Insan bu hayatta once kendini sevecekBu konu da bile kendini nasıl övmüşsün hey Allahım ya ne kadınsın
Sakın profil fotomu gördün mü deme gördüm gördüm
Insan bu hayatta once kendini sevecek
Kv de beni sevdiginden kotu niyetli oldugunu dusunmuyorm ama haklisinz anlayisa ihtiyacim varBiraz kendinize vakit ayırın ve çevrenizdekilerin size anlayışlı olmasını isteyin derim
Özellikle nişanlınız ve annesi
Nişanlınızla konuşun annesi bu kadar ısrarcı ve baskıcı olmasın
Daha şimdiden böyleyse..
Sen ben olsan inanki sen de en az bu kadar sevebilirdinSev sevme demiyorum ama hobi olarak sev
Kötü niyetli değil fakat baskıcı canımKv de beni sevdiginden kotu niyetli oldugunu dusunmuyorm ama haklisinz anlayisa ihtiyacim var
Valla yalan Yok konu sahibi güzel kızmış profildeki kendisiyseBu konu da bile kendini nasıl övmüşsün hey Allahım ya ne kadınsın
Sakın profil fotomu gördün mü deme gördüm gördüm
Ay Allahım pazar pazar ne güldürdün beni Allah da seni güldürsünSen ben olsan inanki sen de en az bu kadar sevebilirdin
Cok haklisinz ama insan cok deger verince boyle oluyoKötü niyetli değil fakat baskıcı canım
Her zaman istediği olmaz çalışıyorsun sen sonuçta
Tesekkur ederim canim o senn beni ozel goren gozlerinin guzelligiAy Allahım pazar pazar ne güldürdün beni Allah da seni güldürsün
Ben sen nasıl olayım sen özel yaratılmışsın
Güzellikle söyleyin kayınvalidenize annecim ben çok yoruluyorum bunalıyorum çok çalışıyorum kendime ve nişanlıma zaman ayırmaya ihtiyacım var boş zamanlarımda Seni de ihmal etmem diyinCok haklisinz ama insan cok deger verince boyle oluyo
Sen ben olsan inanki sen de en az bu kadar sevebilirdin
Pardon ama kim anlayis gostermiyo Annem mi Nisanlim miPf ne sıkıcı.
Hiç çekilmez anlayış göstermeyen insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?