Gucsuz bir kadinim

Şartlarım aslında başka insanlara göre çok iyi.lojmanda kalıyorum fabrikama yakın çok uygun kira veriyorum.ki çok skinti çektim hem maddi hem manevi kendimi düzeltmeye calisacam
Ben aslında sizin çok güçlü biri olduğunuza inandım şuan. Kolay değil bu zamanda atanmak ne emekler veriliyor. Zor zamanlar yaşandığında hep güçlü olmak gerektiği için kendimizi kasariz ve rahata kavustugumuzda savunmayı bırakınca vücut tüm o zor zamanların kalıntılarını atmaya çalışır boşalır adeta enerji bırak akıp gitsin sen şanslı ve iyi olduğunu bu süreçte kendine hatırlat. Kendini şımart çünkü bunu hakettin.

Ben aslında sizin çok güçlü biri olduğunuza inandım şuan. Kolay değil bu zamanda atanmak ne emekler veriliyor. Zor zamanlar yaşandığında hep güçlü olmak gerektiği için kendimizi kasariz ve rahata kavustugumuzda savunmayı bırakınca vücut tüm o zor zamanların kalıntılarını atmaya çalışır boşalır adeta enerji bırak akıp gitsin sen şanslı ve iyi olduğunu bu süreçte kendine hatırlat. Kendini şımart çünkü bunu hakettin.
Teşekkür ediyorum gerçekten zor zamanlardi şimdi güçlü olamamak beni yoruyor

Teşekkür ediyorum gerçekten zor zamanlardi şimdi güçlü olamamak beni yoruyor
Bırakın kendinizi biraz hep güçlü olmak zorunda degilsiniz biliyorum güçlü insanlar bunu kabullenmez ama kendinize bu kadar yüklenmeyin herkesin zayıf hissettiği zamanlar oluyor en güzel tarafı bunun bir süre sonra geçmesi. İnşallah kısa sürede bu zamanları geçirip saha güzel günlere kavuşursunuz🥰

Bırakın kendinizi biraz hep güçlü olmak zorunda degilsiniz biliyorum güçlü insanlar bunu kabullenmez ama kendinize bu kadar yüklenmeyin herkesin zayıf hissettiği zamanlar oluyor en güzel tarafı bunun bir süre sonra geçmesi. İnşallah kısa sürede bu zamanları geçirip saha güzel günlere kavuşursunuz🥰
Allah razı olsun ne güzel şeyler yazmışsınız. Gerçekten çok gel git yaşıyorum şu zamanlarda inşallah daha iyi olur her sey

Merhabalar,
Yıllarca atanma hayali kurdum çok ağladım sızladım.2 aydır başka bir şehirde lojmanda yaşıyorum.esim yaşadığımız yerde kaldı.o özel sektör çalışanı ve gelmesi suvat ayını bulacak.ama ben hiç iyi değilim sürekli ağlıyorum. Ülke durumuna göre mühendis olarak atanmış oluo çok iyi maaş alıyorum.bunun için binlerce kez şükür ediyorum. Ama buraya alışamıyorum. Ailem geldi bu skintili durumu anlayıncaya kadar yanında olacaklar.beni kendine getirin rica ediyorum
Lütfen kendinize gelin ben 3 yaşında çocuğumla evimden,eşimden 1200 km uzakta görev yaptım yaklaşık 2 yıl kadar..

Her fırsatı değerlendir 1 gun bile olsa esinin yanina git gel ..Uçakla artık her yer birbirine yakın.

Lütfen kendinize gelin ben 3 yaşında çocuğumla evimden,eşimden 1200 km uzakta görev yaptım yaklaşık 2 yıl kadar..

Her fırsatı değerlendir 1 gun bile olsa esinin yanina git gel ..Uçakla artık her yer birbirine yakın.
Bravo sizede.inanin şımarıklık değil.500 km uzaktayim sk sk gitmeye çalışıyorum. Gidip gelince daha kötü oluyorum orası ayrı.

Ben de ailemden uzak bir yerdeyim. Subatta gelecek diye bekledigim bir kocam da yok. Alisiliyor merak etme. Alisamadim deme, sevmeye calis orayi. Sukret. Isin olmasaydi daha cok bunalimda olurdun. Orada da cevren olur. Daha cok yenisin.

Ayda bir nöbet yeri değiştirilen asgari ücretle çalıştırılan avuç dolusu kira veren biri olarak yeterki kadrolu iyi maaşa çalışsaydım da bir aylık eşimden bir yıl bile uzak kalmaya daynırdım.hakkaten çok zayıfsınız

Back
X