Gucluyumde nereye kadar...

Ne kadar mutsuz olursan ol dışarıya karşı güçlü görünmek zorundasın çünkü kimseye güven olmuyor... sizi çok iyi anlıyorum... benimde uzun süreli bir ilişkim bitti uzun süre işsiz kaldım dünya başıma yıkılmış gibiydi... ki sizin gibi güçlü de görünemiyordum... ama sonra bu şekilde gitmeyeceğinin farkında vardım... bana değer vermeyen biri için gecelerce gözyaşı dökerek sadece kendime zarar veriyordum... işe girdim, Yeni insanlar tanımak, yeni çevre derken toparladım kendimi... diyeceğim şu ki kendinize eziyeti etmeyin Öncelikle bir iş bulun, yeni insanlar tanıyın elbet karşınıza gönlünüze göre biri çıkacaktır... herşey gönlünüzce olsun...

Ben özellikle iş vs konularında evrene yaydığınız enerjinin dönütünü aldığını düşünüyorum insanın. Şanssızım,yok işte,hiçbirşeyde hevesim yok,sıkıldım,gücüm yok modunda takılırsanız genel olarak..dönüşler de size bu minvalde olur..önce bir silkelenin,kendinizce arınma yöntemleri varsa onu deneyin(mesela benim duş almak,açık havada yürümek,battaniye altına gömülmektir).
Daha fazla zamanınızı heba etmeyin,acımayın kendinize. Yas döneminizi sağlıklı bir şekilde sonlandırmaya bakın,devamı gelir.
Bugun basladim biyerden ilk bas kg verip kendimi yeniden sevmem lazim galiba

Ben de bir buçuk iki ay önce sevgilimden ayrıldım. Şu anda çalışmıyorum evde dizimi kırdım oturuyorum. İlk zamanlar çok acı çektim. Hala da çekiyorum yalan yok. Özlüyorum mesela. Ama zamanla azalıyor sanki geçer mi bilmiyorum. Ama mesela o his ben de de var. Yeniden birini sevebilmek işe başlayıp düzene girebilmek nasıl olacak diye düşünüyorum her gün. Bu saatte uyaniksam vardır bı sebebi zaten:) ama kendimi de salmiyorum mesela saçımı boyattim düzenli spor yapiyorum. Ramazan eğlenceleri falan var akşamları evin orda gidip onlara katılıyorum. Ramazandan sonra da ise başlayarak daha da toparlanacagimi dusunuyorum.
Ay bu cok morel oldu. Bende aktivitilere katilarak zamanimi degerlendirmeye calisiyorum ama iste o yastiga kafayi koyunca hayat kapinin arkasinda kaliyor ve ben benimle kaliyorum.. insallah asacazz bunlarida :):)

İş bulmaya bakın, yeni ilgi alanları bulun
Bir de önünüze gelenle flört etmeyin, olur olmaz saçma tiplere denk gelirsiniz ve aşktan soğursunuz
Kendinize zaman tanıyın biraz kendinizle kalın. İlla hayatınızda biri olacak diye bir şart yok
Aynen bunu yasadim sanirim... sacma tipler karsima cikti baktim hepsi sacma en azindan biriyle deneyim dedim oda olmadi

Ay bu cok morel oldu. Bende aktivitilere katilarak zamanimi degerlendirmeye calisiyorum ama iste o yastiga kafayi koyunca hayat kapinin arkasinda kaliyor ve ben benimle kaliyorum.. insallah asacazz bunlarida :):)
O yastığa koyunca malesef o düşünceler geliyor zamanla onlar da azalır diyorum. Ya da dusunmemeye çalışıp hemen komik şeyler açıp izliyorum. İnsalalh aşacaz bunları da , çok mutlu olacağız:)

bir arkadaşım, aşk acısını yaşamak yerine bir şey yokmuş gibi davranan, hemen gezme tozma planlarına bürünen birisine (eski sevgilime:110:) “mutsuzluktan kaçtığın için mutlu olamıyorsun” demişti de çok hoşuma gitmişti. belki size de faydası dokunur bu sözün :)

Back
X