Güçsüzüm ben

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Eltim doğum yaptı doğumdan iki gğn sonra apandisti şiştiği için ameliyata aldılar yavrusuna doyamadım canım. Bugün tekrar ameliyat yeri kanadı doktora götürdüler enfeksiyon kapmış. İki gün yine hastanede bebeğe kaynanam bakıcak. Hastanede kalmayı teklif ettiğimde yarasını görünce bayılıcağımı söyledi kaynanam ve bana bir kaç gün önce de hamile kalmamamın benim için iyi olduğunu daha çok olgunlaşacağımı söyledi. Sürekli benim olgun olmadığımı vurguluyo ki yaşadığım çoğu şeye göre olgun olduğumu düşünüyorum. Görümcem desen benimle küs kayınbabam öyle. Beni görmemezlikten geliyolar. En çokta canımı acıtan çocuk olmaamsı ne yapmalı

Yaşınız küçük mü? Kayinpederiniz ve gorumceniz neden sizinle kus? Çocuğunuz olmuyor mu yoksa henüz istemiyor musunuz?

Neden böyle bir düşünce içerisine girmis ki onlar seni gormezden geliyorsa sende aynisini onlara yap

Yaşınız kaç?
Bebek kararını kayınvalide değil siz verirsiniz. Yaraya bakınca fenalaşmanın olgunlukla bir alakası yok, 72 yaşındaki annem kan görünce bayılır. Hastanede birinin yanında durunca yarasıyla refakatçi ilgilenmez zaten.

Yaşınız kaç?
Bebek kararını kayınvalide değil siz verirsiniz. Yaraya bakınca fenalaşmanın olgunlukla bir alakası yok, 72 yaşındaki annem kan görünce bayılır. Hastanede birinin yanında durunca yarasıyla refakatçi ilgilenmez zaten.
21 yaşındayım

Yasiniz o kadarda kucuk degilmis ben anne oldugumda o yastaydim yanlis anlamayin acaba hareketlerinizden konusmalarinizdan dolayi falaln mi bu dusunceleri??

21 yaşındayım

21 yaşında neden olgun olmak istiyorsunuz ki? Zaten olgun olmamanız gereken bir yaştasınız. Kaç yaşında evlendiniz, ne kadar zamandır evlisiniz?
Yaşınız müsait çocuk için bekleyebilirsiniz bence. Evliliğinizin, hayatın tadını çıkarın hazır çocuk yokken.

21 yaşında neden olgun olmak istiyorsunuz ki? Zaten olgun olmamanız gereken bir yaştasınız. Kaç yaşında evlendiniz, ne kadar zamandır evlisiniz?
Yaşınız müsait çocuk için bekleyebilirsiniz bence. Evliliğinizin, hayatın tadını çıkarın hazır çocuk yokken.
Ben 21 yaşındayken şebnem ferah konserinde ön sırayı kapmaya çalışıyordum...

Sosyolojiden geçmeye çalışıyordum.

Bütünlemelerden yakami kurtarmaya çalışıyordum ...

Az para ile ne kadar tren yolculuğu yapabileceğimi hesaplıyordum...

Ah gençlik. Ne güzeldi.

Keşke herkes benim gibi olabilse..

Keşke 21 ler, 23 ler evlenmek için yasak olsa...

Ama olmuyor işte .

Sevgili konu sahibi.. hayatınız sizi kısa zamanda olgunlaştıracaktır zaten. Bence acele etmeyin.

Ah gençlik. Ne güzeldi.

Ama olmuyor işte .

Sevgili konu sahibi.. hayatınız sizi kısa zamanda olgunlaştıracaktır zaten. Bence acele etmeyin.

2006 rock'n coke, 21 yaşımın en güzel anısı. Evlilik, çocuk, kayınvalide falan en son düşündüğüm hatta düşünmediğim şeylerdi o zaman.

Çok üzülüyorum konu sahibi gibi erken evlenenlere, çocukluktan gençliğini yaşayamadan kadınlığa hatta anneliğe geçenlere ama elden bir şey gelmiyor.

Hem yaşınız küçük hem eşinizin ailesiyle beraber yaşıyorsunuz. Çocuk için aceleniz nedir? Neden önceliğiniz kendi evinize çıkmak değil?

Ah gençlik. Ne güzeldi.

Ama olmuyor işte .

Sanırım doğru söylüyorsunuz. Bazen ben dr pişmanlık duyuyorum keşkelerim çok oluyo ama elden ne gelir ki

İsteyerek mi evlendiniz yoksa evlendirildiniz mi acaba? Yanlış anlaşılmak istemem, 21 yaş zaten olgunlaşmanız gereken yaş değil, hayat öyle ya da böyle olgunlaştıracak isteseniz de istemeseniz de. Eşinizle aranız iyiyse kayınvalide/kayınpederi idare edin, üstteki bir üyenin yorumundan beraber yaşıyormuşsunuz gibi algıladım, fırsatınız varsa ayrı eve çıkın. Aynı evde yaşamanız mecburi mi?

Simdiye gore kucuksun eskiye gore cocugun olmustu bile.. basa gelen cekiliyor.. bi daha bu hayati yasayamayacaksinki, bu kadar erken evlenip bu kadar sacma seylerle kafani doldurmasaydin keske..artik olan olmus gelecege bak. Kocanla mutluysan beraber bi yuva kurun baskalaryla degil. Haricinde oyle yara gorme fenalasma yasla ilgisi nedir? Birde dedim ya basa gelen cekilir.. ben deli gibi korkardim gebelikten dogurmaktan... zorunda olunca yapacaksin yani

Back
X