Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dogru diyorsunAl bir abdest,biliyorsan Kuran oku ,dua et,Allah'a sığın rahatlarsın rahatlarsın.
Şimdi yok neden bpşanmıyorsun,yok neden sabrediyorsun diye yüklenenler yazanlar olur,daha da moralin bozulur.dogru diyorsun
Ama özellikle boşan demeyin diyor,boşanmayı istemiyor,seçenek olarak görmüyor.Ne demem lazımdı.Şimdi boşan diyenler olur yuklensnler olur nedir? Kadın ölmek istiyorum diyor,kötüyüm diyor,bir yıldır küfür diyor calismiyor diyor yap bir kahve ohh keyfine mi bak demeli?
evet haklisinizHiç arama ararsa yakın davranma kırgınlıgın belli olsun. Kızınla ilgilen ilaç kullanmışsın daha önce suan öyle şeylerden medet umma. Seni motive eden dua ve kızın olsun. Eşinin iş yükü varmış biraz düşününce doğru kararı verir
hamile deilim suan gecen sene tam bosaniyorduk hamile oldugumu ogrenince vazgectik simdi yavrum var dogdu eskisi gibi olduDerdiniz ne bence bi onu belirleyin hani ortak bi paydada buluşun ayrıca gebelik psikolojisi denen bir süreç var eşine açıkça söyle beklentilerini![]()
icimden gelen aglamak !içinden geleni yap derim.
Hiçbirşey olmamış sanki o yokmuş gibi davran başlarda çok zorlanacaksin içindeki kötü düşünceler seni saracak ama işler duzelip yoluna girinceye kadar boyle yap kendine vakit ayir hobilerinle ilgilen sen sana lazimsin unutma sonra durum kendini belli eder zatenmeraba kizlar
o kadar bitkin yorgun bi durumdayimki aglamak istiyorum ama ona bile gucum yok esimle kavga ettik sureklide eden bi cifttik daha oncede etmistik buyuk bir kavga aileme falan kufurler etmisti onlari karistirmisti ve bosanacaktim ve hamile oldugumu ogrendim cocuk istiyrduk ama olmiyordu nasil oldu Rabbimin isi iste..
herneyse kavga ettik ama ben suan cok kotuyum dunden beri yabanciyiz aksam ben gidiyorum dedim oda bana ne soyliyorsun dedi yani ne git nede gitme dedi sabahta erkenden cekti gitti bisey demeden bu arada yavrum dort aylik..
bosanmayi dusunuyorsun oylemi dedim kafamda cok sey var dusundugum dedi tamam o zman dedim en hayirlisi bu dedi ve ben bir sene oldu boyle bosaa lafini duymamistim simdi bu ne yani basim cok agriyor kendimi uzmemek elde deil bu arada ailemden uzagim bu sehirde sadece kaynim lar var yalnizim anlayacaginiz.. daha once de bunlari yasatti ve piskoljk destek aldm ilaclar falan cok zor durumlara da girdim simdi kendimi oyle hissediyorum kafamim icinde surekli neden boyle yeter biktim yoruldum ölmek istiyrmlar dolaniyr ama benim bir kizim varbosanma konusuna gelince kizim var duzelirmi bilmiyorum dusundukce aglamak geliyor sanki bir yerim kaniyor da git gide vucudum bitkin dusuyor.
bana bosanin demeyin bana abla olarak moral verin cok ihtiyacim var annemi aradim ve is falan piskoloji bozulms dedi iyi olmaya calis bisey yapma sen dedi arama bakalim dedi annem seker hastasi bu arada baska derlesek kimsemde yok bana yardm edn ne yapayim ne edeyim bu arada bayadir calismiyor is cikmiyor
ne yapmaliyim esime nasil davranmaliyim telefonu kapatip oturayimmi yada bisey olmamis gibi mi davraniyim bana yardim edin..
ben boyle hic borsey olmamis gibi davranmk istiyorum ama icimde ki sesler beni sarsıyorHiçbirşey olmamış sanki o yokmuş gibi davran başlarda çok zorlanacaksin içindeki kötü düşünceler seni saracak ama işler duzelip yoluna girinceye kadar boyle yap kendine vakit ayir hobilerinle ilgilen sen sana lazimsin unutma sonra durum kendini belli eder zaten
bir senedir zaten yavrum icin cabaliyorum ama uc dort gundur iyice kaybetti kendiniBosan demeyin demeseydin Bosan kurtul derdim.. Bekar değilim karı bosamanin kolay sayildigi kesimden değilim. Sadece şahsi fikrim eşler arasında saygı bitti mi o evlilikten hayır gelmiyor. Ama evladin anne baba bir büyüsün istiyorsan esinle açık konuş ılımlı ol. İkimizin de hataları olmuş olabilir ama evladımız için cabalayabiliriz de. Allaha sigin Allahtanesinle araniza meveddet koymasini dile. Boşanmak Allahın en sevmediği helaldir. Dene bakalım. En azından ben elimden geleni yaptım dersin.
İyice kaybetti kendini derken?bir senedir zaten yavrum icin cabaliyorum ama uc dort gundur iyice kaybetti kendini
issiz deil para var ama suan ise gitmiyor is cikmiyorHa bir de.. Eğer işsizlik durumu eşinin sorumsuzlugundan değil de Allahın takdiriyse yanında ol destek ol. Sadece iman ettik demekle birakilacaginizi mi sandiniz diyor Allah. İşsiz kalmak onun imtihanıysa destek olup olmamak da senin imtihanin ..