Gücüme gitti ama yanlış mı düşünüyorum?

ilk ödediğiniz emlakçıyı demedim. o zaten kendi çalışmadığı emlakçı olduğu için komisyon vermeniz normal.
ben şu an çalıştığı kurumsala ödediği yüzdeyi de size yansıttı mı dedim. adamdaki zihniyet o çünkü.
emlakçılar böyle sıkça paslaşır ve komisyonu bölüşürler. yani bir emlakçı başka bir emlakçıya müşteri getirdim derse komisyon bölüşülür. bence bu adam ilk gittiğiniz yani arsayı aldığınız adama, kendine düşen komisyon payının da yarısını verdi ve size yansıtmadı.
ben böyle düşünüyorum.
Birlikte ödedik onu, yani biz de ödedik ve bölüştüler dediğiniz gibi.

G gul2016 ilk arsayı aldığınız emlakçı, arsayı ortak aldığınızı biliyor muydu.
Biliyor muydu bilmiyorum ama çok da önemli değil, sonuçta komisyonu bizim arkadaş ile o diğer emlakcı paylaştılar. Bizim arkadaşımız o arsayı başka bir müsteriye satsaydı yine aynı şey olacaktı, değişen bir şey yok. Biz de zaten arkadaşımızın o satıştan komisyon almasını normal karşıladık.

Biliyor muydu bilmiyorum ama çok da önemli değil, sonuçta komisyonu bizim arkadaş ile o diğer emlakcı paylaştılar.
bilmiyorsa eğer bölünmenin beteri oradan da + komisyon alınmıştır.
ay ben çok sinir oldum ya, lütfen hakkınızı bırakmayın bu adama.

bilmiyorsa eğer bölünmenin beteri oradan da + komisyon alınmıştır.
ay ben çok sinir oldum ya, lütfen hakkınızı bırakmayın bu adama.
Yabancıya da satsa aynı komisyonu alacaktı. O ilk aldığı komisyonla ilgili sıkıntı yok. Ha biz madem ortak alıyoruz niye komisyon veriyoruz diyebilirdik ama demedik çünkü neticede ortak almasaydık başka birine de satabilirdi ve o zaman kendine düşen payı alacaktı.

Back
X