- 3 Şubat 2018
- 25.875
- 111.336
- 598
Ben de onu diyorum her şeyi üzerine alan tek başına sirtlanan başkaları için yasayn insanlar çok daha tahammülsüz ve mutsuz oluyor bence her çalışan annenin bir yardimcisi olmalı kimileri şanslı oluyor eşi üstleniyor bu görevi kiminin annesi ha evet yıllardır bunu ben de tek başıma sirtlandigim için artık yıpranmış olabilirm o yüzden birazcık bir şeyleri yaşamak istemem neden bu kadar battı anlamiyorum
Batmadi ki. Yasamak hakkiniz, sevilip sevmek de hakkiniz. Lakin sartlar ortada. Ertrafinizdaki insanlari maalesef degistremiyorsunuz. O yüzden arkadaslar dedigi gibi oyun ablalar veya oglunuz icin etkinlikler düsünebilirsiniz. Mesela bir oglumu spora da gönderiyorum. Maddi imkanlarinizi bilemiyorum tabi. Size sadece diyecegim: Kendinizi evlilikten ve ciddi bir iliskiden mahrum birakmayin. Her erkek ayni diye birsey yok. Benim kuzenim mesela iki cocuklu kadinla evlendi (kendisi bekardi o zaman). Senelerdir beraberler. Yani Allah yeter ki iyilerle karsilastirsin. Oglunuz icin zaten destek aliyorsunuz. O cok iyi. Zamaninda müdahele etmeniz bilincli bir anne oldugunuzu gösterir zaten