sevgilimden ayrıldım. Şu anda çalışmıyorum evde dizimi kırdım oturuyorum. İlk zamanlar çok acı çektim. Hala da çekiyorum yalan yok. Özlüyorum mesela. Ama zamanla azalıyor sanki geçer mi bilmiyorum. Ama mesela o his ben de de var. Yeniden birini sevebilmek işe başlayıp düzene girebilmek nasıl olacak diye düşünüyorum her gün. Bu saatte uyaniksam vardır bı sebebi zaten:) ama kendimi de salmiyorum mesela saçımı boyattim düzenli spor yapiyorum. Ramazan eğlenceleri falan var akşamları evin orda gidip onlara katılıyorum. Ramazandan sonra da ise başlayarak daha da toparlanacagimi dusunuyorum.

Bir de ne bileyim hep bir umudum var. Hani elbet bir gün güneş doğar elbet yeniden çiçek acarim modunda geziyorum. Çünkü ciddi manada çok zor zamanlarim oldu. Hastane de yatarken çektiğim ağrıdan bugün hiç sabah olmayacak sanırım dediğimi ve o gününde sabahinin geldigini hatta üzerinden kaç güneşler doğduğunu o gunleri atlattigimj bildiğimden elbet bir gün herşey düzelir diyorum hep.

Ben de bir buçuk iki ay önce sevgilimden ayrıldım. Şu anda çalışmıyorum evde dizimi kırdım oturuyorum. İlk zamanlar çok acı çektim. Hala da çekiyorum yalan yok. Özlüyorum mesela. Ama zamanla azalıyor sanki geçer mi bilmiyorum. Ama mesela o his ben de de var. Yeniden birini sevebilmek işe başlayıp düzene girebilmek nasıl olacak diye düşünüyorum her gün. Bu saatte uyaniksam vardır bı sebebi zaten:) ama kendimi de salmiyorum mesela saçımı boyattim düzenli spor yapiyorum. Ramazan eğlenceleri falan var akşamları evin orda gidip onlara katılıyorum. Ramazandan sonra da ise başlayarak daha da toparlanacagimi dusunuyorum.
Kıyamam size. Böyle durumlarda çalışmak yeni çevre edinmek çok iyi geliyor. En kısa zamanda beyaz atlı prensinizi bulmanız dileğiyle :KK200::KK36:

İş bulmaya bakın, yeni ilgi alanları bulun
Bir de önünüze gelenle flört etmeyin, olur olmaz saçma tiplere denk gelirsiniz ve aşktan soğursunuz
Kendinize zaman tanıyın biraz kendinizle kalın. İlla hayatınızda biri olacak diye bir şart yok

6 sene onceki halim:110: o zamanlar acisini bir turlu dindiremedigim bir ayrilik yasamistim ve issizdim. Evde surekli depresif ve mutsuz geciyordu gunlerim. Benim de hayatimda en kurtatici olan sey ise girmek oldu. Kafam oyalandi, kendime bakmaya basladim, iki insan yuzu gordum vs. Basvurularinizi yapmaktan geri kalmayin. Mezuniyetinizi bilmiyorum ama alakasiz islere de basvurabilirsiniz su donemde. Yillar evvel tanidigim bir kiz marketlerde yiyecek icecek standi hostesligi yapiyordu. Simdi bankada iyi bir pozisyonda calisiyor. Cok azimliydi daha o zamandan. Siz yeter ki bir yerden baslayin..

Bu hayatta 3 kere dibi gördüm. Ama en dibi. Her seferinde acımı da en sonuna kadar yaşadım. Belki hala hepsini atlatamadım ama o anları iyiki yaşamışım şimdi daha güçlüyüm. Mutlaka iş bulup çalışın. Çalışmak ilaç gibi geliyor. Her şeyi unutuyorum çalışırken. Bir de diyete başlayın ve kendinizi aynada tekrar beğenene kadar sağlığınıza dikkat edin. Allah yardımcınız olsun

Back
X