Merhaba bende 1 aydan fazla bu hastalıkla ugrasıyorum vudumda cogalmaya basladı yuzumdede var sanırım doktorun verdigi krem hic iyi gelmedi sizin suanki durumunuz nasıl?Kızlar yaklaşık 3 aydır yüzümde üstünde pütürler olan kırmızı lekeler var ve yanıyor çok erken doktora gittim ama teşhis koyamadi ben araştırdım çevremdeki insanlarla da konuştum bu rahatsızlığı yasayanlardan gül hastalığı ile uyusuyor vücudum da da çıkmaya başladı hemen balikesir gidip baktirmam lazım bildiğiniz tavsiye ettiğiniz bir cildiye var mı?
Benimde aynı cnm ilaçlar etki etmiyor bir doktor alerji dedi bir sürü ilaç verdi ama geçmedi biri de gül hastalığı dedi ama ilaç vermeme gerek yok belli bi dönemden sonra geçer dedi aralık ayının sonundan beridir geçmiyor artık dua ediyorum başka çare yokMerhaba bende 1 aydan fazla bu hastalıkla ugrasıyorum vudumda cogalmaya basladı yuzumdede var sanırım doktorun verdigi krem hic iyi gelmedi sizin suanki durumunuz nasıl?
Sizinkinde kaşıntı varmı peki? Bende yok kaşıntı banada ilk egzama sedef dendi şimdide gül olmadı biopsi yaptırın dediler stres etkenmis zaten birseyin cozumunu bulamayınca stres diyorlar Alanında cok iyi bir doktor bulmak lazım malesef boyle ismi doktor olanlarla ugrasıyoruzBenimde aynı cnm ilaçlar etki etmiyor bir doktor alerji dedi bir sürü ilaç verdi ama geçmedi biri de gül hastalığı dedi ama ilaç vermeme gerek yok belli bi dönemden sonra geçer dedi aralık ayının sonundan beridir geçmiyor artık dua ediyorum başka çare yok
Aynen cnm şimdi doktordan geliyorum yine teşhis koyamıyor bi ilaç vermişti o daha da kötü yaptı şimdi tartistim çıktım moralim çok bozuk çok üzülüyorum allah şifa versin bütün hastalaraSizinkinde kaşıntı varmı peki? Bende yok kaşıntı banada ilk egzama sedef dendi şimdide gül olmadı biopsi yaptırın dediler stres etkenmis zaten birseyin cozumunu bulamayınca stres diyorlar Alanında cok iyi bir doktor bulmak lazım malesef boyle ismi doktor olanlarla ugrasıyoruz(
Aynısı benimde oyle canım cogalıyor giderek arada ateş basıyor bunun yüzünden inan dua etmekten baska birsey yapamıyorum bende Biopsi yaptırmayı bile düşünüyorum artıkBende kaşıntı yok sadece yanıyor bazen sıcağa ya da soğuğa çok duyarlı üstünde de sivilce gibi şeyler var
Bunun adı halk dilinde ne oluyor acaba canım hani şu derma ocakları var bilirmisin egzama kurdesan gibi hastalıkları gecmesini saglıyorlar onları bile dusunuyorum şuanTemru duası var ben ona başladım cuma gecesi oku onu suyunu yüzüne sür 3 cuma yap inşallah geçer cnm
Hala devam canım geciyor gibi oluyor bazı yerlerdekiler baska yerlerden cıkıyor ve izleri kalıyor kasımama oynamama ragmen inan istan etmeye basladım menopoza gitmiş gibi yüzüm devamlı yanıyor elmadan daha kızarık oluyor yüzümNasıl oldun cnm merak ettim
Aynen soguk suyla banyo yapıyorum ben ki soguk hiçbirşey sevmem cay icmiyorum haftalardır sıcak yemek yemiyorum sogutuyorum Umarım gecer biran önceBende ayniyim ya nasıl olcak bilmiyorum termal Kaplıca bende düşündüm ama çok sıcak ya kötü olur diye korkuyorum biraz eğer bi şifa bulursan banada haber ver cnm
Yok canım cürügüm arada agrı falan oluyor onlara dolgu olucak demişlerdi ama sanmam ki o yapsın Sana iyi gelirse boyle birsey bende bir dişciye gözükürüm Artık herseyi deniycez Ben cogalmasın cok korkuyorum artık yazda geldi Allahım yardım etsinDislerinde çürük var mı bende var dün bi doktorla görüştüm disinde en arkadaki apse var dedi o da böyle döküntü tarzı şeyler yapıyormuş agzimdaki bütün çürükleri dolgu yaptırıcam belki işe yarar randevu aldım gidicem bakalım bugün
Canım degişiklik yok cogalıyor iyice Baska doktora gittim Bugun ogleden sonra biyopsi olucam 10 gun sonra belli olucakmıs hepsi farklı sey diyor o yüzden biyopsi yaptırıyorum bıktım inan ya Sende durumlar nasıl?Slm nasıl oldun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?