Pardon ama kim anlayis gostermiyo Annem mi Nisanlim mi
Konu bu degil hanimefendi yardim etmicekseniz yorum yazmayin. Bahsinizi de basla yere acin. Insanlari tip fakultesine sizin fikrinizi alarak degil OSS derecesine gore aliyorlar
sen aysenazcim sen mukemmel degilsin kimse mukemmel degildir.Kim degil?
Bu hafta spora gidemedin mi?!???!! Yok artıkDış görünüşüme çok dikkat etmeme ragmen bu hafta fırsat bulup bi kere bile spora gidemedim.
ay cok guldum de konu sahibi kendini biraz fazla ovuyor insanlara tuhaf ve itici gelen de bu. biraz dah mutevazi olabilir bence. bir d bi tip ogrencisinin cool yapisina sahip degil kendisi bunun da dezavantaji var.
sanirim biraz daha mutevazi ve cool olursa konulari daha inandirici olur.
kardesim Yeni tip mezunu cok da iyi bir universiteden dereceyle cok zor hic vakti olmuyor ve inan cok da guzel bir kizdir. ama asla senin kadar kendini ovdugunu gormedim. biraz daha mutevazi olursan hayat sana ve cevrendeki insanlara daha kolay gelecek. ayrica spor vb seylere hic vakti olmaz kardesimin ozellikle intern iken sadece uyumak ve ders calismak icin vakit bulurdu. ama ne sikayet n d bu sekild kendini ovme gordum ben onda. sana asistanlar ovgu yagdiriyorlar ya ben kendi kulaklarimla hastalarin ve hocalarinin senden mukemmel hekim olacak ovgusunu duydum birkere bile bu sekilde kendini goklere cikardigini gormedim.
bu yaklasimin ilerde mesleki acidan san zarar verir. bir abla bir doktor yakini bir hasta tavsiyesi. Allah kolaylik versin
Banada cenifır derlerAngelina aysenaz diyollaaaarmis kendisine
Angelina kirsehir dolaylarinda dogmussa demek ki
Ay cok zekisiniz yakalandim bu sefer galibaVe sen o dereceye girdin oyle mi ?
Bana biri boyle dese sak diye ortaya cikarirdim ozelden de nal gibi yollardim ogrenci kimligimi
Ama sende haklisin yok ki boyle bi sey
Ne yollicaksin
Neyse iyi guldum
Yani evet ama o da onun yapısı. biraz fazla kendini begenmis ve buldumcuk olabilir insanlar böyle düşünebilir de bu kadar da sacma sebeplerden elestirilmemeli. kendini övüyor diye elestirebilirler de yani tıp öğrencisi neden arabesk olmycakmıs. tıp Fakültesine girince hepsini bir kalıba sokup şekil mi veriyorlar.
Kaldı ki ben hic arabesk sevmezdim tıp okurken ufak tefek arabeske göz kırpan sarkılar dinlemeye başladığımı fark ettim.
Bu arada kardeşiniz nasıl çalışıyordu ya, ben hic iyi bir hekim olabileceğime inanmıyorum da
Ben Affleck i birakarak cok hata ettin jenniferBanada cenifır derler
Lopezlerin cenifır
Ay cok zekisiniz yakalandim bu sefer galiba
Hakikaten konu sahibinin neden üstüne gidilmiş önceki konuları bilmiyorum banada tuhaf geldiNeden konuyla yorumlar farklı? Çünkü kendisi her konuda olduğu gibi kendini övmekten başka birşey yapmıyor.
Konu ne yazdığı şeyler ne bir de eski konularını bilmediğinizden normal size garip gelmesi
Kız sus Brad seni aldattı bıdır bıdır konuşuyorsun hala...Ben Affleck i birakarak cok hata ettin jennifer
Hakikaten konu sahibinin neden üstüne gidilmiş önceki konuları bilmiyorum banada tuhaf geldi
Konu sahibi arkadaşlar fark etmiş çok güzel kızsın tamam ama mütevazi ol arkadaşım tepki almazsın :)
Kendimi de sevwrm nisanlimi da kv ime de. Kalbimde herkese yer varNeden konuyla yorumlar farklı? Çünkü kendisi her konuda olduğu gibi kendini övmekten başka birşey yapmıyor.
Konu ne yazdığı şeyler ne bir de eski konularını bilmediğinizden normal size garip gelmesi
Geyik topiğine doğru gidiyor hissediyorumKız sus Brad seni aldattı bıdır bıdır konuşuyorsun hala...
Ac bu konuyu sinrlerim hala bozukKız sus Brad seni aldattı bıdır bıdır konuşuyorsun hala...
Ama ne güzel eleştiri kaldırabilmen kendinle dalga geçebilmenKendimi de sevwrm nisanlimi da kv ime de. Kalbimde herkese yer var
Ben sana soruyo muyumSinan ne is yapiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?