- 4 Temmuz 2017
- 167
- 53
- 18
- Konu Sahibi Pskpsikolog
Fazla geliyor olabilirmisiniz?Bazıları kültürlü,o kendini yetiştirmiş ,tahsilli,hayat görüşü engin, ve kariyerli kadınları görünce arkalarına bakmadan tepikliyorlar. Yani fazla buluyorlar bir yandan çekici bir yandan ürkütücü!Böyleyse eğer çok şanslısınız ki kaçıyorlar aslında sizi mutlu edemeyeceklerinin dolayısıyla kendilerinin de mutlu olamayacağının,belki de kompleks yapacaklarının farkına varan erdemlilerdir:)Mesele yaşam tarzı da olabilir tabi...
Ben mütevazı davranıyorum ama dediğiniz gibi olabilir. Kafam allak bullak düşün düşün bulamıyorum. Etrafımdaki insanlar beni neşeli konuşkan espirili olarak tanımlıyor. Beni tanıyanlar öyle diyor. Son görüştüğüm kişi beni mahvetti zaten. Göz göze geldik bir ortamda kıvılcımlar kalpler falan tamam dedim ayaklarım yerden kesildi. O da öyle düşünmüş sanki uzun yıllar tanırsın ya öyle oldu. Bana ulaştı buldu tanışmaya karar verdik. Sonra niyeti evlilik olduğunu söyledi annesinede söylemiş tanışacağını. Görüştük 2 hafta tabi ben sevgilimiyiz nasıl o aşamaya geçicez flaan bilemedim. Mesafemi korudum. O da rahat ol kendini kasma dedi. Mesaja geç cvp verince merak eder niye aramadın metak ediyorum diyen adamdı. Neyse 2. Kez buluştuk arkadaşıyla tanıştırdı beni ki bu adam bu konuşarda ketum paylaşmaz öyle. Ertesi gün bir soğuk davranma bir tuhaflaşma falan.bitti o şekilde. Şu an onu incelediğim kadarıyla eski sevgilisine dönmüş olma ihtimali var. Ablamlar hep beni suçlamıştı çok ağırdan alıyorsun falan diye. 15 günde ne yapacaksam artık.