Gücüm kalmadı

Aysenaz93

Omrum, canim, sinan'im❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
2.575
3.585
63
32
Merhaba kızlar çok daraldım size anlatıp biraz desarj olmak biraz da fikirlerinizi almak istiyorum.
Daha önceki konularımı okuyan bilir.
Bölümüm gerçekten çok agır, psikolojik ve zihinsel olarak her gün çok yoruluyorum. Ama hiç belli etmeye çalışmam,sızlanmam.
Hatta asistanlar bana sürekli çok iyisin ne kadar bilgilisin, gördügümüz en çalışkan internsün , hiç şikayet etmiyosun vs derler. Ama ara ara ne kadar söylemesem de yorgunlugum belli oluyor. Ben çok beyazımdır, arkadaşlarım tenin mermer gibi derler hatta. Ama geçen artk ne kadar yorulduysam artk o kadar beyaz olmuşum ki korktular, dinlen falan dediler Bunların hepsini halimi daha iyi anlayın diye anlatıyorum biraz uzun oldu ama...
Ayrıca sadece okul olsa yine iyi. Haftasonu iki gün de 9 saat dersanem var. nişanlımla görüşmek istiyorum, vakit bulamıyorum. Bana bozuk atıyor. Annesi ne zmandır gelmiyosun gel artk dügün işlerni konuşmaya başlayım yavaştan diyor. Yogunum diyorum ısrar ediyor. Kırmak da istemiyorum. Kötü niyetli olmadıgını da biliyorum, benm de annem gibidir zaten ama istemesem de yine de üzüyorum gitmeyerek.
Geçenlerde "evlenmek mi istemiyor neden böyle" demiş nişanlıma. Duyunca çok üzüldüm.
Dış görünüşüme çok dikkat etmeme ragmen bu hafta fırsat bulup bi kere bile spora gidemedim.
Hiçbir şeye yetişemiyormuşum gibi geliyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Bana yardım edin lütfen

Biraz kendinize vakit ayırın ve çevrenizdekilerin size anlayışlı olmasını isteyin derim
Özellikle nişanlınız ve annesi
Nişanlınızla konuşun annesi bu kadar ısrarcı ve baskıcı olmasın
Daha şimdiden böyleyse..

çok normal değil mi canım? Bölüm zor, zaten bilerek girdin. sürekli çalışıyorsun. Bu yorulma ve atalet hissi zaman zaman yorabilir seni. Ara vermen gerekli biraz..Kafayı topla bakalım ne olacak

Yorulman çok normal.
Sana biz değil çevrendekiler yardımcı olabilir.
Anlayış göstererek..
Açık açık iste bunu bence.

Kv de beni sevdiginden kotu niyetli oldugunu dusunmuyorm ama haklisinz anlayisa ihtiyacim var

Sen ben olsan inanki sen de en az bu kadar sevebilirdin

Gerçekten kahkaha attım bu mesajına

Amaa internluk zor be ayşecim ne yapacan çekecen mecbuur.
Bence sporu bırak. bikac ay yapmasan bir sey olmaz sanırım mükemmel bedenine :)

Nisanlınla görüşemiyorsan da onlar da kal arada. sanırım bu senin icin bir problem olmaz. :)

Kv'ciğine gelince dee, sinan'ın annesini durdurmak zorunda. tabiki önce kendisi de sana anlayışla yaklaşmalı. :)

Hem tus dershanelerine 5te gidilmiyor muydu genellikle, sen niye simdi de gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…