Çok teşekkür ederim kendimi ifade edemediğimi düşünmüyorum ama insanlar gerçekten takacak bir şeyler buluyorKadın da buna üzülmüş işte. Haksız mı yani… evet haklısın ama çaren yok falan diyebiliriz en azından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim kendimi ifade edemediğimi düşünmüyorum ama insanlar gerçekten takacak bir şeyler buluyorKadın da buna üzülmüş işte. Haksız mı yani… evet haklısın ama çaren yok falan diyebiliriz en azından
Ortadoğu mu hahah.Ben de sizin yazdıklarınizdan çok ne bu Küçük Emrah'tan kesitler mi? Konuyu öyle acsaydim da isteyen istediği yere çekerdi.Kimse erkeğin rolünden boşandıktan sonra babanın sorumlugundan annelerin de bir insan olduğundan bahsetmez siz ne yazık ki Ortadogu zihniyetiyle büyümüş bir insansiniz
Merhaba.
Uzun konuyu kısaltayım.Esimle boşandık zaten çocuk doğduğunda evi terk etmişti ama resmiyete dökmek uzun zaman aldı.Kesinlikle çocuk sorumluğu almak zor geldi.Cocuk büyüdü ama hâlâ ilgilenmez aldığı zamanlarda da olabildiğince geç alıp erken bırakmaya kalkar.Kendi hayatım yok diyebilirim.Bir erkek arkadaşım oldu uzun zaman sonra ama adam haklı olarak buluşmak istiyor.Cocugu bahane ediyorum.Biraz da babası baksın, diyor.Bir yandan haklı bir yandan babasına minnet etmek istemiyorum.Zaten daha önce ilgilenmiyorsun kavgası yaptık defalarca değişen bir şey olmadı.Cocukla ilgili hayati bir mesele olsa bile umrunda olmaz.Cocuk yapmayı o istedi ısrar kıyamet hamile kaldım sonra beni resmen doğduğu an tek başıma bıraktı elini bile sürmedi.Kendi hayatını kurdu ve bekar adam gibi dört dörtlük yaşıyor.Hicbir çocukla bagi, sorumlulugu yok.Babalik diye bir şey yok hayatında.Bir ara küçükken annesi bakmıştı.Cocuk baktıgi üç yılda farklı zamanlarda benden ev,araba, faturalarini ödeme vs istedi ve ben bazılarını yapmak zorunda kaldim.Su anda da ben işteyken annem bakıyor ama çıkar çıkmaz alayım istiyor bir yere gitsem taciz aramlari yapıyor çabuk gel çocuk durmuyor diye koskoca çocuk bu arada.Okul kıyafetlerini bile bana veriyor al yıka getir diye.Bazen oğlum orada kalmak istiyor onu bile istemiyor.Bir yandan oğluma inanilmaz uzuluyorum kimse sigdiramadi benim oğlumu bir yere diye bir yandan kendime acıyorum bir hayatim yok diye.Su an sevgilimle bitirme noktasındayiz.Adam gezmek, tozmak, tatil yapmak istiyor evime gelmek istiyor ama ben oğlumla asla karşılaştırmam.Gercekten hangimize uzulecegimi şaşırdım bunları bile yazarken ağlıyorum.Milletin annesi, kaynanası arkasında geziyor torun bakalım diye.Evine gelip yemeğini temizliğini yapanlar benimki de br dokun bin ah işit.Bu arada çocuğum dünya güzeli bir şey çok uyumlu çok sakin bir çocuk.Ben ona ne yapsam ben fazlaligim istenmiyorum, sevilmiyorum hissini atamıyor.Arkadaslarina kendini sevdirmek için her şeyi kabul edip boyun egiyor.Gercekten dayanamıyorum haline.İnsanin çevresindeki herkes nasıl sorumluktan kaçan, yalnız kendini seven insanlardan oluşabilir anlamiyorum
Feda ettigimi nerden cikardiniz?AA bu koca meraklisi vurun kahbeye yapıyorsunuz.Ben sadece tüm sorumluluğun bende olduğunu kimsenin hayatıma yardımcı olmadığını söylemek istedim kafama edeyimEvlilik bile dusunmedigi bi adamla sirf gezip tozabilmek icin cocugunu illa bi yerlere birakmak zorunda olmasi ..yazik ..Valla bende dul kaldim ama hicbirzaman oglum icin boyle seyler dusunmedim..Oglum herseyden once gelir..Helede Evlilik bile dusunmedigim biri icin cocugumu ananeye de ezdirmem babanneyede hic hic kimseye..En azindan desenizki evlilik dusunuyorum tanimak istiyorum oglumada iyi bir baba olacakmi oturup kalkmasi nasil vs vs gibi
Ama siz daha evlilik dusunmediginiz icin cocugunuzla tanistirmadiginiz ve hicbirzaman tanistirmayacaginiz ve sadece zevkisefa yasamak istediginiz bir adamdan bahsediyor ve cocugunuzu feda ediyor gibi bir haldesiniz....
Benim önerim merhametli sevgili bulun olur o zamanBen kimseyle evlilik düşünmüyorum burada anlatamayacgim kadar uzun evlilik travmalari yaşadım aldatilma, maddi somurulme, yok sayilma vs.Evlilik dusunmedigim için de tanıştırmam ayrıca oğlumun beni öyle hatirlmasini istemiyorum evet biri var hayatımda duygusal ihtiyaçlarımi gideriyorum ama benim asıl hayatımdan uzakta.
Kadın da buna üzülmüş işte. Haksız mı yani… evet haklısın ama çaren yok falan diyebiliriz en azından
Bu arada oyun ablaları gerçekten çok yaygın, birçok sitede ilan bulabilirsiniz. Siz de çocuğunuzu 3-5 saat bırakabilirsiniz, ya da abla da evinize gelip bakabilir. Birkaç denersiniz güvendiğiniz birisiyle ilerlersiniz.Birkaç aya düzlüğe çıkacağım.Bilemiyorum beş saat bırakabilecegim yerler var mı
Avrupa'da yasmakla Avrupalı olunmuyor senin zihniyetini insanı boyuta taşıman lazım.Anne olma zaten bu kadar kötü bir kalple insn içine bile karışma.Ayni ülkede nefes almadigimiza ben sevindim sahsenOrtadoğu mu hahah.
2 yıldır evliyim, Avrupa ülkesinde yaşıyorum aksine, kocam da ben de gayet Avrupai ve moderniz.
Çocuk yapmayı tercih etmiyoruz, yapmıyoruz ve yapmayacağız, çünkü paşa gönlümüz böyle istiyor.
Çünkü elalem ne der, adım kısıra çıkar, kaynanam kızar, kocam ilerde boşar diye korkup koşa koşa cocuk yapıp sonra da koca gidince aha çocuk elimde patladı , simdi rahat rahat yeni koca da bulamıyorum diye ağlanmıyorum. Yani kim ortadoğu zihniyetli, bir düşün istersen :)
Sanırım şirkettir değil mi? Daha güvenilir olur bir arastirayimBu arada oyun ablaları gerçekten çok yaygın, birçok sitede ilan bulabilirsiniz. Siz de çocuğunuzu 3-5 saat bırakabilirsiniz, ya da abla da evinize gelip bakabilir. Birkaç denersiniz güvendiğiniz birisiyle ilerlersiniz.
Birçok arkadaşım böyle el altında özellikle üniversite öğrencileri (çocuk gelişimi, ana sınıfı öğretmenliği vb okuyan) bulunduruyor. Acil bir durumda, ya da özel bir günde hemen koşuyorlar yardıma ablalar :) Hem onlara da harçlık oluyor, aklınızda olsun.
Anneniz de bir kadın. Sizin yanlış adam seçmenizin yükünü o niye taşısın. Kadın şu yaşında bakıcılık yapıyor bir de çamaşırı yıkamıyor iş bitince almamı istiyor diye şikayet ediyorsunuz. Anlamış anneniz size bi kere taviz verse sonra çocuksuz ergen kızlar gibi sevgilinizle gezmekten tatilden çocuğu iyice ona kilitleyeceksiniz belli bir şey. Toplumda kadına biçilen rollere anca sizi ezdiği zaman isyan ediyorsunuz.Kadının görevi bu dimi toplumda zamanında bir hata yapıp yanlış adam seçti diye bunun suçunu bir ömür taşımak zorunda burada sorun ben ya da sevgilim degl çocuğum için açtım zaten konuyu siz hmm nasıl nerden suclasam diye düşündüğünüz için o kısımları okudunuz
Şirketler de var ama daha yüksek fiyat alıyorlar. Öğrenciler vb kendileri de ilan açıyorlar. Güvenmek zor ama genelde haklarında yorum oluyor, profilinde yorum olan değerlendirme alan kişileri tercih edebilirsiniz. Tabi hangi şehirdesiniz bilmiyorum büyük şehirlerde çok yaygın.Sanırım şirkettir değil mi? Daha güvenilir olur bir arastirayim
Teşekkür ederim analizci yorumunuz için.Evlilik düşünmeme nedenim ağır travmalar yaşamak kaç kere aldatıldım lohusayken bile başkalarına karı kız fotosu atan nir kocam vardı saygın bir isim var yöneticim bile benden çekinir ama evde sizi pislik yerine koyan sizi bu duruma düşüren bir adam var.Onu sevmekten kaybetmekten ziyade beni nasıl bu konuma düşürdü diye uzun zamn sindiremedim.Su anda da hayatıma çıkan insanlara baglanmkta güçlük çekiyorum hele de güvenme konusunda sanırım yine aldatılan kadın olmaktan korkuyorum.Cocuguma mutlu bir aile sunmak iyi bir baba modeli getirmek bende isterim gerçekten babadan yana hiç yüzü gülmedi isterim ki örnek alacağı bir erkek modeli olsun ama öyle bir erkek olduğunu da sanmıyorumGözünüzden kacan birsey var, 7 yasindaki oglunuzun bir Baba figürüne, sicak bir yuvaya, bir Aileye ihtiyaci var. Onun icin hayatiniza ciddi kimseyi sokmayarak, evlenmeme karari alarak ona iyilik yaptiginizi dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz. Farkinda bile olmadan ruhsal yaralar da acabilirsiniz. Ilerde kadinlara baglanma konusunda sikinti yasayabilir, cunku hayatinda hem Anne hem baba olan, cocugu icin hayatinin en guzel yillarini defa Eden bir anneyi hicbir ruh istemez, bu yukun altinda ezilir.
Ayrica genc bir kadin olarak sizin de sevilmeye ve sevmeye ihtiyaciniz var. Evlilige sicak bakin bence. Sevgilinize gelince bu Adamdan Baba olmaz , ne demek biraz da babasi baksin. Biz yiyelim icelim gezelim. Öncelikle hayatinizdaki kisi sizi oglunuzla birlikte kabul etmeli yoksa yol verin gitsin.
Büyük bir sehirdeyim ama güven sorunu olan birinin üni.ogrencisine bırakması çok zorŞirketler de var ama daha yüksek fiyat alıyorlar. Öğrenciler vb kendileri de ilan açıyorlar. Güvenmek zor ama genelde haklarında yorum oluyor, profilinde yorum olan değerlendirme alan kişileri tercih edebilirsiniz. Tabi hangi şehirdesiniz bilmiyorum büyük şehirlerde çok yaygın.
Teşekkür ederim analizci yorumunuz için.Evlilik düşünmeme nedenim ağır travmalar yaşamak kaç kere aldatıldım lohusayken bile başkalarına karı kız fotosu atan nir kocam vardı saygın bir isim var yöneticim bile benden çekinir ama evde sizi pislik yerine koyan sizi bu duruma düşüren bir adam var.Onu sevmekten kaybetmekten ziyade beni nasıl bu konuma düşürdü diye uzun zamn sindiremedim.Su anda da hayatıma çıkan insanlara baglanmkta güçlük çekiyorum hele de güvenme konusunda sanırım yine aldatılan kadın olmaktan korkuyorum.Cocuguma mutlu bir aile sunmak iyi bir baba modeli getirmek bende isterim gerçekten babadan yana hiç yüzü gülmedi isterim ki örnek alacağı bir erkek modeli olsun ama öyle bir erkek olduğunu da sanmıyorum
ben boşansam da eşim de ölse bir daha sevgili eş edinmem.öyle yaşarım evladımla.ama doğrusu bu diyemem.kadın kadınlığını neden unutsun evladı var diye?erkeklere bunu dayatmıyoruz hep kadınlara dayatıyoruz.tek yanlış çocuğunu da kabul edecek bir adam bulmaması.bazı günler çocukla bazı günler çift olarak takılmayı normal gören adam bulmalı.çocuk sevgisi olan adam bulmalı.hepsi bu.Kadın da buna üzülmüş işte. Haksız mı yani… evet haklısın ama çaren yok falan diyebiliriz en azından
Hemen bırakmayın tabi, birkaç denemede güven sağlarsınız, siz de yanında olursunuz birkaç görüşmede. Ben de öğrenciyken oyun ablalığı yapmıştım, insanlar direkt güvenmez tabi ama az çok anlarsınız bir ablayı :)Büyük bir sehirdeyim ama güven sorunu olan birinin üni.ogrencisine bırakması çok zor![]()
Kapıyı açmama diye drama yapılacak bit durum yok ki. Konu sahibi çalışırken anane zaten bakıyor torununa. Konu sahibi annesi torunun çamaşırlarını da yıkasın hatta konu sahibi gezsin tatil yapsın diye diye geceleri de onda kalsın istiyor.Niye? Baba tamam adam değilmiş de insana kendi annesi, bir yavruya babaannesi de kapı açmayacaksa bu normal mi yani
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için böyle yapıcı şeyler duymaya ihtiyacım vardı sadece AA sevgilinle mi buluşmak istiyorsun pis kadın çocuğunu yetimhaneye ver o zaman dogurmasaydin diyen dar kafalara degilMerhabalar konunuzu okudum inanın çok üzüldüm ,sizi anlayabiliyorum anne iyilesmezse çocukta iyilesemiyor ,anane babane baba gerçekten azicikta olsa destekçiniz yokmuş ,tirnaginiz varsa başınızı kasiyacaksiniz , size tavsiyem kendinize düzenli bir program yapın annenize bıraktıktan sonra söylediğiniz zamandan 1dakika bile gecikmeyin şuanda mecbursunuz biliyorum ,babayı babanın ailesini ve yoksayin artık , programınızda kendinize belirli vakitler ayırın bu vakitler içinde miniginizle ilgilenmesi için bı oyun ablasi ayarlayabilirsiniz,bu inanılmaz keyif verir miniginize veya 2 saatlik oyun saatlerine gönderebilirsiniz yaşıtlarıyla kaynasir hem ,bu süreçte sizde kendinize vakit ayirirsiniz kalan zamanlarlada oglunuzla ilgilenirsiniz ,oglunuzla aranızdaki güvenli bağı kuvvetlendirirseniz benim için sen senin için ben varım kimseye ihtiyacımız yok algısını asilarsaniz sevgiyle eminim sizde o yavru da daha mutlu huzurlu günler gecirirsiniz