Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gücümü yitiriyorum ve söyleyemedim henüz yardım lütfeeen
Uyuyamıyorumm kendime gelemiyorum ,hazmedemiyorum ! Şimdiden yardımınızı bekliyorum lütfen (
Yaklaşık 1 yıl sevgilimle ayrıldık onun o sıra kpss durumu vs ve ben cok ciddi bi rahatsızlık geçirdim o aşamada haberi ayrıldığımızda olmadı o kadar ilgisizdi ki kendime acınmasını asla istemıyordum ,o aşamada cok yalnız bıraktı fakat ben vazgecmedım bı 3 ay sonra falan barıştık ama isimsız bı sekılde görusuyorduk güvenimiz zedelendi birbirimize karşı
Bu zaman içinde 1 yılda avukatlık stajımı tamamladım ve işe başladım su an gayet herşey güzel ama çeşitli sebeplerden dolayı işten ayrılmak zorundayım Ankarada yaşıyorum ve Eskişehire gitmem gerekiyor çalısmak için işte bay x e bunları acıkladım görüştük bana orda sana asılan olcak şu bu dedi yani bikaç hafta öncesinde hatta zaman zaman çok samimi davransada bazen de arkadaş gibi oluyoruz .bu zaman içinde sevgili olmak yenıden pek istemiyordum çünkü hastalıgım vardı belli degıldı kı hala degıl ama su an garip bi şekilde istiyorum bunu o sorumlulugu almak istiyorum guvenıyomusun deseniz cevabım hayır ama bildiğim şey sevdiğim
Şimdi napmam gerekiyor lütfen cevap verın kızlar 2 güne gidiyorum aklımda soru olmasını istemiyorum lütfeen
Katılıyorum yapmam gereken bu ama elimden fazlası gelmıyor son kez sansımı denemek gelıyor içimden hislerim cok garıp sevdıgımı bılıyorum ama yuruyemeyecek gıbı cunku ısteklerımı karsılamıyor hanı ılıskımız yuzeyseldı sevgılı oldugumuzda evının adresını dahı bana gonderdıgı bı mahkeme kagıdından ogrendım su an belkı sevgılı olmadıgımızdan hersey daha normal cunku sorumlulugu yok ama hayatında bırı var mı bılmıyorum ve onla konustukca bırını alabılecegımıde sanmıyorum
Katılıyorum yapmam gereken bu ama elimden fazlası gelmıyor son kez sansımı denemek gelıyor içimden hislerim cok garıp sevdıgımı bılıyorum ama yuruyemeyecek gıbı cunku ısteklerımı karsılamıyor hanı ılıskımız yuzeyseldı sevgılı oldugumuzda evının adresını dahı bana gonderdıgı bı mahkeme kagıdından ogrendım su an belkı sevgılı olmadıgımızdan hersey daha normal cunku sorumlulugu yok ama hayatında bırı var mı bılmıyorum ve onla konustukca bırını alabılecegımıde sanmıyorum
Pazar gunu gorusecegız o zaman kı tavrına gore bı karar verıp soylemeyı dusunuyorum cunku arkadasca konusmak yanı arkadas sevgılı arasında kalması durumun daha fazla ıdare edebılcegım bı durum degıl
Fakat bı yanımda gıdeceksın dıyor yenıden bı hayata baslayacagım ama bu adam benı kıskansa orda sana asılan olcak dıkkat et dıyebılır mı bılıyorum orda arayacak sorcak nasılsın naptın falan dıye cunku ben unıversıteyı yasadıgım sehırde okudum evden cıkmadım yanı bu evden ılk cıkısım ve kendıme aıt yasam kurmaya yenı baslıyorum bundan bılıyorum arar sorar yoksa o zamankı tavrı belkı de o konusmalarda daha cok yakınlasırız ya da kendı rengını ıyıce bellı eder onerınız nedır bu konu hkkında
Cunku bazen gercekten sevıyo gıbı davranıp bazen de hanı arkadas gıbı davranıyo kararsızım ve hayatında bırı varsa yanı konustugu ettıgı bunları su an kabul edemıyorum canımı yakıyo cunku ben hıc bı sekılde arkadas gozuyle goremıyorum zaten goremem ama hislerım gayet sevgılı olmaya yeterlı hısler
anladığım kadarıyla bu muallak seni yıpratıyor konuşmanda fayda var nasıl hissettiğini anlat bu belirsizliğin seni nasıl yıprattığını aranızda bir şeyler olmayacaksa görüşmek istemediğini dile getir
ama şunu unutma bu işin sonunda sevinebilirsin de üzülebilirsin de
bu yüzden ne olursa olsun yapacağın konuşma için sonradan neden böyle dedim ah demeseydim pişmanım deme
her şeyi geri de bırak sen elinden geleni yapmışsın üzülme bile hayatını yaşa
zaten sen bitirmesende o bitirecek anladigim kadariyla o yuzden birak zaten sen rahatsizken yaninda olmasi gerekirdi ve cok merak ettim gecmis olsun rahatsizLigin nedir ?
Bugun bende dusundum hemde cok detaylı bı sekılde dusundum napacagımı nasıl bır yol ızleycegımı baya fırsatım oldu dusunmek ıcın ben elımden gelen herseyı yaptım herseyın hemde cok fazlasını sevdıgını hıc sanmıyorum bırakmıyo oda sanırım yalnızlıktan ve bılıyordur ona benım kadar deger veren olmayagını emınım bu konuda cunku kendısıde der benı kımse cekmez dıye ve kendısının arkadaslık ılıskısı bıle zor kurulur bırı ondan dolayıda ben yoruldum yanı evet hala sevıyorum belkı cok sevıyorum ama mutlu olmayacagım mantıklı dusununce onu atmak gelıyo hayatımdan bunun farkındayım lakın duygularım buna musade etmıyor...
Konusamadım malesef görüştük ama eskıye nazaran çok sıcaktı yanı ufak tefek hedıye almıs benım aldıgım seylerı falan gıymıs bılmıyorum guzeldı tavrı falan da ancak sehır degıstırcegım ıcın mı bılmıyorum oda olabilir
Ancak sunu soyledı evlenmekten korkuyorum vs dedı yanı daha hedeflerım var onları gerceklestırmeden ıstemıyorum tarzında kı ben hiç bir konu acmadan oldu bu olay kendı soyledı yanı benı dostu gıbı gorup mu anlatıyor ama samımı davranıyor oldukca koluma gırme elını omzuna atma yanı tam kestıremıyorum acıkcası ..
Cok dengesız davranıyor cunku hep boyleydı evet sevıyorum ama soyleyemedım bır de kendımı kucuk dusurcem gıbı gelıyor dedıgımde ıstese kendı zaten soylemez mı farkında degıl mıdır uzuldugumu yıne kafam cok karısık (
Cok tuhaf bır sey oldu sımdi de ben dıyordum yenıden olmak ıstıyorum falan ruyamda bızım eve gelıyormus annemde cok tuhaf karsılamıyor ve ıcerı alıyo benım odama gırıyor konusuyo konusuyo sonrasında da sana bısey dıyecegım deyıp ben yenıden denemek ıstıyorum dıyor bende aglıyorum ben de sana bunu dıyecektım dıye o kadar guzel opuyor kı alnımdan falan boyle sonra gıdıyoruz dıyor nereye dıyorum bıze falan dıyo artık orda yasıyacagız dıyor sanırım ben kafayı yedım kızlar sabah uyandıgımda o kadar garıp oldum kı gercek falan sandım bılıncaltım resmen oyun oynuyo