Gücüm kalmadı

Konu bu degil hanimefendi yardim etmicekseniz yorum yazmayin. Bahsinizi de basla yere acin. Insanlari tip fakultesine sizin fikrinizi alarak degil OSS derecesine gore aliyorlar

Ve sen o dereceye girdin oyle mi ?
Bana biri boyle dese sak diye ortaya cikarirdim ozelden de nal gibi yollardim ogrenci kimligimi
Ama sende haklisin yok ki boyle bi sey
Ne yollicaksin
Neyse iyi guldum

Yani evet ama o da onun yapısı. biraz fazla kendini begenmis ve buldumcuk olabilir insanlar böyle düşünebilir de bu kadar da sacma sebeplerden elestirilmemeli. kendini övüyor diye elestirebilirler de yani tıp öğrencisi neden arabesk olmycakmıs. tıp Fakültesine girince hepsini bir kalıba sokup şekil mi veriyorlar.

Kaldı ki ben hic arabesk sevmezdim tıp okurken ufak tefek arabeske göz kırpan sarkılar dinlemeye başladığımı fark ettim.

Bu arada kardeşiniz nasıl çalışıyordu ya, ben hic iyi bir hekim olabileceğime inanmıyorum da

Ve sen o dereceye girdin oyle mi ?
Bana biri boyle dese sak diye ortaya cikarirdim ozelden de nal gibi yollardim ogrenci kimligimi
Ama sende haklisin yok ki boyle bi sey
Ne yollicaksin
Neyse iyi guldum
Ay cok zekisiniz yakalandim bu sefer galiba

Konu sadece arabesk olmasi degil ki
Tip okusaydi halay cekerek okula gitseydi
Ama yok oylr bir sey diyorum
Yanilmiyorum yani

Neden konuyla yorumlar farklı? Çünkü kendisi her konuda olduğu gibi kendini övmekten başka birşey yapmıyor.
Konu ne yazdığı şeyler ne bir de eski konularını bilmediğinizden normal size garip gelmesi
Hakikaten konu sahibinin neden üstüne gidilmiş önceki konuları bilmiyorum banada tuhaf geldi
Konu sahibi arkadaşlar fark etmiş çok güzel kızsın tamam ama mütevazi ol arkadaşım tepki almazsın :)

Neden konuyla yorumlar farklı? Çünkü kendisi her konuda olduğu gibi kendini övmekten başka birşey yapmıyor.
Konu ne yazdığı şeyler ne bir de eski konularını bilmediğinizden normal size garip gelmesi
Kendimi de sevwrm nisanlimi da kv ime de. Kalbimde herkese yer var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…