21 yaşındayımYaşınız kaç?
Bebek kararını kayınvalide değil siz verirsiniz. Yaraya bakınca fenalaşmanın olgunlukla bir alakası yok, 72 yaşındaki annem kan görünce bayılır. Hastanede birinin yanında durunca yarasıyla refakatçi ilgilenmez zaten.
Daha küçüksün anne olmak icin, ayrı eve çıkmak için eşini ikna etmeli, seninle konuşmayan kayınpederinin evinde çocuk dünyaya getirmemelisin.21 yaşındayım
21 yaşındayım
Ben 21 yaşındayken şebnem ferah konserinde ön sırayı kapmaya çalışıyordum...21 yaşında neden olgun olmak istiyorsunuz ki? Zaten olgun olmamanız gereken bir yaştasınız. Kaç yaşında evlendiniz, ne kadar zamandır evlisiniz?
Yaşınız müsait çocuk için bekleyebilirsiniz bence. Evliliğinizin, hayatın tadını çıkarın hazır çocuk yokken.
Ben 21 yaşındayken şebnem ferah konserinde ön sırayı kapmaya çalışıyordum...
Sosyolojiden geçmeye çalışıyordum.
Bütünlemelerden yakami kurtarmaya çalışıyordum ...
Az para ile ne kadar tren yolculuğu yapabileceğimi hesaplıyordum...
Ah gençlik. Ne güzeldi.
Keşke herkes benim gibi olabilse..
Keşke 21 ler, 23 ler evlenmek için yasak olsa...
Ama olmuyor işte .
Sevgili konu sahibi.. hayatınız sizi kısa zamanda olgunlaştıracaktır zaten. Bence acele etmeyin.
Bilemiyorum ki dışardan nasıl görünüyorum bilemiyorum hiçYasiniz o kadarda kucuk degilmis ben anne oldugumda o yastaydim yanlis anlamayin acaba hareketlerinizden konusmalarinizdan dolayi falaln mi bu dusunceleri??
Sanırım doğru söylüyorsunuz. Bazen ben dr pişmanlık duyuyorum keşkelerim çok oluyo ama elden ne gelir kiBen 21 yaşındayken şebnem ferah konserinde ön sırayı kapmaya çalışıyordum...
Sosyolojiden geçmeye çalışıyordum.
Bütünlemelerden yakami kurtarmaya çalışıyordum ...
Az para ile ne kadar tren yolculuğu yapabileceğimi hesaplıyordum...
Ah gençlik. Ne güzeldi.
Keşke herkes benim gibi olabilse..
Keşke 21 ler, 23 ler evlenmek için yasak olsa...
Ama olmuyor işte .
Sevgili konu sahibi.. hayatınız sizi kısa zamanda olgunlaştıracaktır zaten. Bence acele etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?